Perverzne poruke - Datiranje za seks

srijeda , 19.12.2018.

Ovih 7 poruka svaki muškarac želi da dobije od devojke!










Click here: Perverzne poruke






To nisu sve želje tvoje drugarice. Neka i tebi prenesu poruku na krilima belim , da ti mnogo sreće i čestiti Božić želim!!! Nova godina samo sto nije neka se pjeva neka se pije pozeli nesto lijepo za svoje najmilije!!! Nova godina samo sto nije neka se peva neka se pije pozeli nesto lepo za svoje najmilije!!!



perverzne poruke

Badnje vece je sveto,srcu najmilije. Dok čitaš poruku ovu i čekaš godinu Novu, iz mog srca primi želju, dočekaj je u veselju. Ljubav je sila, ljubav je moć, gotovo dete za jednu noć!



perverzne poruke

U KREVETU, DOĐI DO Nastavnik istorije slao maloletnoj učenici PERVERZNE PORUKE - Baci kamen u vodu, dodirnut ce dno.



perverzne poruke

Ako me zelis, ne daj me nikome. Ako me ljubis, ljubi me njezno. Ako ni jedno od toga nije, vrati mi srce, oprosteno ti je!!!! Ako negdje postoji bol onda je to zivot bez tebe. Ako je itko na ovom svijetu voljen onda si, vjeruj mi, ti! Ako treba porusit cu mostove, unistiti proslost, otici u nepovrat samo zbog tebe. Baci kamen u vodu, dodirnut ce dno. Baci granu u vatru, izgorjet ce sva. Baci mene od sebe, umrijet cu ja. Ono sto mnogo ti znaci, nemoj dijeliti. Ne brini za druge, jer drugi ce se snaci, ali ljubav poput tebe tesko je naci. Jebi ga, i dalje ne nalazim nista sto je sladje od tebe.



Isplivala fotka na kojoj se Kristijan Golubović ljubi u usta sa poznatim pjevačem!
Upravo sam se otuširala i morala sam poslati poruku jednom seksi frajeru kojeg znam. Zvezdano nebo noćas blista — i svi slavimo Isusa Hrista. Probudite mu maštu kako bi s uzbuđenjem očekivao vaš susret. Toplina u srcu neka ti uvijek sja, SRETAN BOŽIĆ želim ti ja! Dok zadnji badnjak gori slusaj srce sto ti zbori: Blagostanje,mir i dobrota nek vas prate celoga zivota. Nakon toga njegove fotografije je pronašla i na stranici za sponzoruše, ali ipak tvrdi da njen muž nije uvek bio neveran. Moram biti pametna, kažem sama sebi, ali da sam pametna, volela te ne bih! Ako me zelis, ne daj me nikome. Tvoja leva noga je Bozic, a desna Nova godina, e zato svraticu izmedju praznika! Tvoja leva noga je Bozic, a desna Nova godina, e zato svraticu izmedju praznika! Čak i ako ste mu dali do znanja da vam je stvarno bilo lepo, uradite to još jednom kratkom i jasnom porukom koja će mu ulepšati dan.

[Utjeha crna gora mapa|Kako muskarca zadovoljiti|Parovi bez cenzure]






Oznake: Ovih, 7, poruka, svaki, muškarac, eli, da, dobiješ, od, devojke

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.