nedjelja, 09.11.2008.

At the end of the season...

Sljedeće sezone Fernando će opet pokušati konkurirati za naslov zajedno s Renaultom. Vjerujem da oni to mogu. Dokazali su to. Zajedničkom radom na bolidu, suradnjom i vjerom u sebe došli su do fantastičnih rezultata na kraju sezone.
Stvarno bih voljela da ponovo uspije s njima, s Renaultom, s momčadi koja je dio gotovo cijele njegove F1 karijere, koja mu je uvijek bila poput druge obitelji. Priznajem, veselila me pomisao vidjeti Fernanda u Ferrariju, ali samo zato jer je imao toliko problema s bolidom ove godine, toliko se trudio ne bi li uspio završiti utrku barem među prvih 6-7 i jer se činilo kao da je nemoguće više vratiti onaj plavi bolid.
Ali nikako ne bih mogla reći da je Ferrari prava momčad za Fernanda. Ne bih to mogla reći jer se on oduvijek borio protiv crvenih bolida na stazi. Uvijek su mu oni bili najveći protivnici. Nekako...čim pomislim na prethodne sezone i Ferrari pomislim na Michaela jer je on zapravo i bio Ferrari. A najviše sam uživala u trenutcima kada se Fernando borio na stazi protiv Michaela, protiv njegovog Ferrarija. I zbog svega toga jednostavno kombinacija Fernanda i Ferrarija možda mi nikada neće izgledati savršeno iako će to možda postati stvarnost u bliskoj budućnosti.

Unatoč tome što je Fernando izgubio nekoliko stvari tijekom ove sezone, tj. u osvajanju novih rekorda uspjeli su neki drugi vozači, mislim da je najvažnije što je uspio s Renaultom doći do izvrsnih rezultata u jednoj teškoj sezoni i za njega i za momčad. Postigli su 2 pobjede, uspjeli biti 4. momčad u prvenstvu, odvoziti zadnju utrku fantastično, a Fernando je na kraju uspio zauzeti 5. mjesto u ukupnom poretku.

A za 5 mjeseci slijedi nova borba...

Fernando - season 2008.



Photobucket


16:05 | Komentari (14) | Isprintaj | * |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.