mrtvozornik:

Ženska. S obje sise i prilično simetričnom facom. Obje noge i ruke bez prevelikih anomalija. Obrazi kao krafne pa ih poželiš pipkat i govorit kako je slatka..Ili joj predložit liposukciju lica.

Image Hosted by ImageShack.us

Kratkovidna umjereno. Pije mlijeko Dukat i oblači različite čarape. Psi su zakon. Voli igrat 'Čovječe na ljuti se' i biti zelena. U 6. krugu Danteova pakla. Vrlo senzitivna poput Paloma maramica. Intenzivno vesela iako često i ne. Ponestalo joj je željeza u krvi pa ga tali i pije na slamku. Boji se kukaca ali se pravi hrabra. Mjesečari. Noću ustane u sjedeći položaj i priča. Riblji grad je najdraži joj crtić. Jede Kinderjaje ali vrlo rijetko. Voli Dylan Doga jako, mada Nick Praskaton ima karirano odijelo. Izvađenih je mandula i ubrzano priča.


mail:metamorphi@hotmail.com


Image Hosted by ImageShack.us




hladetine:

Kur'afterdea - najsektija sekta koja ikad sektaše.

dr.Kadžija - plodovi mentalne masturbacije.

psyclop - mudobradi goblin i djevojčica s jednim okom.

Čarli - euforično čeljade grandžerske orjentacije ulijevo

Fraulein Kenny - wannabe Rammstein groupie. :)

alek - vrlo dražesna prijateljica sa zelenim štramplama.

Zubata sunčica - urnebesna crvena djevojka sa fotografijom.

Paranoic - egoističan. gotovo brutalno samodopadljiv.

edenbeast - najzabavniji blog. blog blogovski. najblogovskiji.

maneken - 5 pravila o dobrom šminkanju donosi vam dečko u trendu!

popeye - nepristojan. voli zelenu boju pa valjda i špinat voli.

vikend - priče. čudne ponekad. s maštovitim imenima. lijepe.

shumarka.blog.hr

25.09.2006., ponedjeljak

Oj, bureče!

...
Tako se neki dan obraćah svome bureku dok ga jedoh punim plućima. Apostrofirah ga nadasve uzvišenim tonom, da bolje shvati koliko ga volim i želim.

Prvi dio texta je posvećen, Žigmunde, izrazito tebi.

Moj prijatelj Žigmund ovih je dana uistinu loše volje. Muče ga tegobe i znoji se brže nego inače. Tegobe nisu spolnog, probavnog ili krvožilnog karaktera. Nemaju ni veze s drogom. Njegovo znojenje, sve mi se čini, povezano je sa apstinencijskom krizom od ubijanja. Da, dobro čuhte, ubijanja! No nije on obični ubojica. On je super strašni divlji krvoločni ubojica koji ubija na izrazito brutalne načine. Nekim žrtvama samo otpili glavu sa dedinom pilom za drvo, a nekima priušti nezaboravne vatromete unutar debelog crijeva, ping pong sa očnim jabučicama te kanibalsku gozbu s posebnim dodatkom, ajvarom od krvi sa začinima a la proljev i senfom od plodova nosnih i ostalih sluznica. Veoma mi ga je žao gledati tako nesretnog i razočaranog, bez volje za životom i maštovitim masakrima. Povučen je u sebe, stalno spava, čak mi i ne prijeti svojim razarajućim kukom putem msn-a.

Žigmunde, nedostaje mi da se vrijeđamo, vrati se i skuhat ću ti one njoke sa špekom i koprom koje jako voliš, kunem ti se tvojim najdražim čeličnim skalpelom kojim rezbariš maslačke po svojim žrtvama.

Image Hosted by ImageShack.us

Druga osoba čiju bi retardaciju htjela podijeliti s vama jeste moj brat, novootkriveni testosteron giganstskog obujma koji je u opasnosti od par nuspojava njegovog ponašanja, a to su: moguća trudnoća jedne od 7 djevojka s kojima istovremeno opći, par 10aka spolnih bolesti od kojih može oboljet s obzirom da istovremeno opći sa 7 djevojaka, te izbjegavanje mogućeg atentata nakon što jedna od 7 djevojaka s kojima opći sazna za ostalih 6.

Njegovo promiskuitetno ponašanje se donekle može opravdati činjenicom da je status mačo frajera za njega novost. Naime, on bijaše bucmast i igraše igrice po cijele dane, dok ga ne počeše boljeti bubrezi, zatim smršaviše, nabildaše se i počeše da bariše ženskaše.

Image Hosted by ImageShack.us

Sad si je sav dobar i umišljen kao Nives celzijus i Violeta iz Big bradera zajedno. '…svaka mi mala miga', '..ščipaju me i dirkaju', '…stalno me pipka..' samo su neki od izraza koje je naučio u posljednjih par godina.

Ipak, kako bi se ovaj tupi post pretvorio u post s konkretnom temom, spomenut ću da je cijelo njegovo društvo takvo, kvart štoviše; djevojke su lake (svaka ima 13 kila), muškarci se drogiraju kokainom, voze brze aute, furaju se na 'Fest en fjurios' i buntovne na ostale neslavne načine.

Ponašate li se promiskuitetno?
Koja je najmlađa trudnica koju znate?
Trujete li se? Čime?
Što mislite o čemu?
Da, zaista.

Idem.
Zdravo vam.



Marushka
...




- 23:04 - Komentari (6) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< rujan, 2006  
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Image Hosted by ImageShack.us

ovaj blog:

Lijep. Vrlo dražestan. Neispunjen. Još. Vrlo individualno neosjećajan, možda i srcedrapajuće osjetljiv. Egoističan ne, samodopadljiv možda mrvu. Kritičan vrlo, mnogo nimalo poetičan. Politički katkada nedostižan, pravno gledajući, jeftino potkupljiv. Zaveden komentarima, nepristran u presuđivanju. Srdačan s poluvrijeđajućim tonom.

Image Hosted by ImageShack.us

crtopsesija:

happy tree friends (crtić)
salad fingers (crtić)
stripovi

Image Hosted by ImageShack.us

rijecnikovo ugnjetavanje:

močvara = velika površina tla pod stajaćom vodom i pod vegetacijom koja uspijeva na takvu tlu.

tvornica = veće proizvodno poduzeće s mehaniziranim procesom proizvodnje i podjelom rada u tom procesu.

svaštara = bilježnica s raznim bilješkama.

peta = sanatorium, krematorium, inferno.


blog.hr
imageshack


kauboji iz pakla:

wila
mimozica
ruzhica
jiiielena
svrshki
nina