Image Hosted by ImageShack.us

ponedjeljak, 25.12.2006.

Sretan Božić svima

Jej, danas Božić. Evo ovom prilikom bi svima čestitao Božić i želim svima vama sve najbolje i još puno sreće i zdravlja i uspjeha u životu.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

četvrtak, 21.12.2006.

Sutra kraj škole!!!!

Evo sutra je zadnji dan škole i ovom prilikom pozivam sve vas da dođete kod Bille u 17.30. Svako tko dođe nek uzme samo 20 kn sa sobom. Eto. Doći će svi živi i neživi. Bit će zakon. Eto to je to što se tiče proslave. Druga stvar. Prolazim s 4. Weeeeeee. Prosjek mi 3.6. Baš sam guzičar. Eto to je to vezano uz školu. Jedva čekam sutra da se skupi rulja i da se zajebavamo kao kad NEMA škole. Hehe. Eto. To je to zasad. Sviramo negdje par dana nakon Božića u Palachu pa dođite. Papa.

subota, 16.12.2006.

Isprika

Ja budala jučer malo pio i napio se ko deva. A fakat nisam puno popio. Jebote 3 tjedna nisam pio i napio sam se od neznam čega. Ćak nisam ni 2l bambusa popio. Baš sranje. Jebiga. Sad me trbuh boli al štaš. Bio jučer na koncertu u Palachu. Svirali: Rampage, Downfall, Beyond the line, Strip Forbiden i Soul Damage. Bilo full dobro. Downfall daleko najbolji. Bez greške. Stvarno svaka čast. Evo danas idem napokon na fakin probu nakon mjesec dana sa tzv. ostacima Namelessa. Sad nešto Alen sere da neće svirat. Ma oče!! Ae idem sad kabele kupit za razglas pa imamo u prostoriji razglas. Weeeeeee. Ae idem sad. Papa. Isprika mojoj ljubavi za jučer.

nedjelja, 03.12.2006.

28. RiRock

Eto bili mi na RiRocku. Bilo predobro samo što se ja baš ne sječam svega jer sam malo popio prije nastupa. Al malo. Hehe. Eto, bili u Novom Listu. Ma bila boleština. I mi u onim pelenama. Sad čekam DVD da izađe. Sa Namelessom nisam nastupio. Ae ljudi pozz. Papa

Image Hosted by ImageShack.us