sextress

< lipanj, 2007 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Lipanj 2010 (1)
Listopad 2009 (2)
Rujan 2009 (2)
Veljača 2009 (1)
Prosinac 2008 (1)
Studeni 2008 (4)
Svibanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (1)
Rujan 2007 (3)
Kolovoz 2007 (3)
Srpanj 2007 (6)
Lipanj 2007 (7)
Svibanj 2007 (8)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga
život jedne tridesetogodišnjakinje u par crtica

Linkovi
Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr





Free Site Counters
Free Site Counters


online
casino games

06.06.2007., srijeda

pozdrav s mora

Nakon 2 dana borbe sa T-mobileom i njihovim web'n'walk, mojeg bezočnog maltretiranja njihovih djelatnika, na kraju se ustanovilo da je greška u mom mobitelu.
rolleyesnut
A je... nije žvaka za seljaka, no ipak sam na kraju sama i skužila problem, pa je stvar proradila... Ako se ova brzina može nazvati brzinom, no da ne cjepidlačim... sjedim na nekoj stjenčugi izvan civilizacije, s nožicama umočenim u more, laptop na krilu, mob u đepu i švrljam po netu .... Čuda tehnologije!
E sad, budući se tu divim dometima civilizacije, umjesto da se negdje na nekoj klupici drpam s nekim modernim galebarom, ne moram vam pisati da su mi uglavnom svi planovi propali.
Ponijela sam ja svu moguću opremu sa sobom na more, ponijela pola ormara i extra torbu sa cipelama, pa sam već dva dana u istoj majici, a mislim da se nisam baš ni istuširala... More malo ledeno, pa samo namačem nožice. A i puše, nočas padala kiša tako da sam spavala u trenirci. Toliko o ODMORU.

Frend koji živi u ovoj selendrici gdje ljetujem, i koji me kad sam u Zg-u zove bar 3x na tjedan da kad dolazim na godišnji ili bar vikend, i zvuči kao da sam mu sve na svijetu, se ne javlja na moje poruke. Na poziv se javio, ali onako nekakako ajd u gužvi sam, čujemo se .
Nije da sam nešto luda za njegovim društvom ali znamo se godinama i uvijek mi je nekako ipak drago kad dođem i imam s nekime otići na kavicu... No, vjerojatno ima neku curicu, pa sad ja više nisam interesantna. Ili je nakon 4-5 godina truda oko mene bez rezultata shvatio da mi je on zaista samo društvo za kavicu i eventualno kakvu večeru.

Moj nesuđeni partner u moto provodu se javio da je zapeo na poslu i da će na obalu tek krajem tjedna...ccccc.. tko živ, tko mrtav do onda, sigurno je da je inicijalni plan neće biti izvediv. A možda i bolje tako, malo sam si mozgala i ne znam kako bi kasnije mogla biti hladne glave na poslu, nakon što bi mi praktički danima bio među nogama. I pod cicama.

Prijateljica s kojom sam bila na svadbi me zivka svako malo i pokušava nagovoriti da odem na cugu s nekim likom ala onaj blesavi ćelavac iz Seinfielda...E, jest da mi je dosadno, ali ne toliko! A kao, on me vidio na svadbi i budući sam spomenula da idem na more, sad nju gnjavi da di sam na moru i da mu ona dade moj broj! Ma grrrr! Rekla sam joj da joj slučajno ne padne na pamet! Dosta mi je više njenih "super je dečko!" likova... Ok, ovaj mali bombon za sad i je super, ali on je u priču uletio slučajno...

A kad smo već kod njega... piše on meni porukice svako malo... A mišek mali!

Obećala sam mu da ću ga vodit na vikend ako sad položi ispit koji sprema.... Kak sam dobra kiss

Da ne mislite da samo imam namjeru iskoristit malog winksmijeh
- 15:22 - Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.