Parovi lige prvaka - Susret s djevojkom

subota , 19.01.2019.

Liga Prvaka 2018/2019 uživo, rezultati, tablice










Click here: Parovi lige prvaka






Wesley Sneijder, nizozemski 29-godišnji vezni igrač Galatasaraya, susret će se u osmini finala Lige prvaka sa svojim bivšim trenerom u Interu, a danas menadžerom Chelseaja Joseom Mourinhom. Nokaut faza Osmina finala 11. Ekipo na nama je da skupljamo Vingde i uživamo uz tekme...!



parovi lige prvaka

U izvlačenju su učestvovali i nogometni klubovi zemalja regije. Tim 2 Prva utakmica Druga utakmica 2—3 3—2 2—3 2—3 Polufinale Izvlačenje parova polufinala se održalo 15.



parovi lige prvaka

ŽDRIJEB Lige prvaka: Sreća se osmjehnula Realu, Barceloni najteže! - Volio bi da Bayern prođe ali veće šanse dajem Juventusu jer mislim da Bayern ima puno slabiju obranu od Juventusa i mislim da im fali jedan igrač u sredini koji bi to sve skupa malo povezo kao npr.



parovi lige prvaka

U sjedištu Evropske nogometne asocijacije u Nyonu održan je žrijeb osmine finala i šesnaestine finala. U borbi za četvrtfinale elitnog klupskog takmičenja sučelit će se Paris Saint-Germain i Chelsea, Arsenal i Barcelona, Roma i Real te Juventus i Bayern, dok su se u Ligi Evrope među najatraktivnijim parovima izdvojili susreti Fenerbahcea i Lokomotiva iz Moskve te Borussije Dortmund i Porta. Žrijeb je donio četiri obračuna velikih klubova, a u osmini finala Lige prvaka ponovno će se sučeliti pariski PSG i londonski Chelsea, prenosi Hina. Evropski prvak Barcelona igrat će protiv Arsenala, a Juventus je za protivnika dobio minhenski Bayern. Real Madrid igra protiv Rome, dok je Dinamo Kijev izvukao Manchester City. Preostali parovi su Gent - Wolfsburg, PSV - Atletico Madrid i Benfica - Zenit. Raspored utakmica Prve utakmice osmine finala Lige prvaka igraju se 16, 17, 23. Žrijeb četvrtfinala na rasporedu je 18. Veliko finale je 28. U šesnaestini finala Evropa lige sastat će se: Valencia - Rapid, Fiorentina - Tottenham, Dortmund - Porto, Fenerbahce - Lokomotiv Moskva, Anderlecht - Olympiacos, Midtjylland - Manchester United, Augsburg - Liverpool, Sparta Prag - Krasnodar, Galatasaray - Lazio, Sion - Braga, Shakhtar - Schalke, Marseille - Athletic Bilbao, Sevilla - Molde, Sporting - Leverkusen, Villareal - Napoli i St-Etienne - Basel. Prvi susreti šesnaestine Evropa lige na rasporedu su 18. Finale Evropa lige će se igrati 18.



MESSI DOBIO TREĆEG SINA! ODRŽAN ŽDRIJEB ČETVRTFINALA LIGE PRVAKA! - PREGLED SEDMICE #53
Momčad koja ispadne iz razigravanja kvalificira se za natjecanje po skupinama. Ovo će vrlo vjerojatno biti napet i izjednačen susret. Ove sezone vrlo uspješno koračaju kroz Ligu prvaka,sjetimo se u početnoj fazi bila je u skupini C sa Milanom ,Zenitom i Anderlechtom. Bit će zanimljivo kako zapravo funkcionira tandem Drogba- Sneidjer- Yilmaz u ovakvim utakmicama i dobit ćemo odgovor na pitanje koliko je Galatasaray zapravo jak! Ipak i ovdje je sve moguće. Divovi poput Chelsea i Tottenhama tražili su ždrijeb koji bi im olakšao put do cilja u ovoj natjecateljskoj sezoni Europske Lige, a to je finale. Kvaliteta se da odvagnuti i može se jasno reći na čiju stranu jezičac preteže ali kome će božica Fortuna biti naklonjena to uistinu nitko nezna. Natjecanje za prvake 2:3 2:1 0:2 2:3 1:0 1:3 2:1 2:1 0:0 2:1 0:1 2:0 4:4 4:1 0:3 3:4 2:2 1:2 3:2 1:0 2:2 2:4 2:2 0:2 4:4 4:2 0:2 2:2 0:0 2:2 Natjecanje za neprvake 1:3 1:0 0:3 0:2 0:0 0:2 2:5 1:2 1:3 1:3 0:2 1:1 2:1 0:0 2:1 Razigravanje, ili play-off runda, također je podijeljena na 2 dijela, za prvake i neprvake svojih država. Volio bi da Bayern prođe ali veće šanse dajem Juventusu jer mislim da Bayern ima puno slabiju obranu od Juventusa i mislim da im fali jedan igrač u sredini koji bi to sve skupa malo povezo kao npr. Dok su na Tribini gostovali: predsjednik Hajduka Marin Brbić, igrači Mario Maloča i Lovre Kalinić, te trener Stanko Poklepović.

[Hrvatski video sex|Matorke sa Klincima|Dijaspora posao svicarska]






Oznake: Ždrijeb, lige, prvaka, sreća, se, osmjehnula, Realu, Barceloni, najteže!

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.