NUMEROLOGIJA: Izračunajte da li ste kompatibilni sa vašim partnerom - Susret s djevojkom

četvrtak , 27.12.2018.

Ljubavna numerologija: izračunajte da li ste pronašli osobu koja se (ne)slaže sa vašim ličnim brojem










Click here: NUMEROLOGIJA: Izračunajte da li ste kompatibilni sa vašim partnerom






Izračunajte njen ili njegov lični broj. Broj 1 Ovde je muškarac taj koji mora preuzeti vodeću ulogu u partnerstvu, što uključuje inicijativu u bilo kom smislu. Krasi ih strpljivost i saosećajnost i ljubaznost u kontaktima. Postaju posesivne kada uvide da se to ne ceni dovoljno i smatraju da partner nema šta da traži na drugom mestu, pošto pored njih imaju sve.



NUMEROLOGIJA: Izračunajte da li ste kompatibilni sa vašim partnerom

Udvaranje im nikad nije problem jer osvajaju neospornim šarmom. Pažnja: Njih ne čini ljubomornim fizička privlačnost, već duhovna veza. Možda ste naišli na osobu koja se ne slaže s vašim ličnim brojem.



NUMEROLOGIJA: Izračunajte da li ste kompatibilni sa vašim partnerom

Ljubavna numerologija: izračunajte da li ste pronašli osobu koja se (ne)slaže sa vašim ličnim brojem - Ova veza ima prosperitet i podršku čitavog univerzuma.



NUMEROLOGIJA: Izračunajte da li ste kompatibilni sa vašim partnerom

Foto: Profimedia Znanje o brojevima može nam mnogo pomoći u emotivnom životu. Svako od nas ima lični broj, koji se jednostavno izračunava, a on daje uvid u našu, ali i partnerovu ličnost. Brojevi su poput magije. Ako naiđemo na osobu s kojom smo numerološki kompatibilni, lepa veza je na pomolu, a može da postane i trajna i da vodi u brak. Ali, neke veze ne uspevaju uprkos trudu oba partnera, nešto kao da nedostaje ili su karakterne razlike prevelike da bi odnos opstao. Možda ste naišli na osobu koja se ne slaže s vašim ličnim brojem. Pogledajte numerološki vodič koji će vam olakšati ljubavnu potragu ili odgovoriti šta ne valja u vašem odnosu. Da biste saznali da li ste jedno za drugo, dovoljni su vam vaš i partnerov datum rođenja. Vaš lični broj je ključ prema kojem numerološki možete da otkrijete koliko ste emotivno kompatibilni s partnerom. Jednostavno saberite brojke u datumu vašeg rođenja i pretvorite ih u jedan broj, koji je vaš lični broj. Isto učinite i s partnerovim. Nastavak na sledecoj strani….



Dr Dragana Cvejić/Da li sam sa pravim partnerom
Kako ne biste emotivno lutali ili se vezali za pogrešne partnere, donosimo vam numerološki vodič koji će vam olakšati ljubavnu potragu ili odgovoriti šta ne valja u vašem odnosu. Partner mora dobro da ih poznaje da bi shvatio o čemu je reč, a ukoliko mu to ne pođe za rukom, jedinice će se duriti i prigovarati za svaku sitnicu. Ali ako uvide da partner sa nekim vodi zanimljiv razgovor na ozbiljnije teme, to će ih potpuno izbaciti iz koloseka. Izračunajte njen ili njegov lični broj. Ubrzo ćete nadoknaditi velike troškove koje ste napravili u prethodnom... Prilagodljivi su i vrlo prijatni za zajednički život. Sedmice Vole da im se ugađa i da im partner laska. Vole da flertuju i iskoristiće svaku priliku da se upuste u novu avanturu. Ali su vrlo zavodljivi, pa su uspešni u zavođenju. Nisu ljubomorne kada voljena osoba koketira sa drugima jer u tome ne vide ništa loše.

[Stranice za upoznavanje katolika|Masaže u sarajevu|Super oglasi posao kanton sarajevo]






Oznake: ljubavna, numerologija, Izračunajte, da, Li, ste, pronašli, osobu, koja, se, (ne)slaže, sa, Vašim, ličnim, brojem

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.