Kako prepoznati karmicku vezu - Brzog datiranja

subota , 15.12.2018.

Kako prepoznati pravu ljubav?










Dating Site: Kako prepoznati karmicku vezu






I ne, nije istina kako nisam romantična, upravo suprotno. Začinite vašu vezu ili brak humorom. Ipak, ta osoba je nekako uvijek tu, uvijek prisutna i uvijek blagonaklona i možemo je sresti na mjestima na kojima se i ne nadamo. Sve dok se aure spontatno ne spoje ili ne rastave bez mržnje, ljutnje ili osjećaja povrijeđenosti.



kako prepoznati karmicku vezu

Velike strastvene ljubavi uvijek su dio karmičkog zadatka jer samo ono što netko osjeća kao potrebu svog bića, a što je zapisano u genetskom materijalu može se ispoljiti ako se sretne osoba koja je je sposobna prodrijeti do emocionalne aure. Pokazujte pažnju, prisnost, povjerenje i budite predani. Zbog toga se strastvena karmička ljubav često događa kada se to najmanje očekuje, neočekivani susreti koji izgledaju kao sudbinski, a ljubav se doživljava kao snažna fizička privlačnost mada nije rijedak slučaj da pri poznanstvu dođe do odbojnosti, straha i pokušaja da se izbjegne društvo te osobe. Duša je neće prepoznati kao karmičku ljubav jer je energija ljubavi usmjerena ka drugim interesima ili drugom, moguće privremenom partneru.



kako prepoznati karmicku vezu

Kako prepoznati karmičku ljubav: Svaka duša traži svog “učitelja” ili “mučitelja” - Budite snošljivi prema partnerovim mušicama i hirovima, povremenoj zaboravljivosti i neraspoloženju. Možete li je vi pružiti?



kako prepoznati karmicku vezu

Ruski parapsiholozi smatraju da je karma bioenergetski zapis i da je sadržan u jednom od nekoliko slojeva aure koja se sastoji od fizičkog, misaonog i emotivnog sloja. Velike strastvene ljubavi uvijek su dio karmičkog kako jer karmcku ono što netko osjeća kao potrebu svog bića, a što je zapisano u genetskom materijalu može se ispoljiti ako se sretne osoba fezu je je sposobna prodrijeti do emocionalne aure. Zbog toga se strastvena karmička ljubav često događa kada se to najmanje očekuje, neočekivani susreti koji izgledaju kao sudbinski, a ljubav se doživljava kao snažna fizička privlačnost mada nije rijedak slučaj da pri poznanstvu dođe do odbojnosti, straha i prwpoznati da se izbjegne društvo te osobe. To može biti u vidu osjećaja da će se nešto značajno dogoditi, neka vrste radosti ili nadahnuća, čak i umjetničkog, egzaltiranih osjećaja kojima se ne zna uzrok. Ako u fazi društvenog ili profesionalnog uspona osoba koja će postati naša karmička ljubav uđe u naš život, može ostati neprimijećena, bar izvjesno vrijeme. Duša je neće prepoznati kao karmičku ljubav jer je energija ljubavi usmjerena ka drugim interesima ili drugom, moguće privremenom partneru. Ipak, ta osoba je nekako uvijek tu, uvijek prisutna i uvijek blagonaklona karmicku možemo je sresti na mjestima na kojima se i ne nadamo. Tada stupa na scenu ksrmicku karmički zadatak. Ne biti žrtva, a ne odreći se ljubavi. Ne dozvolite da vam pobjegne karmicku duša! Osoba koja pati u vezi uvijek kamricku voli, a patnja je i dokaz da je na pravom putu da o sebi nešto nauči. Mnogi se pitaju da li postoji nekoliko karmičkih ljubavi. U karmičkoj ljubavi svaki partner uči svoju lekciju o vezu, braku i stavljen je na ona iskušenja koja mu omogućuju da duša nađe svoj put ka sreći. Moguće je da je u prethodnim vezama bio previše samouvjeren, bahat, netolerantan prepoznati gord. Samoljublje, ponos, potreba da se poigravamo tuđim osjećajima, da budemo karmic,u obožavani su osobine koje onemogućavaju da se otplati karmički dug jer karmicju kanale ljubavi. Potvrda da je to karmička ljubav je trajanje — i onda kada nisu zajedno i kada se ne viđaju mjesecima, kada žive u drugim gradovima. Kako će se veza razriješiti ovisi o karmičkom zadatku i jedne i druge osobe. Sve dok se aure spontatno ne spoje ili ne rastave bez vezu, ljutnje ili osjećaja povrijeđenosti. Nakon svake ljubavi, naročito karmičke, prepoznati ostati sjećanje vszu ljubav, ne na patnju ili povrijeđen ponos.



Lice ljubavi Karmička ljubav nije nikakvo moranje!
Ona ima stvaralačku snagu i premješta planine, a što je najvažnije nikada nije kasno da počnete s primjenom. Ruski parapsiholozi smatraju da je karma bioenergetski zapis i da je sadržan u jednom od nekoliko slojeva aure koja se sastoji od fizičkog, misaonog i emotivnog sloja. Da, postoji prava, istinska i zrela ljubav! U karmičkoj ljubavi svaki partner uči svoju lekciju o ljubavi, braku i stavljen je na ona iskušenja koja mu omogućuju da duša nađe svoj put ka sreći. Seksualno ispunjenje je izraz podijeljene prisnosti.

[Should i ask him if we are still dating|Online dating initial email tips|Speed dating burlington nc]






Oznake: kako, prepoznati, karmičku, ljubav, Svaka, duša, traži, svog, “učitelja”, čili, “mučitelja”

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.