Savjeti djevicama i djevcima za prvi sex - Datiranje za seks

srijeda , 09.01.2019.

Preko sedam mora – preko sedam gora i fudbalskog terena, do Bosne i Hercegovine










Click here: Savjeti djevicama i djevcima za prvi sex






Kada konačno dođete do klitorisa, njena spolna energija i uzbuđenje biti će na vrhuncu. Da li će biti bolno? Mozhemo ih lizati i tako da ne pomichemo ni glavom ni jezikom, nego da samo ipruzhimo jezik, pa da po njemu tako ispruzhenome pustimo da se proklizuje lizalica ili sladoled; vec tko sto lizhe, naravno! Hoće li boljeti, hoću li moći zadržati erekciju, kako će sve to izgledati… Pitanja je mnogo i sva ona jednako muče i žene i muškarce.





Nakon prvog seksa na vama je da uživate i istražujete kome što odgovara. Radije se primi knjigi od Mantak Chi tam ima više priče i opisa oko praksi kako sebe unaprijediti kao muškarca da bude izdržljiv pritom mislim da nesvrši već prvom ejajulacijom unutar standardnih 10min. Zapravo, nema pravog dozhivljaja slatkoche lizanja i uzhitaka svrshavanja lizanjem bez primjene mnoshtva kombinacija tehnika lizanja. Ne bojte se pitati.





Preko sedam mora – preko sedam gora i fudbalskog terena, do Bosne i Hercegovine - Oni baš svi imaju neke žestoke preglede ili kako?





Posljednji nastavak jednog od najpopularnijih i najomiljenijih komičnih filmskih serijala Jugoslavije bio je ujedno i najgledaniji film žanra u 1991. Bez Nikole Šimića i Milana Gutovića film ne bi imao smisla pa i ovoga puta dvojac ponavlja svoje uloge iz prijašnja tri dijela na isti briljantni način na koji smo navikli, ali i očekivali do njih. Režiju i ovoga puta iz ruku ne ispušta potvrđeni majstor komedije, Milan Živković. Nakon trideset pet godina rada u tvrtki, Pantić Nikola Šimić se nada unaprjeđenju, ali jedino što dobije za svoju odanost su ručni sat i plaketa. U međuvremenu, Šojić Milan Gutović zajedno s Trpkovićem Vlasta Velisavljević i Đoletom Vojislav Brajović planira upropastiti firmu, staviti je na dražbu i tako se okoristiti prodajom. Pantić se posvađa sa spomenutom trojkom i dobiva otkaz te počinje raditi kao privatni detektiv za jednu agenciju. Sasvim slučajno dozna za Šojićev plan te se nada da će ga tim saznanjem uspjeti ucijeniti i nagovoriti da mu da toliko željeno unaprjeđenje. Čitav serijal sam pogledao i mogu reći da je u poplavi nazovi komedija u ono vrijeme ovaj serijal zasigurno ponajbolji. Primjer - Samopromocija pjevačice Lepe Brene - primjer je neuspješnih komedija u filmovima Hajde da se volimo. Tijesna koža na komičan način opisuje teškoće s kojima su se susretali ljudi u to doba. Film je prihvatljiv širim masama, iako usudio bih se reći pomalo i primitivan, stupidan, lucidan itd........ Što se tiče razumjevanja istog, Ti zubak ga očito razumiješ u potpunosti, baš kao i ja, jer mi srpski jezik razumijemo. A kad bih ja bio ravnatelj HRT ovaj film bi bio ili titlovan ili sinkroniziran na hrvatski jezik. To je moj stav o svim filmovima ovakove vrste.



SEKS U PARKIĆU?!
Naime, nakon ejakulacije se penis dosta skupi, stoga odmah nakon što svršite, izvadite ga i skinite kondom. Stres je najveći krivac za spuštanje. Kako bi sve bilo lakše, predigra neka bude što duža prije penetracije. Bez Nikole Šimića i Milana Gutovića film ne bi imao smisla pa i ovoga puta dvojac ponavlja svoje uloge iz prijašnja tri dijela na isti briljantni način na koji smo navikli, ali i očekivali do njih. Ponekad stidna kost muškarca pritišće klitoris, ili se tijekom odnosa duž klitorisa pomiče prepucij, ali to nije nadomjestak za neposrednu stimulaciju prstima. Probajte još produžiti predigru ili ozbiljno razgovarajte o vašoj vezi i uzajamnoj ljubavi. Za svaki slučaj možete pripremiti ručnik kako biste bili mirni pa ako i dođe do obilnog krvarenja, uvijek ga možete staviti na plahtu.

[Gdje upoznati dečka?|Njuskalo osobni kontakti|Varazdinske oglasnik]






Oznake: savjeti, djevicama, i, djevcima, za, prvi, sex

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.