mrtvozornik:

Ženska. S obje sise i prilično simetričnom facom. Obje noge i ruke bez prevelikih anomalija. Obrazi kao krafne pa ih poželiš pipkat i govorit kako je slatka..Ili joj predložit liposukciju lica.

Image Hosted by ImageShack.us

Kratkovidna umjereno. Pije mlijeko Dukat i oblači različite čarape. Psi su zakon. Voli igrat 'Čovječe na ljuti se' i biti zelena. U 6. krugu Danteova pakla. Vrlo senzitivna poput Paloma maramica. Intenzivno vesela iako često i ne. Ponestalo joj je željeza u krvi pa ga tali i pije na slamku. Boji se kukaca ali se pravi hrabra. Mjesečari. Noću ustane u sjedeći položaj i priča. Riblji grad je najdraži joj crtić. Jede Kinderjaje ali vrlo rijetko. Voli Dylan Doga jako, mada Nick Praskaton ima karirano odijelo. Izvađenih je mandula i ubrzano priča.


mail:metamorphi@hotmail.com


Image Hosted by ImageShack.us




hladetine:

Kur'afterdea - najsektija sekta koja ikad sektaše.

dr.Kadžija - plodovi mentalne masturbacije.

psyclop - mudobradi goblin i djevojčica s jednim okom.

Čarli - euforično čeljade grandžerske orjentacije ulijevo

Fraulein Kenny - wannabe Rammstein groupie. :)

alek - vrlo dražesna prijateljica sa zelenim štramplama.

Zubata sunčica - urnebesna crvena djevojka sa fotografijom.

Paranoic - egoističan. gotovo brutalno samodopadljiv.

edenbeast - najzabavniji blog. blog blogovski. najblogovskiji.

maneken - 5 pravila o dobrom šminkanju donosi vam dečko u trendu!

popeye - nepristojan. voli zelenu boju pa valjda i špinat voli.

vikend - priče. čudne ponekad. s maštovitim imenima. lijepe.

shumarka.blog.hr

22.05.2006., ponedjeljak

recipročna determinacija.

...
Inspiracija prouzrokovana prošlotjednim pisanjem zadaćnice u kojoj sam bila Mala sirena koja se utopi u kadi rezultirala je ovime.
Možda i nije zadaćnica ta koja me nagnala da napišem post već moj krvoločni zli prijatelj koji mi je zaprijetio rezuckanjem udova i mlaćenjem do iznemoglosti uz neizbježno lomljenje kostiju i udaranje u desnu sljepoočnicu sa svojim najubojitijim oružjem, kukom. (kuk, kao dio tijela, ne kuka kao Kapetan Kuka).
Ali ipak, kako ne bi ispalo da slušam tuđe zahtjeve, evo istine: inspiraciju sam našla u Djevojci čije se ime nesmije izgovoriti, a ime joj je Martina. Ta djevojka nije u nekom odnosu sa mnom, dapače, ne družimo se, ne pričamo, ne nalazimo se u istim krugovima, štoviše, vidim je 2 put godišnje u tramvaju. Ali! Ta dva puta godišnje kad je ugledam kako se anemično drži za tramvajsko sjedalo, poželim je...NAŠMINKATI. Djevojka, dakako, ima potencijala. Svjetlo smeđa kosa, neke takve oči, solidno tijelo, blijedu put.. Moja frustracija prouzrokovana njezinim neiskorištenim potencijalom rezultirala je ovime:

Image Hosted by ImageShack.us

Izgled je vrlo diskutabilna stvar. Ukusi su vrlo različiti i svakome se sviđa drugi tip ženske/muškog. Postoje neke ustaljene proporcije prema kojima se mjeri ljepota. Te proporcije su s vremenom postale vraški teško dosežive (???). Više nije uvijet normalnog izgleda simetrična faca, oči jednake veličine, po mogućnosti samo jedan nos na licu...Bilo bi poželjno ne izgledati kao Picassova slika žene. Priznajmo, to i nije tako teško, no međutim, s današnjim kriterijima normalnog izgleda teško se možemo nositi. Nabavite si sise broj 7 (pucanje kralježnice zbog mase istih - poželjno), napravite si trendi loknice na kosi (ekstenzije ili bilokakvi dodaci koji vas čine umjetnijima - poželjni), liposukcirajte si guzicu, trbuh, ruke i noge do temelja (ukoliko vam kroz noge može proći Žak hudek, učinili ste dobar posao). Prošlosezonska pumpa za napuhavanje luftića dobro će vam doći za osvježenje usta. Za pravilno korištenje obratite se Nevenu Ciganoviću.
Image Hosted by ImageShack.us

Ipak, ima jedna dobra stvar koja nam se nudi - šminka, dakako. Ukoliko nakon što se opiturate ne izgledate kao Nora Fora ili kao već spomenuti Neven (tj. ako ste žensko i nedavno ste se kvarcali, poželjno se napudrati u njegovom tonu, a ni sjajilo koje nabaci na svoje pune usne nije OUT), onda ste svakako učinili pozitivan pomak.

Kad vam se već nudi toliko toga zbog čega biste se mogli osjećati bolje u svojoj koži, zašto to ne iskoristiti?
Sa stavom 'ja se ne želim uklapati u stereotipe' nećete postići ništa, jer ovo o čemu govorim to nije. Malo uljepšavanja za bolji osobni osjećaj ne škodi, naravno ako ne preraste u vidljivo pretjerivanje.
Žene su ljepši spol i FAKAT POPIZDIM KAD TO NE ISKORISTITE, GAMAD!!!!kao Martina....
Izgled je bitan, bez obzira na ograđivanje od te činjenice. Pod ovime 'bitan' mislim isključivo na subjektivan osjećaj koji pruža, ne na dojam koji ostavlja kod drugih. Ukoliko si dobro izgledate, biti ćete bolje volje, samouvjereniji, a time i sretniji. (ovo zvuči kao ulomak iz Cosmopolitana)
Nekim djevojkama/ženama se uljepšavati jednostavno ne da ili to smatraju nebitnim. S takvim stavom, nakon što se udate, izgledati ćete kao prosječna američka kućanica (ne zavaravajte se, 'Desperate houswives' nisu prosječne) s 3 tone djece, ogromnim izrastom, dlakavim nogama i debelim mužem. Sad sve ovisi o vašim afinitetima.

A što se tiče debelih muževa...dječaci, pozivam vas na kolektivno samoubojstvo prije nego što postanete takvi. Shvaćam da cjelodnevno sjedenje u fotelji s pivom kao nužnim modnim dodatkom, trbuhom do krova, hraćkanjem kao novim načinom komunikacije izgleda primamljivo, ali takvi sigurno nećete namamiti lijepu sisatu plavušu, a razlog iz kojeg si dopuštate da jeste takvi je upravo taj što se vaša lijepa sisata plavuša pretvorila u prethodno opisanu vam suprugu.

Držati do sebe zahtjeva minimalno truda, a pomaže da se osjećate bolje.

Ako ste se prepoznali u Martini, djevojci čije se ime nesmije izgovoriti, onda imate problem. Pogledajte se u ogledalo, shvatite da ste lijepe i uzmite usranu maskaru!
Dječaci, ukoliko uočite sličnost sa Dreletom, počinite samoubojstvo.

Mislim...ne morate ako se osjećate lijepima, ali vjerujte mi - niste.

Vašoj ružnoći došao je kraj jer Super nanny stiže i u vaše kuće opremljena Maybelline-om, Max Factor-om i drugom šminkom poznatih svjetskih šminkera. Ako joj se svidite izgledat ćete divno, gotovo poput Hloverke Novak-Srzić, a ako ne....ovako:

Image Hosted by ImageShack.us


Primijetila sam da ste strašno truli u zadnje vrijeme i da jednostavno ne funkcionirate ako vam se ne postavi pitanje. Ukoliko je to uvijet množenja vaših komentara, izvolite:

Šminkate li se? Zašto?
Dali je lijepo samo ako je potpuno prirodno ili može i malo manje prirodno?
Koji broj grudnjaka nosite? ;)
Zašto muškarci hraćkaju?

...

- 08:39 - Komentari (10) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< svibanj, 2006 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Image Hosted by ImageShack.us

ovaj blog:

Lijep. Vrlo dražestan. Neispunjen. Još. Vrlo individualno neosjećajan, možda i srcedrapajuće osjetljiv. Egoističan ne, samodopadljiv možda mrvu. Kritičan vrlo, mnogo nimalo poetičan. Politički katkada nedostižan, pravno gledajući, jeftino potkupljiv. Zaveden komentarima, nepristran u presuđivanju. Srdačan s poluvrijeđajućim tonom.

Image Hosted by ImageShack.us

crtopsesija:

happy tree friends (crtić)
salad fingers (crtić)
stripovi

Image Hosted by ImageShack.us

rijecnikovo ugnjetavanje:

močvara = velika površina tla pod stajaćom vodom i pod vegetacijom koja uspijeva na takvu tlu.

tvornica = veće proizvodno poduzeće s mehaniziranim procesom proizvodnje i podjelom rada u tom procesu.

svaštara = bilježnica s raznim bilješkama.

peta = sanatorium, krematorium, inferno.


blog.hr
imageshack


kauboji iz pakla:

wila
mimozica
ruzhica
jiiielena
svrshki
nina