Sex/Strast/Ljubav i druge stvari..

  lipanj, 2006 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

O nama...
*Mi smo dvije cure..nismo najbolje prijateljice,ali ipak imamo zajednički blog..Na blogu pišemo o svemu posebno o sexu,strasti i ljubavi..

Image Hosted by ImageShack.us


Autorska prava:
Posuđivanje teksta s našeg bloga je dopušteno,uz naznaku odakle ste kopirali.

Image Hosted by ImageShack.us

Ljubav je uvijek nova. Svejedno je volimo li jedan, dva, deset puta u životu – uvijek smo pred situacijom koju ne poznajemo. Ljubav nas može odvesti u pakao ili raj, ali uvijek nas nekamo odvede. Treba je prihvatiti, jer ona je hrana našeg postojanja. Ako je odbacimo, umrijet ćemo od gladi..



Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

petak,30.06.2006.,

Za početak....ljubav




Sve počinje od..prve ljubavi

Imamo osećaj da je ona prava da je to sve što smo ikad tražili,željeli za čim smo žudili dugo vremena..i onad paffffff..sve nestane kao da nikada nije ni bilo,pitamo se gdje je sve to nestalo..?tražimo krivca,žalimo sami sebe,tuga nas obuzme na duže vrijeme..Taj kraj je u biti značio početa nečeg novoga..nakon nekog vremena ponovo se gubimo u tim vodama,i svaka nova ljubav na prestavlja onu pravu,ali se uvijek na kraju dogodi pafff...u čemu je razlika..u ničemu sve je isto samo što je ova bila prva..Koliko se samo trebamo puta opeći da shvatili bit ljubavi da bi shvatili da je sve to bila samo bezazlena zaljubljenost,dođe i prođe i onda kao da i nikad nije bila tu..No mi uvijek iznova volimo i uvijek iznova poklanjamo nekome svoje srce.

Postoje porazi. Ali nitko ih ne može izbjeći. Zbog toga je bolje izgubiti nekoliko bitaka u ratu za ostvarenje svojih snova, nego biti poražen, a da ni ne znaš za što se boriš.
Čekati. To je bila prva lekcija koju sam naučila o ljubavi. Dan se zavuče u nedogled, praviš tisuće planova, zamišljaš sve moguće razgovore, odlučuješ promijeniti svoje ponašanje u određenim stvarima – i postaješ sve nestrpljiviji, čeznutljjiviji, sve dok voljeni ne dođe. A onda više ne znaš što bi rekao. Trebamo znati da je prava ljubav iznad svega toga, kao i da je bolje umrijeti nego odustati od ljubavi. Čak i ako znači rastanak., samoću, tugu, ljubav je ipak vrijedna svakog novčića svoje cijene.

Nepotrebno je raspravljati o ljubavi, jer ljubav ima svoj vlastiti glas i govori sama za sebe.





- 23:52 - Sloboda govora... (7) - Isprintaj - #