mrtvozornik:

Ženska. S obje sise i prilično simetričnom facom. Obje noge i ruke bez prevelikih anomalija. Obrazi kao krafne pa ih poželiš pipkat i govorit kako je slatka..Ili joj predložit liposukciju lica.

Image Hosted by ImageShack.us

Kratkovidna umjereno. Pije mlijeko Dukat i oblači različite čarape. Psi su zakon. Voli igrat 'Čovječe na ljuti se' i biti zelena. U 6. krugu Danteova pakla. Vrlo senzitivna poput Paloma maramica. Intenzivno vesela iako često i ne. Ponestalo joj je željeza u krvi pa ga tali i pije na slamku. Boji se kukaca ali se pravi hrabra. Mjesečari. Noću ustane u sjedeći položaj i priča. Riblji grad je najdraži joj crtić. Jede Kinderjaje ali vrlo rijetko. Voli Dylan Doga jako, mada Nick Praskaton ima karirano odijelo. Izvađenih je mandula i ubrzano priča.


mail:metamorphi@hotmail.com


Image Hosted by ImageShack.us




hladetine:

Kur'afterdea - najsektija sekta koja ikad sektaše.

dr.Kadžija - plodovi mentalne masturbacije.

psyclop - mudobradi goblin i djevojčica s jednim okom.

Čarli - euforično čeljade grandžerske orjentacije ulijevo

Fraulein Kenny - wannabe Rammstein groupie. :)

alek - vrlo dražesna prijateljica sa zelenim štramplama.

Zubata sunčica - urnebesna crvena djevojka sa fotografijom.

Paranoic - egoističan. gotovo brutalno samodopadljiv.

edenbeast - najzabavniji blog. blog blogovski. najblogovskiji.

maneken - 5 pravila o dobrom šminkanju donosi vam dečko u trendu!

popeye - nepristojan. voli zelenu boju pa valjda i špinat voli.

vikend - priče. čudne ponekad. s maštovitim imenima. lijepe.

shumarka.blog.hr

23.04.2006., nedjelja

Dupla višeputna upitnost.

...
Notacija poljske inverzije učinila je učinak na razmišljanju mog mozga danas ujutro jutros u 11 sati prije podne.

Uistinu je upitno koliko kilograma ima Žak Hudek, gotovo jednako upitno kao i veličina IQ-a plave djevojke u reklami za zubnu pastu 'seka, jesi uzela i onu za izbjeljivanje, seka a onu drugu, seka a onu za pranje zubi jesi uzela? – seka, jesam, sve u jednoj, seka'. Iako vrlo zaista lijepa djevojka, ne možete hiniti da niste dvojili oko veličine njezinog IQ-a pri prvom susretu s tom reklamom. Ukoliko ste željni daljnje rasprave o tome, slobodno se poslužite komentarima ispod posta. Upitno je i to kako Cilit beng dobro otapa kamenac, jer meni se zbilja čini da ne otapa tako dobro. Oliver Mlakar i dalje ima kamenac iako je popio pola litre. Upitno je i u što će izrasti djevojčica koja pojede tati sendvič i ostavi mu bananu unatoč tome što je tata gladan. Čak mu je i napisala pismo 'tata, mama i ja smo znale da si jako gladan pa smo ti ostavile sendvič*****pa smo ti ostavile bananu'. Mala drolja voli Helmans majonezu više od tate.. Upitno je i koliko muškaraca će ostati na planeti Zemlji s obzirom da će im ubrzo izrasti maternice, sjemenici će ima mutirati u jajnike te će počet mjesečno krvariti, a sve to radi prevelike želje da isprobaju novi Libresse komfort za samostalne žene koje drže do sebe. Upitan je i opstanak ljudi na zemlji.

Image Hosted by ImageShack.us

Ubrzo će zavladati wc školjke koje više neće smrditi nego će nas mamiti svojim opojnim mirisima, pa kad se sjednemo na njih će nas progutati i zavladati zemljom. 'Ma ke užas'.namcorbang Ali upitna je i egzistencija lijepih djevojaka jer novi Vulajt čini odjeću crnom, a ne sivom, pa će se množiti gotičarke, a lijepe djevojke nešišmišarskog izgleda će podleći novom trendu, a nakon što prijateljica wannabe gotičarka pita: s čim pereš gače da su ti tako divno crne, ona će prekrižiti ruke, dvoumiti se dali da joj kaže, mignuti i reći 'nek još malo pogađa'. Upitna je i bjelina naših zubi jer… što ako dođe kriminalist Perić i uzme nam naš orbit professional?? Ima još jedna stvar koja me zaokuplja svojom upitnošću
pod a) majmun ima vodene kozice,
pod b) kupili ste novi odojak,
pod c) darovali ste lijevi bubreg.
Osjeti ritam, život te zove, ključ je u tvojoj ruci. Becks.ludlud 13614969 oblačić. Upitnost smrada vaše kuće postaje neupitna jer ovaj osvježivač trajno uklanja sve smradove kojima odišete i njeguje svježinu vašeg doma, a broj oblačića neprestano raste i nikad ne prestaje sve dok ne umrete, ali ni tad ne prestaje samo ste vi mrtvi pa to ne vidite. Upitan je i opstanak kojekakvih gelova za tuširanje, šampona i sapuna za ruke jer tu je novi Mister muskolo koji njeguje vaše lice i tijelo, baš kao i onaj za drvene površine, i onaj za staklo, i onaj za kuhinju, i onaj za nokte i za… Ali najupitnije od svega je vaše kulinarsko neznanje. Kad ide lava, pozovi Gordana Kožulja da ti ispeče pile Cekin, ali neophodno je da ti bamboooča bude pri ruci jer sve mora biti bambooča i prekrašno. headbangheadbang

Jeste li znali da ljubiti se na kiši je užitak, ali nije zdravo?
Jesti cedevita bombone je zdravo, ali i užitak. ludlud

bangbangbangbangbang



- 23:40 - Komentari (14) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< travanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Image Hosted by ImageShack.us

ovaj blog:

Lijep. Vrlo dražestan. Neispunjen. Još. Vrlo individualno neosjećajan, možda i srcedrapajuće osjetljiv. Egoističan ne, samodopadljiv možda mrvu. Kritičan vrlo, mnogo nimalo poetičan. Politički katkada nedostižan, pravno gledajući, jeftino potkupljiv. Zaveden komentarima, nepristran u presuđivanju. Srdačan s poluvrijeđajućim tonom.

Image Hosted by ImageShack.us

crtopsesija:

happy tree friends (crtić)
salad fingers (crtić)
stripovi

Image Hosted by ImageShack.us

rijecnikovo ugnjetavanje:

močvara = velika površina tla pod stajaćom vodom i pod vegetacijom koja uspijeva na takvu tlu.

tvornica = veće proizvodno poduzeće s mehaniziranim procesom proizvodnje i podjelom rada u tom procesu.

svaštara = bilježnica s raznim bilješkama.

peta = sanatorium, krematorium, inferno.


blog.hr
imageshack


kauboji iz pakla:

wila
mimozica
ruzhica
jiiielena
svrshki
nina