Mama od krave te mali šiptar

< kolovoz, 2005 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Što je ovo zapravo
Ovo su priče o životu i događajima oko mladoga shipke. Ili, ovo je kutija u kojoj piše da su ono izvan kutije priče o životu i događajima oko mladog shipke. Ovim analnim cjepidlačenjem smo najbolje pokazali kakav je mladi shipka.

Stavljanje smajlića 
Pikneš ovo ovdje: link, tamo klikneš smajlića i onda CTRL-v u blog. Radi samo na IE 4 i više, činimise. Ako poneki ne radi, a ti javi.

Klikni ovaj link, zabavno je.

 Najdraža..
Najdraža mi je plava boja, najdraža mi je misaona igra. Najdraže mi je pogledati lijepi film. A ove slike su moje i ko ih ukrade drkaće lijevom rukom. (Usto diskriminiram ljevake, ha!)


Izađimo iz ormara. I ja (!) čitam Drito Konja.

 Sada slušam aka s.s.
Lambchop - Aw C'mon i onaj drugi
Ovo je tako mirno i sretno da je u direktnoj ironičnoj vezi sa mojim trenutačnim raspoloženjem. Orkestar koji bogatstvom zvukova nudi toplu maternicu za skutrit se i razmislit o slijedećem koraku. Blago rečeno, super. Iskreno rečeno, i više nego super. Da ne pretjeram i kažem, fenomenoštrumpfastično.

 24.08.2005., srijeda

Došao je.

Darius "Poutpouri današnje glazbene kulture u jednom ovitku, i toliko više, DoomJam & Infinite Fury opet su uspjeli."

Poutpouri današnje glazbene kulture u jednom ovitku, i toliko više, DoomJam & Infinite Fury opet su uspjeli. Počev sa veličanstvenim introom karakterističnim samo najvećim uratcima, ulazimo u ono što možemo zvati početkom nečega. To je novi album Doom Jam & Infinite Furya, dinamičnog dvojca hrvatske podzemne glazbene scene. Počet ću od prve pjesme i navodno prvog singla, "Posrnuli kralj popa". Očite reference na Pink Floyd i njihov legendarni Tamna Strana Mjeseca (engl. Dark Side Of The Moon) govore da smo dobili što smo dugo čekali. Samplove i razne zvukiće. Ulazimo u žestoki i energični nu-metal uradak prožet gitarama i još nekim instrumentima koji nerjetko prate gitaru. Djelovi pjesme gdje glazba utihne doslovno mi čine male grudice na koži. Jeli MJ dirao djecu ili su roditelji dali pristanak? Hit.

Colonia meets ET je ono što mi pada na pamet prvim zvucima skladbe "I Making Dancing You All Night". Laž. Ovo je pjesma koja daje toliko više, uvid u svu surovost traženja emocije po raznim klubovima i restaurantima, barovima i biffeima. Uvlači vas u svijet generacije Y koja vapi za kontaktom. "Dostojna sam tebe/ sad mi priznaj to." - nepatvoreni jezik ulice. Kontrast veselog ritma i dramatičnog sadržaja jest nenadopunjiv. Ičim. Najbolji dio: prijelaz sa rap dijela u dio nakon.

Klavir. Klavir svira. Komorna pjesma introvertiranog sadržaja koja će vam promjeniti život, to jest "Tko nikog ne voli i nikog ne ljubi". "Tko nikada ne sanja premalo spava". Mogao bih samo nizati citate iz pjesme, ali to bi onda bili tek tekstovi pjesama (engl. lyrics). Pjesma dostojna jednog Elton Johna, jednog Mate Miše, jednog.. Arsena Dedića. Ovo je pjesma tkz. tišina prije bure.

Bura. Distorzija para sva čula, objašnjavajuć svu napetost stremljenja Hrvatske ka EU. Hrvatski narod stoji pred jednim od najtežih trenutaka u njihovoj povijesti. Pitanje "Hoćemo li u pregovore ući na jesen ili kasnije?" ocrtava se na ustima svakog djeteta koje gledajuć televizor otire suzicu i stišće šačicu videć Carlu na ekranu. Ova pjesma jest upravo to. I ta suzica, i ta šačica, i to lišce, i ta podatna guzičica, i ti obraščići, i te nožice... Malo dijete, u gačicama koje stoje nahero.. Još neformirani gležnjići.. Ta kosica..

Ovo je Moramkupit.
- 21:08 - Komentari (8) - Isprintaj - #