Objavljeno: ponedjeljak, 29.01.2007.

Hrabre su...

Svi me pitaju što ima novog sa curama, a ja ne znam što bi vam svima rekla. Voljela bih reći da je sve dobro, da se sve popravilo... ali ne mogu...
Moja draga Dijana se još nije probudila iz kome, ima pomaka, izgleda svježija, više prati očima..
Čula sam se s Petrom u subotu, porukama, počela je učiti, donjeli su joj knjige. Ona je dobro, zeza ljude oko sebe...
Imamo već planove o izlasku, ritual avigor, srce...
Jedva čeka sve to jer ona će već stanje biti super. Petra bi se brzo trebala vratiti doma...
Jeste vidjeli članak u Reporteru? Baš je lijepo napisano.
Hvala svima koji komentirate, curama će biti drago.

- 12:09 - Komentari... (12) - Print Komentari... - #

Objavljeno: nedjelja, 21.01.2007.

Bila sam u petak u Krapinskim toplicama, pila sam kavu s Petrom. Pričale smo, zezale se, ugl bilo je super. Još da mene nije jedna osoba naljutila, ali Petra je cura koja sve riješi...
Dogovorile smo se da idemo zajedno van kad se vrati doma, naravno prvo avigor a onda srce. To će biti izlazak. Jedva čekam.
Pričala mi je o tome kako će na maturalac u Pariz ali zapravo uopće nije bitno gdje se ide, samo da se zabavi s društvom.
Dijana se još nije probudila iz kome. Izgleda puno svježije, očima parti što se dogadja oko nje. Svi čekamo da se probudiš Dijana !!!

Veliko hvala novinarima esp. Elizabeti koja je napravila super priču koja je bila prikazana na VG REPORT-u u četvrtak popodne i repriza je bila u subotu u podne. Tema reportaže su bili ležeći policajci koji su postavljeni u Kolodvorskoj ulici.
" Iako je roditeljima najvažnije da djevojke ozdrave i ponovno zažive u punom smislu mladenačkog života, što nema cijene, troškovi liječenja su izuzetno skupi. Na nagovor mnogobrojnih prijatelja, poznanika, novinara i gospodarstvenika ovih je dana u Zagrebačkoj banci otvoren žiro račun: Petra Pervan, 2360000-3113652038. (Elizabeta Stipetić) "
Petra zna da su bile na telki i čeka da sve to vidi...


RVG pa pogledajte video prilog...
Evo sad nekoliko slikica...

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

- 12:32 - Komentari... (19) - Print Komentari... - #

Objavljeno: petak, 12.01.2007.

moja Dijana...

Bila sam dva puta u Krapinskim toplicama od posljednjeg posta. Petra je dobila novi mobitel i sad je happy. Bile smo na kavi, zezale se. Dolaze joj frendovi i drago joj je zbog toga, Rekli su joj da su ona i seka imale nesreću. Svaki dan je kod Dijane.
Dijana se još nije probudila. Imam osjećaj da je svježija, da više reagira. Počela je logopedica raditi s njom. Ima poboljšanja ali nama svima je to presporo. Već je puno vremena prošlo, a ona se još nije probudila iz kome.
Postavljeni su ležeći policajci u Kolodvorskoj ulici da bi se spriječile buduće žrtve.
Dijana probudi se !!

- 10:34 - Komentari... (13) - Print Komentari... - #

Objavljeno: srijeda, 03.01.2007.

Vijesti iz Krapinskih toplica...

Bila sam u Krapini, vidjela cure...
Pričala sam s Petrom na samo, o curama iz razreda koje su je došle vidjeti i o onima s kojima se dopisivala. Kako je ona? Pa zapravo mislim da dobro, može hodati iako mislim da ju sve to jako zamara. Žao joj je kose koju su joj ošišali zbog operacija glave, jer je imala unutarnje krvarenje. Ne može se šminkati zbog oka koje ju ne sluša. Rekla je da ide na još dvije operacije...
Jedna je glave jer joj moraju staviti kost ili nešto slično a druga je operacija oka. Hrabra je.

Dijana se još nije probudila. Nije u dubokoj komi. Mislim da je svjesna stvari oko sebe i da razumije kad joj se priča. Gleda... Pomiče ruke... Vidi se da miče usne, htjela bi pričati ali jednostavno još ne može. Sad je već došlo vrijeme da počne... Pokazivali su joj slike a ona onda počne ubrzano disati. Što se tice noge, rekli su da je to dobro prošlo, mišić koji su joj stavljali se primio. Treba proći puno vremena da se stvari vrate na ono što su bile. Ali ja znam da je moje kumče hrabro.... Dijana probudi se!!

Napomena samo da Petra još ne zna da je Dijana u komi i da su sada obje u Krapinskim toplicama. Reći će joj mama i tata a koja će biti reakcija ne zna se.

- 21:37 - Komentari... (14) - Print Komentari... - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.