srijeda, 27.05.2009.

M.C. - Master Card?

Photobucket

Stan u Monte Carlu - 2 750 000 €...
Večera + boca vina u Monte Carlu - 100 €...
Vidjeti pola McLarena iznad ulica Monte Carla - neprocjenjivo smijeh


Monte Carlu ne trebaju nikakvi epiteti, nikakve suvišne riječi jer samo njegovo ime govori sve. Utrka u Monaku je oduvijek posebna za svakog vozača, svatko od njih želi pobijediti na uskim ulicama gdje se i najmanja pogreška skupo plaća i koje traže ono više od samih vozača.

Jensonu je to uspjelo ove godine, a po svemu sudeći smiješi mu se i prvi naslov prvaka.
Renault?? Izgleda da se ipak ponavlja 2008. Sav onaj optimizam s početka sezone, nema logike, nije ni njega ni sada nestalo, osobito kod Fernanda, on je sretan u ovoj ekipi, ali svi znamo koliko je željan pobjeda, postolja i pehara. Izgleda da je jedini način da mu se sve to vrati - Ferrari. Ako je tako, onda ćemo se zajedno boriti da se od najbolje ekipe oprostimo, još jednom, u što mogućem boljem stilu. Gledajući na uspjeh, on neće biti kao u 2006., u svjetskom prvenstvu, ali bit će isti gledajući na ekipu jer to zaista jest ekipa, mogli bi reći jedna velika obitelj.
Sada samo ostaje pitanje, za čiji bi odgovor mnogi rekli - "Da"..."Hoće li Fernando 2010. biti u Ferrariju. Slušajući ono što on kaže i gledajući odnose s novinarima, smiješak na licu kada se približe talijanske kamere, skrivene poglede Domenicalija i Fernanda čini se vrlo vjerojatno da će tako biti, naravno ako Mr. Mosley sve ne upropasti, ako je već dokazano da je mazohist, zašto onda nanosi muke momčadima i nama fanovima diljem svijeta?

Photobucket

Fernando kaže da se među Talijanima osjeća odlično. Sjećate se dok je bio u ekipi zajedno s Fisicom ili Trullijem? To su bile posebne sezone i trenutci, a zašto ne čudi što je i danas jako dobar prijatelj s njima?
Usput, jako mi je drago što je Fisico uspio završiti utrku i to na 9. mjestu thumbup

Photobucket

Sudeći prema tome, nemam pojma kako bi se snašao u Ferrariju naughty



“Courage is as often the outcome of despair as of hope; in the one case we have nothing to lose, in the other, everything to gain”


18:03 | Komentari (6) | Isprintaj | * |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.