..:: grOmchinA::..

utorak, 14.02.2006.

..............................::SUBOTA::.............................

Image Hosted by ImageShack.us

Evo ćisto me zanimalo šta se radi suboton i di izlazite, pa ako van se da komentirajte i napišite di idete suboton najćešće, bilo to kafić, zidić ili dom(misli se na dom mladeži) al i ako stojite doma stavite i to....nije bitno samo da se zna di i naravno napišite koliko litara popijete....hehehe oni koji piju mislin....sad me još pitajte šta....

Image Hosted by ImageShack.us

.......................12.02.2006

- 16:32 - Komentari (26) - Isprintaj - #

subota, 04.02.2006.

..:: Novi Radovi ::..

Dodano je još 30ak slika u galeriju . Za ubacivanje je pripremljeno još nekih 100 novih ali njihovo objavljivanje očekujemo nakon kupnje dodatnog prostora na internetu jer smo popunili šta smo imali :) U planu je i crtanje i stripa (klik ovdje za sample) u suradnji sa klubom navijača "Torcida" tako da se ima posla :) Ako se uskoro proslavin, neću se umislit, zajebajen se naravno da ću se umislit...hehehe...aj pozdrav......

- 17:27 - Komentari (18) - Isprintaj - #

srijeda, 01.02.2006.

..::Austrijanac zbog folka ubio susjeda Srbina::..

Austrijanac Günter P. (2Cool iz Strasshofa, nedaleko od Bečkog Novog Mjesta, u bijesu zbog preglasnih srpskih narodnjaka, ubodima nožem usmrtio je svog susjeda Denisa A. (1Cool, mladog kuhara podrijetlom iz Srbije
BEČ - Nakon što je pozvonio na vrata svojeg susjeda, glazbom iživciran Austrijanac nije tražio razgovor, nego krvavi obračun, izvadivši 20 centimetara dugačak nož i nanijevši smrtonosne ozljede Denisu A., koji je od njih preminuo još prije dolaska Hitne pomoći.
Nevjenčana supruga je trudna
'U dosadašnjoj karijeri nisam zabilježio takav slučaj', rekao je Jutarnjem listu Leopold Etz, jedan od voditelja policijske istrage, ističući da su 'tenzije između doseljeničke obitelji i Austrijanca postojale već dulje vrijeme, ali da je u njihovu središtu uvijek bila glazba'.
'Günter P. se policiji i prije eskalacije sukoba žalio na glasnu glazbu', dodao je Etz, koji nam nije mogao odgovoriti o kojoj je verziji balkanske narodnjačke glazbe točno riječ, ali se prema njegovu opisu može zaključiti da je to vrlo vjerojatno balkanski turbofolk.
Tragedija je još veća jer partnerica ubijenog 18-godišnjaka i rumunjska državljanka, kako prenosi austrijski dnevnik Kronen Zeitung, očekuje rođenje njihova zajedničkog djeteta, za koje se ne zna hoće li moći odrastati u Austriji.
Kako su istražili reporteri Kronen Zeitunga, upitno je hoće li mlada Rumunjka dobiti boravišnu dozvolu, s obzirom na to da ju je trebala steći planiranim vjenčanjem s Denisom A., austrijskim državljaninom.
Ubojica čeka suđenje
Dvadesetosmogodišnjeg ubojicu Güntera P., koji se nalazi u pritvoru, očekuje sudski postupak u kojem će odgovarati za počinjeni zločin.

-Znate ono kad neko kaže 'smrt cajkama!', e pa ovaj je to stvarno ozbiljno svatia...

- 20:43 - Komentari (10) - Isprintaj - #