Nekretnine crna gora podgorica - Pronađi pratnju

četvrtak , 27.12.2018.










Click here: Nekretnine crna gora podgorica






Dovoljno je da samo uputite zahtev administraciji sajta Nekretnine Crna Gora za kreiranjem nove kategorije oglasa. Stan u papirima ima 50 m2 ali nije uključena terasa koja ima oko 16 m2 Stan se nalazi u stambenoj zgradi na prvom spratu.



nekretnine crna gora podgorica

Herceg Novi Topla 1 jednosoban stan. Na prodaju je u viđenom stanju. Kao vodeća agencija za nekretnine u Crnoj Gori, koja uspijeva da zadovolji najzahtjevnije i najprobirljivije klijente, nudimo profesionalno savjetovanje i individualna rješenja, kao i podršku u oblasti traženja, finansiranja, iz gradnje, opremanja i menadžmenta nekretnina. Cene SMS servisa su izražene sa uračunatim PDV-om.



nekretnine crna gora podgorica

- Sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom, kupatila, hodnika, 2 spavaće sobe, 2 terase.



nekretnine crna gora podgorica

Prodaje se dvosoban stan u centru Budve, iznad hotela Moskva. Stan u papirima ima 50 m2 ali nije uključena terasa koja ima oko 16 m2 Stan se nalazi u stambenoj zgradi na prvom spratu. Sastoji se od hodnika, kupatila, dvije spavaće sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom i izlaskom na veliku terasu sa pogledom na hotel Moskvu. Stan se nalazi u centru, udaljen je od glavnih semafora oko 100 m. Kompletno je namješten i prodaje se u viđenom stanju. Herceg Novi Topla 1 jednosoban stan. Ukupna povrsina stana 56m2. Stan se nalazi na jednoj od najljepsih lokacija u Herceg Novom u blizini mora, setališta 5 Danica, teniskih terena na Toploj 1. Raspored prostorija : dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom, spavaca soba , hodnik, kupatilo dvije terase. Prodaje se sa namjestajem dogovor. Stan se nalazi na prvom spratu stambene zgrade. Prostran, dvosoban stan sa odličnim rasporedom prostorija. Karakteriše ga predivan pogled sa obe terase. Stan je površine 75m2, pozicioniran na šestom spratu. Sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom, kupatila, hodnika, 2 spavaće sobe, 2 terase. Sa jedne terase se pruža otvoreni pogled na TQ Plazu i park, a sa druge ćete imati pogled na hotel Budvu i na more, kao i na park ispred zgrade. Zgrada je sa još 3 koje čine kompleks završena 2017. Naselje Rozino, dvosoban stan, 77m2, treći sprat bez lifta, kompletno renoviran i opremljen stan novim stvarima nedavno kupljenim, bez centa ulaganja, dva kupatila, dve terase. Stan se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, hodnika, ostave manje sobe , dve spavaće sobe, dva kupatila, još jednog hodnika sa plakarima. Na prodaju je u viđenom stanju. Na prodaju stan u centru Budve u starim zgradama, jednim od najkvalitetnije građenih zgrada u Budvi. Stan po papirima ima 35 m2 ali stvarno ima više par kvadrata. Stan se nalazi u stambenoj zgradi kod stare pijace na trećem spratu. Kompletno namješten i prodaje se u viđenom stanju. Stan se sastoji od hodnika, dnevnog boravka sa terasom, kuhinja i trpezarija, kupatilo i spavaća soba sa izlaskom na terasu. Čisti papiri, odlična lokacija i rentabilni... Na prodaju dvosoban stan površine 92m2+parking mjesto površine oko 13,5m2 ispred kuće. Stan se nalazi u sklopu kuće manje zgrade na I spratu. Sastoji se od velikog hodnika, odvojene kuhinje i trpezarije, prostranog dnevnog boravka sa izlaskom na terasu, 2 spavaće sobe i kupatila. Stan je pozicioniran u mirnom dijelu Budve, a do centra grada i semafora kod TQ Plaze potrebno je ne više od 6,7 minuta hoda. Na prodaju je djelimično namješten dogovor sa...



Jednosoban stan na prodaju u Tivtu - Nekretnine u Crnoj Gori
Oglase nekretnina mogu postavljati besplatno agencije i lično vlasnici nekretnina. Da postavite oglas u PREMIUM PONUDU Cene: mts: 423,60 RSD telenor: 423,60 RSD VIP: 423,48 RSD Vaš oglas će biti u vrhu svih strana u listi oglasa Premium ponude putem SMS-a slanjem poruke PP ID-oglasa na broj 3344 Oglas će biti aktivan narednih 5 dana od prijema vašeg sms-a. Ako većimate nalog a niste u mogućnosti da se prijavite možete resetovati svoju lozinku i postaviti novu. Fresh Real Estate je najpoznatiji crnogorski brend u poslovanju sa nekretninama i istovremeno apsolutni predvodnik u uvođenju inovativnih načina poslovanja i visokih profesionalnih standarda u ovoj oblasti. Prodaje se sa namjestajem dogovor. Ova akcija je jednokratna i može se ponoviti više puta dnevno. Sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom, kupatila, hodnika, 2 spavaće sobe, 2 terase. Svo oglasi koji se ne poklapaju tematski sa sadržinom sajta biće odmah uklonjeni. Na prodaju je djelimično namješten dogovor sa... Dobro došli na Nekretnine Crna Gora Nekretnine Crna Gora su sajt koji će vam na vrlo efikasan način omogućiti da pronađete ili oglasite besplatno svoju nekreninu: stan, kuću i lokal. Zgrada je sa još 3 koje čine kompleks završena 2017. Stan je površine 75m2, pozicioniran na šestom spratu.

[Kako upoznati nove ljude u beogradu|Posao u americi oglasi|Pervezne priče]






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.