nedjelja, 22.06.2008.

Neostvarena očekivanja...opet

Definitivno najdosadnija utrka ove sezone, ništa se osobito nije događalo, nikakvo uzbuđenje, očekivanja su nekakva postojala, vrlo vrlo mala, ali ih je bilo, a na kraju od svih njih - 1 jedini bod.
Eh da...Ferni je s tim jednim bodom ostvario ukupno 500. bod u svojoj karijeri. Ne shvaćam da niti od jedne utrke ne mogu smisliti neku strategiju koja bi donijela postolje, ne shvaćam kako od 3. mjesta na startu tako lako mogu osvojiti 8. mjesto. Činilo mi se sve to nekako hladnokrvno, onako bez borbe pustiti Hamiltona 2 puta pored sebe i napraviti pogrešku bez ikakvog razloga na kraju utrke i praktički propustiti Nelsinha pored sebe. To nije Alonso kojeg ja znam i od kojeg očekujem borbu u svakoj utrci i za svaku startnu poziciju, donosila ona 10,5,2,1 ili 0 bodova.
Ja bih opisala utrku sa nekoliko stvari - Massina pobjeda, ali pobjeda koja nije ostvarena s pole-positiona, bravo Massa smijehsmijeh zatim jedno ime - Jarno Trulli koji nekim čudom nije zaboravio da se treba primiti nagrada i prskati šampanjac zubo i...pa normalno da neću zaboraviti najbitniju stvar...Hamilton kažnjen fino očito da se FIA malo probudila u zadnje vrijeme kad je u pitanju Hamiltonovo neregularno ponašanje na stazi...
Samo me jedno smeta, Renaultova uzaluludna obećavanja o poboljšanjima, konkurentnosti s drugim bolidima, o osvajanju postolja i pobjeda, neka radije šute pa ako mogu nešto bolje napraviti neka to naprave i onda govore o tome nakon kaj to naprave.

Imam neka svoja očekivanja od ove sezone, od nekih utrka ili jedne od njih, imam neke lijepe osjećaje, nadam se da će se neke male sitnice ostvariti, neću vam još ništa govoriti, govoriti ću kad za to dođe vrijeme.


Photobucket

A mogli su ga Španjolci i u repku pozvati, vjerujem da bi zajedno sa Villom i Torresom bio ubojita kombinacija naughty


16:43 | Komentari (24) | Isprintaj | * |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.