Dizajn by: RIHANNAFAN13.BLOG.HR Dvoboj stilova : Shakira VS. Rihanna - Shakira, no hay nadie como tu - Blog.hr

Dvoboj stilova : Shakira VS. Rihanna

Pjevačice su sudjelovale na dodjeli "American Music Awards" nagrada te su nosile vrlo upadljive kreacije na crvenog tepihu.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Prije samog ulaska na 37. godišnjicu dodjele nagrada u Los Angelesu, pjevačice Shakira i Rihanna sa smiješkom na licu pozirale su za fotografe.

Iako je svojom visinom mala, kolumbijska vučica vidjela se iz daljine sa svojom blistavom žutom haljinom. Dizajna Versace, kolekcije proljeće-ljeto 2010., bila je to kratka haljina bez naramenica s asimetričnim prugastim uzorcima u srebru, krojevima trokutića te detaljima.

Vrlo hrabro je nosila sandale s visokim drvenim platformama i metalnim ukrasima. Sve je upotpunila odgovarajućim naušnicama, narukvicama i dijamantnim prstenom.

S druge strane, egzotična Rihanna nosila je haljinu marke "Marchesa". Dizajn haljine bio je oblikovan poput origamija; crno - bijele bolje, bez naramenica s detaljima cvijeća. To ju je učinilo vrlo senzualnom jer se kroz izrezane dijelove haljine mogla vidjeti njezina koža. Što se tiče obuče, izabrala je bijele prilično raskošne i klasične cipele, a od nakita je koristila prstenove.

Koji stil ti se više sviđa?


Glasaj klikom OVDJE.

- 22:52 - Komentari (1) - Print - #