DOBRE VODE, CRNA GORA - Pronađi pratnju

petak , 28.12.2018.

Sobe Apartmani Dobre Vode, privatni smještaj u Dobrim Vodama Crna Gora










Click here: DOBRE VODE, CRNA GORA






Kuhinja je kompletno opremljena. U blizini smeštaja takođe imate i prodavnice, tako da vam je sve na dohvat ruke.



DOBRE VODE, CRNA GORA

Dobre Vode su najveće turističko mesto u ovom delu crnogorskog primorja. U ponudi ima privatnu plažu i otvoreni bazen.



DOBRE VODE, CRNA GORA

DOBRE VODE, CRNA GORA - LETOVANJE - U okviru objekta obezbeđen je i besplatan parking. Gosti mogu iznajmiti ležaljke i suncobrane.



DOBRE VODE, CRNA GORA

Pored toga sadrži TV sa kablovskim kanalima i kompletno opremljenu kuhinju. Gostima je na raspolaganju sopstveno kupatilo sa tušem. Sadržaji sobe: balkon, pogled na more, TV, kablovski kanali, klima-uređaj, grejanje, zvučna izolaci... Sastoji se iz spavaće sobe, mini kuhinje, mokrog čvora i terase. U aprtmanu se nalaze dva kreveta samca, orman i natkasna.... Pored toga sadrži TV sa kablovskim kanalima i kompletno opremljenu kuhinju. Gostima je na raspolaganju sopstveno kupatilo sa tušem. Sadržaji sobe: balkon, pogled na more, TV, kablovski kanali, klima-uređaj, grejanje, zvučna izolaci... Apartmani se nalaze u mirnoj ulici ispod magistrale. Ispod magistrale u mirnoj ulici sa parking mestom u dvorištu. Velika snizenja za JUN mesec. Voda 24h wifi internet Televizija Klima Parking Terasa.. Kontaktirajte nas putem viberaili pozivom na jedan od brojevaili... Poseduju kuhinju, dnevno-spavaću sobu, kupatilo, hodnik i sopstvenu dvorišnu terasu na kojoj je sto sa hladovinom i pomoćni tuš. Sve prostorije su standardno opremljene nameštajem i pokućstvom. Svaki apartman je u prosjeku veličine 25 m2 + terasa i sadrži: mini kuhinju, kupatilo, tv, klimu i terasu. Prednosti koje vam kuća nudi su i to što je na kući uradjena komplet termo izolacija, takodje uz sobu dobijate i besplatan parking, koji... Apartman raspolaže sa ormanom za smeštak stvari i natkasnama i pokretnim stočićem. Ispred apartmana je trem koji služi za ručavanje i odmor.... Pored toga sadrži TV sa kablovskim kanalima i kompletno opremljenu kuhinju. Gostima je na raspolaganju sopstveno kupatilo sa tušem. Do plaze ima 20-ak minuta hoda, duplo smo jeftiniji od apartmana uz plazu. Apartmani su kapaciteta 4 osobe, sastoje se od spavace sobe francuski lezaj i orman , kupatila, kuhinje kompletno opremljena, sporet, frizider...



VELIKI PJESAK
Com Tim Powered by. Gosti mogu iznajmiti ležaljke i suncobrane. Ispod magistrale u mirnoj ulici sa parking mestom u dvorištu. Prednosti koje vam kuća nudi su i to što je na kući uradjena komplet termo izolacija, takodje uz sobu... Medjutim, ni mladja populacija nece ostati ravnodusna, jer ima lokala i diskoteka za izuzetan nocni provod. Mesto za opuštanje i odmor u dvorištu kuće Na prvom spratu se nalaze tri sobe, jedna trokrevetna i dve četvorokrevetne. U naselju se nalaze dve cena: na upit Apartmani Nikola se nalaze u mirnom primorskom mjestu Reževići, između Petrovca i Svetog Stefana. Naravno tu je i čuvena železnička stanica Bar-Beograd, tako da nemprate puno da putujete, nakon dugog i umornog puta. Idealne su za odmor, pogotovu porodica sa decom. Rezervisite svoj apartman na vr cena: 5. Pored toga sadrži TV sa kablovskim kanalima i kompletno opremljenu kuhinju. Naš sajt je specjlizivan za rezervaciju privatnog smeštaja, apartmana i soba u Dobrim Vodama kod Bara.

[Žena traži ženu|Zrele zene|Oglasi za zene]






Oznake: sobe, apartmani, Dobre, vode, privatni, smještaj, u, dobrim, Vodama, crna, gora

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.