Mali Lošinj Gradske vijesti - Pravi datiranje

subota , 22.12.2018.

Avionom na Lošinj










Click here: Mali Lošinj Gradske vijesti






Non-Violence Non-violence forms a key part of the philosophical background of Green theories and conditions our approach to all problems. Nastavljamo sa stanogradnjom, sa ulaganjima u zdravstvo, odgoj, obrazovanje, u turizam, u poljoprivredu, u naše obrtnike i poduzetnike, ali nastavljamo i sa brigom za one naše stare, nemoćne. Guiding principles The guiding principles which provide the framework to the political actions by the member parties of the European Green Party can be defined as follows : Environmental Responsibility Taking responsibility for our biosphere is a central tenet of Green values.



Mali Lošinj Gradske vijesti

Our European pattern of production, consumption and commerce are contributing to the continued poverty of the majority of the planet's inhabitants and causing severe environmental degradation and climatic instability. Na drugom katu, na mjestu gdje se nalazi staklena stijena, bit će smješten restoran koji još uvijek traži svog vlasnika, a iz kojeg se pruža predivan pogled na cijelu uvalu i Trg RH, dok će u potkrovlju biti već spomenuti noćni klub. Diversity, an Indispensable Condition The richness of civilisations, societies, and cultures has developed through diversification.



Mali Lošinj Gradske vijesti

Najava predavanja na temu poduzetništva kod mladih - Više informacija Nadamo se da vam je ovaj tekst o primjeni kolačića pomogao i odgovorio na sva moguća pitanja.



Mali Lošinj Gradske vijesti

Grad Mali Lošinj i Turistička zajednica Grada Malog Lošinja, u suradnji s poznatim lošinjskim kuharom Adrijanom Nikolićem, predstavili su kuharicu APOKSIOMENOVA GASTRONOMSKA PRIČA, koja je dio projekta Apoksiomenova antička kuhinja i Miomirisi i okusi Lošinja. Poveznica antičke Grčke i otoka Lošinja brončani je kip atlete Apoksiomena pronađen u lošinjskom akvatoriju nedaleko od otočića Orjule, koji će biti trajno izložen u Malom Lošinju, u palači Kvarner. Knjiga Apoksiomenova gastronomska priča rezultat je višegodišnjeg rada kuhara Adrijana Nikolića i profesorice Lidije Kosmos na proučavanju života i prehrane starih Grka, izučavanju namirnica i načina pripreme hrane. Antičke grčke kuharice nisu postojale u obliku koji danas poznajemo, ali su grčke navike ostale zapisane u epovima, dramama, pjesmama, putopisima, filozofskim raspravama, te zapisima liječnika i prirodoslovaca. U izradi knjige još su pomogli prof. Žito, masline i vino srž su antičke kuhinje, a čine tzv. Gejinu mitsku trijada koja se vezuje uz plodove koje svake godine Majka Zemlja darivala Geja — ime kojim su Grci nazivali svoju pramajku i prvorođenu božicu. Uz obilje sunca te ribu i druge darove mora činili su srž grčke prehrane koju danas poznajemo pod nazivom mediteranska prehrana. Atleti su imali posebnu prehranu koja se u početku sastojala od kruha, meda, suhog voća, povrća i riba. Kad im je trebalo više energije, u jelovnik se postupno dodavalo meso goveđe, svinjsko ili jelenje , najčešće pečeno na ražnju ili na roštilju, aromatizirano travama. Jelovnik je obuhvaćao različite manistre od mahunarki, pšenicu, ječam, pogaču od ječma, kruh od pira, razno voće, med i kozji sir koji su prije jela zagrijavanjem topili. Za povećanje energije su dobivali slatki kolač ili pogaču sa svježim sirom, medom i bademima. Zanimljivo je da se sezam se smatrao dopingom te su sportaši koji bi ga uzimali bili udaljeni s natjecanja. U Apoksiomenovoj kuharici vodilo se računa o tome da namirnice i začini u receptima budu upravo oni za koje je potvrđeno da su bili u uporabi u antičkoj Grčkoj. Restorani: Artatore, Boccavera, Diana, Eki, Manora, Marina, Noštromo, Punta, Televrin, Veli žal, Za kantuni, Konobe:Bora bar, Corrado, Oliva, Ribarska koliba, Silvana, Gostionice: Baracuda, Marina, Buffeti: Lošinjsko jidro, Porto, te Bukaleta Loznati i Pub Deveron. Ugostitelji su pripremili jela na bazi namirnica i načina pripreme kao u doba antike, a posjetitelji otoka Lošinja će moći uživati u antičkoj kuhinji u ugostiteljskim objektima tijekom 9. Fešte lošinjske kuhinje koja se održava u svibnju 2015. Okusi Lošinj - otok vitalnosti!



Mali Lošinj in 4K
We are committed to strengthening democracy throughout Europe, at local, regional, national and supra-national levels. Disko u potkrovlju Na vrhu zgrade investitor je želio je izgraditi zvjezdarnicu koju bi darovao Gradu, a ovaj bi ju na korištenje dao Astronomskom društvu Leo Brener. Knjižnica je u međuvremenu obnovljena i proširena na postojećoj lokaciji, od muzejsko-galerijskog prostora se odustalo, ali lošinjski vijećnici i predsjednik Vijeća ipak će dobiti nove prostore. We want to facilitate the harmonisation of family and professional life for both genders. Ovaj je film prvi razotkrio tajni dokument europskog fundamentalističkog pokreta »Povratak naravnog poretka: Agenda za Europu« čiji akteri djeluju i u Hrvatskoj. Građani i građanke Lošinja! Svi sudionici će dobiti potvrdu o pohađanju edukacijske radionice. Do kada će stručne službe pripremati takve odluke, gradonačelnica ih predlagati Vijeću, a Vijeće ih usvajati? A svoju održivost Mali Lošinj mjeri na više od 130 indikatora. Tim IDEM i ja Dan planeta Zemlje obilježili smo terenskim posjetom odlagalištu otpada, kako bismo dobili uvid u velike količine otpada koji proizvodimo te o načinu na koji razvrstavati i odlagati otpad. Žele biti uključeni u zajednicu i biti korisni građani.

[Razvedene zene hrvatska|Domaci sex snimci|Posao u beogradu za penzionere]






Oznake: građani, LOŠINJA, nisu, ZADOVOLJNI, RADOM, Turističke, zajednice, niti, Gradske, uprave

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.