Kumbor crna gora plaza - Datiranje za seks

ponedjeljak , 24.12.2018.

Rivijera Nekretnine, Agencija za prodaju Nekretnina u Crnoj Gori










Click here: Kumbor crna gora plaza






Naša kuća sa apartmanima se nalazi u Kumboru, na samom ulazu u Bokokotorski zaliv. Posedujemo 5 potpuno opremljenih apartmana od kojih su tri dvosobna i dva jednosobna sa posebnom kuhinjom i kupatilom. Svaki apartman ima zaseban ulaz kao i svoje terase.



kumbor crna gora plaza

Mjesto je protkano mediteranskim kućicama i vilama, kafićima i restoranima koji su nanizani po samim plažama. Struktura apartmana: spavaća soba sa bračnim krevetom spavaća soba sa 3 kreveta potpuno opremljena kuh... WiFi Besplatan Wi-Fi je dostupan u celom hotelu. Na jugozapadu je Jadransko more deli od Italije.



kumbor crna gora plaza

Hotel PLAŽA 2*/3*, HERCEG NOVI - LETOVANJE - Delom je stenovita , a delom šljunkovita.



kumbor crna gora plaza

U tihom, i malo više privatnijem dijelu opštine Herceg Novog, izmedju Meljina i Bijele, nalazi se Kumbor. Za one koji jos nisu iskusili čari ovog prelijepog primorskog mjesta, želimo da vas pozovemo da provedete jednu relaksirajucu sezonu sa nama! Kumbor je izvezen uz samu Jadransku magistralu duž divne obale Jadrana. Mjesto je protkano mediteranskim kućicama i vilama, kafićima i restoranima koji su nanizani po samim plažama. Smještaj Božić se nalazi preko puta Hotela Xanadu, ispod magistrale, odmah iznad pješčanih plažica koje su razdvojene uzajamno sa malim betonskim mulima. Mula su pogodna za pristajanje brodića sa kojima možete da se otisnete na jednu od mnogobrojnih, uzbudljivih tura po zalivu i obližnjim ostrvima. Raspored vožnji će vam biti omogućeni odmah nakon smještaja u jednom od naših aranžmana. Kombinacija plaza od pijeska i betona upotpunjava doživljaje na vodi za sve generacije. Kuća je nove gradnje i svi apartmani su okrenuti ka moru, tako da možete uživati u predivnim zalascima sunca, ili uz jutarnju kafu posmatrati jedrenjake kako ulaze u Bokokotorski zaliv. Ovaj mali raj pruža sve sto možete zamisliti tokom vašeg ljetnjeg odmora, ali po veoma pristupačnim cijenama. U sklopu smještaja omogućen je besplatan Wireless internet. Cijene su veoma privlačne za budžet skoro svake familije, zato nazovite brojeve koji su prikazani.



Utjeha montenegro rocky beach crna gora
Vazdušnom linijom od mora smo udaljeni na oko 30 do 40 m. Uređene plaže ukupna dužina 3 km , čisto more, očuvana priroda prepuna voćnjaka, maslinjaka, i druge mediteranske vegetacije, kao i restorani s odličnom gastronomskom ponudom samo su deo doživljaja zbog kojih ćete zavoleti ovo mesto. Do starog grada Herceg Novog smo udaljeni 3 km, a do do starog grada Kotora nas deli 40 km. Svakodnevno se organizuju izleti brodom bokokotorskim zalivom kao i obližnjim atraktivnim izletištima i kupalištima koje smo mi u mogućnosti da organizujemo , jer hotel poseduje i turistički brodić. Dubrovnik, koji je pod zaštitom UNESCO-a, udaljen je takođe 35 km. Do starog grada Herceg Novog smo udaljeni 3 km, a do do starog grada Kotora nas deli 40 km.

[Picke za jebat|Sex kontakti split|Kako naci prijatelje]






Oznake: Smeštaj:, Smestaj, blizu, plaze, &, HERCEG, novi

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.