Plavi oglasni - Lijepe djevojke

utorak , 18.12.2018.

Pretraži 99.000+ nekretnine za prodaju i najam i 200+ agencije za nekretnine










Click here: Plavi oglasni






Oglasi pročitani 232988 puta. Žene Nježna i mazna, mamica, voli uži... Žene Rastavljena, vrlo njegovana crnk...



plavi oglasni

Upoznavanje preko interneta je sve popularnije iz razloga što je sve pojednostavljeno, brzo, lako i jamči potpunu anonimnost i diskreciju. Na oglasniku možete pretražiti više od 99.



plavi oglasni

Pretraži 99.000+ nekretnine za prodaju i najam i 200+ agencije za nekretnine - Žene halo i kako si mi zasto nebi bas...



plavi oglasni

Tamnoputa sanjalica, zanosnih bedara, velikih grudi, krupnih smeđih okica i dugih trepavica 43 godina, Lijepe duge noge i uski struk želi muškarca za provod. Crna duga kosa, plave oči i godina 30-et. Voli kožu, visoke pete, bič!? Rastavljena, mobilna, zaposlena plavuša. Uvjet,muškarac do 47 godina i da je slobodan! Imam sve ali sam usamljena a vremena za izlaženje nemam! Ja imam auto, nisam blizu grada ali ako si vrijedan ja ću doći nevažno gdje si ti! Sve ono o čemu sanjaš i maštaš ja pretvaram u stvarnost! Voliš debele, dlakave i velikih tvrdih grudi? Ja sam tvoj broj!



Oglasnik.hr reklama PATULJAK #BESPLATNIOGLASI
Ukoliko tražite , na oglasniku možete pretražiti i oglase za turistički smještaj: , , smještaj na planinama, uz jezera i sl. Sve ono o čemu sanjaš i maštaš ja pretvaram u stvarnost! Žene Riješi se briga, zaobiđi sudbinu... Voli kožu, visoke pete, bič!? Za lakše pretraživanje nekretnina i upravljanje oglasima za nekretnine putem mobilnih telefona i tablet uređaja, preporučujemo da preuzmete sa.

[Kurave sarajevo|Klub Za Odrasle|Uputstva i korištenje]






Oznake: osobni, automobili

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.