Mama od krave te mali šiptar

< lipanj, 2006  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Što je ovo zapravo
Ovo su priče o životu i događajima oko mladoga shipke. Ili, ovo je kutija u kojoj piše da su ono izvan kutije priče o životu i događajima oko mladog shipke. Ovim analnim cjepidlačenjem smo najbolje pokazali kakav je mladi shipka.

Stavljanje smajlića 
Pikneš ovo ovdje: link, tamo klikneš smajlića i onda CTRL-v u blog. Radi samo na IE 4 i više, činimise. Ako poneki ne radi, a ti javi.

Klikni ovaj link, zabavno je.

 Najdraža..
Najdraža mi je plava boja, najdraža mi je misaona igra. Najdraže mi je pogledati lijepi film. A ove slike su moje i ko ih ukrade drkaće lijevom rukom. (Usto diskriminiram ljevake, ha!)


Izađimo iz ormara. I ja (!) čitam Drito Konja.

 Sada slušam aka s.s.
Lambchop - Aw C'mon i onaj drugi
Ovo je tako mirno i sretno da je u direktnoj ironičnoj vezi sa mojim trenutačnim raspoloženjem. Orkestar koji bogatstvom zvukova nudi toplu maternicu za skutrit se i razmislit o slijedećem koraku. Blago rečeno, super. Iskreno rečeno, i više nego super. Da ne pretjeram i kažem, fenomenoštrumpfastično.

 26.06.2006., ponedjeljak

Notalp

Grčki filozofa je govorio o čovjeku koji zakovan u pećini vidi samo sjene pravog života na zidu pećine, očajan što ne može vidjeti što ili tko čini te sjene. Trenutno mi je i više nego dovoljno vidjeti samo sjene na zidovima pećine. To mi daje osjećaj sigurnosti maternice, osjećaj koji cijenim sve više i više u zadnje vrijeme, mogu ti reći. O čitaoče. Od čitaoca mi je dosta da vidim njegovu sjenu pogleda na ovim slovima, naime, rado ga ne bih vidio, jel. Trenutno radim, a u susjednoj sobi žamore glasovi. Dosta. Da sam u maternici, dosta bi mi bilo slušati lječnikov glas koji priča o tome kako sam muško. Dosta. Da sam ratar Dinko, ne bih htio znati kako radi dvotaktni motor.

To sam samo htio reći. Usranom osjećaju sam dao poetičan opis pa sam veseo kao raspjevana kamilica.

A naslov je obrnuto Platon, jer, da nije obrnuto onda bi ispalo da pišem o njemu!!!

Post je objavljen pod kategorijom hardver jer se bavi teškim temama.

- 17:39 - Komentari (6) - Isprintaj - #