Dizajn:martinadizajn.blog.hr
  siječanj, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Veljača 2007 (2)
Siječanj 2007 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

Opis bloga

MY WORLD...

Linkovi

TATJANNA
MELODY


Create your own message at BlingyBlob.com

MALO O MENI...


Create your own message at BlingyBlob.com



www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws

Scroll images by bigoo.ws

subota, 27.01.2007.

EJJJJJJ=)=)=)

MOJ PRVI POST...
NA OVOM BLOGU ĆU PISATI O SHAKIRI...
EVO ZA POČETAK NAJVAŽNIJE:

SHAKIRA

Latino spektakl u Velikoj Gorici

SHAKIRA ISABEL MEBARAK RIPOLL (puno ime)

Koje su vam prve asocijacije na spomen Kolumbije? Kava, nafta, zlato i, naravno - SHAKIRA. Nesumnjivo jedna od najpoznatijih žiteljica te južnoameričke zemlje posjetila je i Hrvatsku. Povod je bio koncert u sklopu svjetske promotivne turneje novog albuma Oral fixation, održan na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici.
Prelijepa pjevačica koja je u Zagreb stigla samo nekoliko sati prije nastupa nije bila nimalo razočarana relativno slabim odazivom publike koju je dobro zagrijao Toni Cetinski. Malobrojne, ali vjerne obožavatelje koji su iz svih krajeva domovine i susjednih zemalja došli čuti omiljenu zvijezdu, Shakira je počastila najnovijim pjesmama, ali i hitovima koji su joj omogućili planetarnu slavu, poput Wherever whenever, La tortura, Objection tango i Hips don"t lie.
UNICEF-ova ambasadorica dobre volje odrekla se dijela honorara u korist bolesnog dječaka Tonija Čurića i time potvrdila zašto je prati glas jedne od najhumanijih svjetskih zvijezda. Pozdravši okupljene na tečnom hrvatskom, Shakira je nastavila svoju turneju otputovavši za Grčku i Rumunjsku.

Malo više o nastupu...
Shakira je 15.srpnja 2006. napokon nastupila i u Hrvatskoj. Nastup se održao u gradu Velika Gorica na NK Radnik. E i da ne zaboravim! Uspjela sam čak i naći jedan dva intervjua od Shakire. Prvi se zove Shakirine tajne, a ovaj drugi je malo stariji i zove se Shakira vlastitim riječima. Obavezno pročitajte!

Shakirine tajne

'Vide me kako vrtim kukovima u spotu, i onda misle da je to sve što ja znam, sve što radim. Ali i to ce se s vremenom promijeniti'

Što je Shakira rekla za Newsweek: smatra li njena publika da je ona pocinila izdaju pjevajuci na engleskom umjesto na španjolskom, jesu li joj draži vlastiti hitovi ili B-strane, koga ona sama voli slušati i kako se osjeca na svojoj prvoj svjetskoj turneji...

EVO TO BI BILO TO!!!!
KOMENTIRAJTE ME POZZZ TATJANNI KOJA MI JE POMOGLA NAPRAVIT BLOG...
I SVIMA OSTALIMA KOJI ĆE ME KOMENTIRATI...
KISSScerek

|PLIZZZ 42| MA PRINTAJ...| #|

 

 

 

 

 

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.