Prljavi razgovori - Stvarne djevojke

subota , 22.12.2018.

Nakon poljupca, ISPLIVAO I SNIMAK na kom Sloba govori Kiji da je VOLI, a zatim OTKRIVA PRLJAVI PLAN!










Click here: Prljavi razgovori






Kontrast je kada moliš i preklinješ me za seks, i onda odjedanput ja tebe molim i preklinjem za... Znaš koliko uživam u tome. Ako ti nemaš želju da ti ćušnem zeku peku u garsonjeru i ako mi nemamo tu priču koju smo pričali toliko dugo...



prljavi razgovori

Da li se ovde dogovara Luna sa Slobom ili njegova žena??? No, probajte ovo, pošaljite mu poruku dok ste svako na svom poslu, šapnite mu nekoliko smjelih izjavica tik prije no što završite razgovor i on poklopi slušalicu ili neka ga na ulazu u stan dočeka ceduljica koja će ga odvesti do iduće, a ona do iduće, a ona do vas u pjenušavoj kupki, sa čašom žarkog crnog vina u ruci…da vidite iznenađenja, ništa ne prodrma vezu bolje od želje i iščekivanja!



prljavi razgovori

Mali prljavi razgovori - Zanimljivi razgovori koji aktiviraju centre u mozgu koji salju poruku polnim zlezdama da luce hormone i izazivaju osecaj prijatne napetosti Svakako!



prljavi razgovori

Vi znate da jezik požude može zvučati jako, jako seksi. No, kako to izvesti da uistinu ispadne zavodljivo, a ne čudno i smiješno... Što ako odaberete krive riječi i u potpunosti upropastite atmosferu? Ili se totalno osramotite?! Čini se da muškarcima sve to pa i govorenje pravih prostota nekako prirodnije leži vjerojatno je to rezultat godina i godina unutarnjeg monologa i zabavljanja sa samima sobom — šala , no krajnje je vrijeme i da se mi žene, barem one koje još nisu, uključe u ovu zabavu! Mali seksi, prljavi razgovori imaju moć probuditi i najuspavanije strasti, a ako vi spadate među pripadnice ljepšeg spola, kojima to za sad baš i ne ide — ne brinite! Evo, kako to napraviti na najbolji mogući način... Krenite nježno i polako. Muškarci, vjerovali ili ne, puno više padaju na laskanje nego li mi žene. Pričajte mu o tome koliko vam se on sviđa, koliko vas pali i što vam je sve seksi na njemu. Sve mu to recite — ali ga nemojte previše dodirivati ili se odmah baciti u akciju — fokus neka bude samo na vašim riječima. Prekrijte mu oči dlanovima ili svilenim šalom , da si lakše može vizualizirati o čemu je maštao. A tako vi ne morate gledati u njega dok mu govorite stvari od kojih bi se svaka pristojnija osoba zacrvenila. Sad je vrijeme za pravi razgovor. Ovdje sve ovisi o ugodnosti, i tu mislimo na to što vam je ugodno reći. Prljavi razgovori ne bi smjeli biti isforsirani to se osjeti i ne pali. Prva verzija je blaža i uključuje šaptanje slatkih sitnica, bez vulgarnosti. Svršit ćeš kao nikada do sada. Želim vidjeti koliko puta možeš uzastopce svršiti! Po ovom pitanju dobro ispipajte teren, jer i njemu mora biti ugodno čuti to što mu govorite. Ključ je da krenete postepeno i ispipavate teren. Prvi put će se malo iznenaditi, i to ugodno. A onda dalje kako zajedno napredujete, samo nebo je granica. Rekla sam ti da ušutiš! Ti nemaš pravo glasa! Danas ja radim s tobom što god poželim! Danas me možeš u koju god rupu hoćeš... Danas me moraš kazniti... Mislim da zaslužujem spenkanje. Uzmi me kako god želiš! No, ponavljamo — ključ je — ići postepeno! Krenite polako, od nježnih ljubavnih gugutanja, preko zadirkivanja do seksi prljavih prostota. Seks je, u stvari, puno zabavniji i uzbudljiviji kad je popraćen sočnom konverzacijom. To je i savršeno vrijeme da priznate svoje maštarije — igranje uloga, seks u troje, vezivanje, vosak... A ako vam on radi nešto u čemu baš uživajte, svakako mu to i verbalno dajte do znanja. Vjerujte nam, on će vam biti zahvalan! A što ako sve ipak ispadne smiješno? Jer kada odaberete krivi trenutak i krive riječi — ne ginu vam čudni pogledi i smijeh. No, ako se to i dogodi, ne dajte se obeshrabriti. A ponekad smijeh može dovesti do još veće opuštenosti, a time i do bolje povezanosti i boljeg seksa. A što ako on vas nasmijava svojim pokušajima prljavog razgovora? Znaš koliko uživam u tome.



DNEVNJAK - Prljava metalika
Veoma vam je važno da ostanete maksimalno posvećeni i fokusirani. U optužnici piše da su depozite položili radnici pumpe koju je kontrolisao Stojiljković, a da su iznosi bili manji od 15. Komplimenti za veću strast Komplimenti otvaraju mnoga vrata stoga ih nemojte zaboraviti u krevetu. Izgledaš seksi kad to radiš Nisu svi muškarci puni samopouzdanja kad se skinu, pa će im ova rečenica staviti osmeh na lice i dati im motivaciju da to rade još bolje. Novinari su imali priliku i da čuju da su na dan aukcije Erdinč i Stojiljković razgovarali telefonom petnaestak puta, a Stojiljković mu u više navrata objašnjava metodologiju kupovine na aukciji. Kad god dobijete želju za seksom ili samo nježnošću, recite mu kako se osjećate. Razgovori su iz marta 2009.

[Herceg novi apartmani cena|Free date hr|Zakon o prebivalištu i boravištu građana]






Oznake: forum, Klix.ba

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.