subota, 12.01.2008.

Link, link

Evo, održao sam obećanje da ću se ovog puta ozbiljnije posvetiti pisanju postova, i to odmah dan poslije objave povratničkog posta.cool
Ovoga puta neću pisati o Dinamu ili nogometu iako bi se dalo i o tome napisati poneki post. U ovom postu bit će riječi o nekim meni dragim web-stranicama, korisnim linkovima i manje korisnim i to je više manje to, ako vas to ni nimalo ne zanima da ne čitate post do krajazubo.
Pa krenimo redom, Za početak nešto o stranicama na kojima možete urediti svoj vlastiti profil, biti prijatelj sa stotinu ljudi čiji profil niste ni pogledali (kao ni oni vaš), skupljati komentare, sudjelovati u forumskim raspravama, pisati blog,... blablabla sve to već znate. Aktivno sudjelovanje u svemu tome iziskuje puno vremena, a ako uzmemo u obzir da svatko od nas ima profil na nekoliko različitih siteova (MSN, Facebook, Myspace,...) postavlja se pitanje dal nam zaista treba toliko profila kad se tada ni jednom ne možemo dovoljno posvetiti. Pa vam stoga donosim pregled triju manje popularnih siteova (ako gledamo Myspace ili Facebook). Prvi od njih je Netopolis, odličan site koji nudi pa rekao bi sve što se može ponuditi, puno opcija kod uređivanja svog profila, mogućnost otvaranja vlastitog bloga, uploadanja glazbe i filmova, forum, stvaranje događaja i chat sasvim je dovoljno a dodamo li tome puno aktivnih korisnika moram ga ocijeniti sa 10.
Drugi je Trosjed site u razvoju, no pod netovom palicom očekuju veliki broj aktivnih korisnika. Trosjed nudi nešto manje opcija od netopolisa a i ove ponuđene moram priznati izgledaju nekako čudno i nedorađeno. Postoji mogućnost otvaranja bloga, imaju forum, grupe te galeriju slika no ipak zbog nedorađenosti više od ocjene 8 ne mogu dati. I zadnji hi5, zanimljiv site,između ostalog nudi i ocijenivanje i davanje osobina prijateljima (fives), no nema foruma pa se komuniciranje s ljudima vrši uglavnom komentiranjem njihovog profila ili slike te preko pm ili pak ako nekoga silno želimo upoznat jednostavno uzmemno njegovu msn adresu i to je to. Ovaj site ocijenit ću ocijenom 9.
Idemo dalje...... od foruma spomenuti ću samo meni najdraži Teen385, dosta aktivnih korisnika ( ne previše da ne uspijete pratit forumske rasprave, a opet dovoljno da forum normalno funkcionira), zanimljive rasprave, uglavnom naj teen forum.
Ako ste pak party tip, subota je, a vi iz bilo kojeg razloga ne možete van evo jedna stranica koja bi vas mogla utješiti. My party fusion je stranica koja vam omogućuje kreiranje vlastitog čovječuljka, mogućnost da napravite svoj virtualni party kao i sudjelovanje na partijima ostalih ljudi, sve uz live chat, a popraćeno skupljanjem raznih bodova čini ovu stranicu dosta zanimljivom.
Zatim dvije gadget stranice, prva je domaća Hoćuto, gdje ćete pronaći mnoštvo korisnih i beskorisnih gadgeta koji će vam omogućiti da bar na 5 minuta budete glavna faca u društvu. Druga stranica je Coolest Gadgets na kojoj ćete pronaći na tisuće gadgeta za koje niste ni mislili da postoje.
Idemo dalje, nešto sasvim drugo Worldometers je stranica na kojoj ćete pronaći razne statističke podatke prikazane u stvarnom vremenu.
Kako sam zadnjih mjesec dana zaražen pokerom, odlučio sam dotaknuti se i te teme malo pa tako donosim dvije stranice, prva je Poker-cro na kojoj ćete saznati ama baš sve o pokeru, pravilima, kartama, jačini ruke i sl. a druga je Cro poker , tj. hrvatski poker forum.
Isto tako zadnjih dana sastavljam konfiguraciju za novi komp a sve to na web-stranici po meni ( i po mnogima) najboljeg i najopremljenijeg informatickog shopa u RH, radi se naravno o ve-milu pa vam savjetujem da pogledate malo. Zatim jedna vrlo korisna stranica Usporedi.hr na kojoj možete pronaći cijene istih proizvoda u različitim trgovinama, što može biti jako korisno kad kupujete robu veće vrijednosti,a začudili biste se kako cijene ponekad budu jako različite. I za kraj Limun.hr, stranica na kojoj možete pratiti cijenu dionica kao i čitati neke financijske vijesti.
To bi bilo to, još se nikad nisam ovako raspisao al tema je bila takva. Nadam se da je imalo smisla pisati ovo skoro pa dva sata. Pozdrav vjerni čitatelji. wave:wave

| 13:05 | Komentari (23) | Isprintaj | #

petak, 11.01.2008.

Nakon dugo vremena....novi početak

Evo moji vjerni čitatelji (znam koliko vas ima), nakon par mjeseci sjetio sam se da bi bilo dobro opet početi pisati blog pa sam to i odlučio. Nadam se da ću ovaj put biti redovit u pisanju postova. A za početak malo novosti....
U budućim postovima neću se baviti samo nogometom i klađenjem (kao što je to do sada bio slučaj) nego će tu biti riječi o informatici, pjesmama, školi, prijateljima i bilo čemu čega se sjetim. Čak sam stavio i novi dizajn bloga a i dodat ću neke stvari u boxevima. Promijenit ću i svoj ozbiljni stil pisanja pa ewo wam dokaza mouthwashnutrofl i to bi bilo to. A baš sam mislio da ću uspijet nešto mudro i pametno napisat al izgleda ništa od toga zubo.
E da, ne mogu objavit ovaj post a da ne spomenem svoje najdraže curice bez kojih mi život ne bi bio isti ( Vedrana & Lara nadam se da čitate ovo smijeh) i svoje najfrendove Sinišu, Tonija i Danchy.
Još samo ovo, klikom na ovaj link donirate 3,66 kn za kupnju mog novog kompa.
I ne zaboravite ostavit komentar tako da znam dal ima smisla pisat ovaj blog ili ne ( ono za donaciju nije istina al samo se vi registrirajte preko tog linka i zarađujmo zajedno)
Do slušanja.........mah

| 19:39 | Komentari (2) | Isprintaj | #

<< Arhiva >>