F OO T L OO S E

ponedjeljak, 17.09.2007.

The meaning of…..


Previše slobodnog vremena uvijek me dovede do beskrajnih analiza. Koje me samo zamaraju i štetne su. Ali su neizbježne. Trenutno razmišljam o svačemu. O poslu, što hoću, što ja pametno, što se isplati..što uopće želim raditi?! Posao koji radim je dobar, zahtjevan, bacili su me u «vodu» i ja sam se snašla. Snašla bi se vjerovatno svugdje, samo kad se potrudim.
Raditi posao koji voliš ( za manje love) ILI posao koji te iscrpljuje za više love?
Tko si uopće može priuštiti da radi posao koji voli? Onaj koji ima para. Onaj koji ima para ima i sve ostalo. I tko kaže da nije sve u lovi?! Ma neeee, nisam ja od onih koji tako razmišljaju. I ja sam odrasla u normalnim uvjetima, bili smo totalno bez para, sad opet imamo…. Svakom se kockice poslože. Nekome po zaslugama, nekome se posreći. Što vam je najbitnije….ljubav, zdravlje….novac? Ne ide jedno bez drugoga, jelda? Mi ljudi smo generalno uvijek nezadovoljni. I kad nam je sve kako treba izmislit ćemo nešto što nam ne štima. To je i moj problem….baš kad je sve ok ja izdramatiziram- iz muhe napravim SLONA, veeeelikog debelog nono ! Što me dovodi do druge teme:

VEZA

Svi težimo toj nekoj sretnoj velikoj ljubavi. Dok je nema samo o tome maštamo. Kao KAD BI SE SAMO SRETNO ZALJUBILA SVE BI DOBILO NEKI SMISAO. E, kad se zaljubite, u početku je sve SUUUUUPEEEEEEER, ne hodate nego LETITE. Onda malo po malo spustite se na zemlju- ne postoji savršen muškarac, i on je samo ČOVJEK. A mi žene, po defaultu, volimo dramatizirati. Isto kao što muškarci vole šutjeti, izbjegavati prepirku, hodati neobrijani i podrgivati. I pri tome su vrlo COOL zijev ?! No dobro, opet jedni bez drugih ne možemo. Meni osobno, nema ništa ljepše nego zaspati i ujutro se probuditi pokraj njega….. nema stvarno ništa bolje. I da, treba mi pažnje. Pogotovo sad nakon operacije. Ok, nisam nepokretna, ne vegetiram ali to ne znaći da mi ne treba pažnje i svega ostalog što uz to ide. I zbog toga mu prigovaram… a na kraju ispada da pretjerujem. Ali bar mu privučem pažnju tim sms-ovima u kojima ga toliko iznerviram da bi me vjerovatno zadavio da može. To je samo zato da ga podsjetim da sam tu, da sam gnjavatorica i…… i da mi je stalo.

No dobro, dosta filozofije…..
….. idemo zaradit na dionicama! greedygreedy

17.09.2007. u 23:15 • 1 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< rujan, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga

It's way too complicated to explain......

" You have to have a little faith,
not everyone you love is going
to leave you.... "



Whether I'm right or wrong
There's no phrase that hits
Like an ocean needs the sand
Or a dirty old shoe that fits
And if all the world was perfect
I would only ever want to see your scars
You know they can have their universe
We'll be in the dirt designing stars

And darlin' you know
You make me feel so beautiful
Nowhere else in the world I wanna be
You make me feel so beautiful

Whether I'm up or down
There's no crowd to please
I'm like a faith without a clause to believe in it


I have lost my illusions
I have drowned in your words
I have left my confusion to a cynical world
I am throwing myself at things I don't understand
Discover enlightenment holding your hand

You are..
So Beautiful