Sex sa kobilom - Susretit će se u sredini

petak , 18.01.2019.

Seks sa psom










Click here: Sex sa kobilom






Prstima sam je rasirila i on je lakse dopirao jezikom do mojih usnica osecala sam da cu svrsiti svakog momenta kad bi je presao dugim jezikom. Pinyan je volio konje, uživajući u analnom seksu.



sex sa kobilom

Znate ovo me uopste ne uzbudjuje ali jednostavno hocu da ga naucim da ga stavi u rupicu i tacka. Mediji su detaljno pratili ovaj slučaj, pa je vlasnik ovčara ipak trpeo posledice - ostao je bez posla i porodica ga se odrekla. Pripovjedač tako priznaje da je s kobilom svoga djeda imao seksualne odnose najmanje 50 puta, piše. Imao sam 22 godine i to se desilo dva meseca nakon što sam izgubio nevinost - rekao je Kanađanin.



sex sa kobilom

NAJBOLESNIJA ISPOVEST KOJU STE IKAD PROČITALI: Imam seks sa konjima, moja žena me podržava! - Odgovora na pitanje da li su ovakvi forumi i internet aktivnosti zabranjene, odgovora slovenske novice nisu dobile, ali je poznato da ovakvi forumi u Sloveniji niču kao pečurke posle kiše, kao i da je krajnje vreme da policija i zaštitinik prava životinja uzmu vremena i prouče ovu problematiku.



sex sa kobilom

Dan je bio prelep, sunce je jako sijalo a vrelina me je uzbudjivala. Tog vrelog letnjeg jutra dok sam putovala razmisljala sam o mom deki koji zivi sam sa njegovim napaljenim zivotinjama. Moj deda je jako dobro izgledao za svoje godine imao je neverovatno veliku kurcinu, kao Bred Pitt. Raskomotila sam se, obukla sam samo majcicu i tangice, posto deda nije bio tu. Prosetala sam se imanjem, svratila sam do stale u kojoj su bili bikovi!!! Primetila sam da bikovi imaju nenormalnu veliku kitu, pomazila sam jednog od njih, zvao se dze. Svrsila sam pet puta i onda tako izmorena otisla sam da se istusiram, posto sam znala da nema nikog kuci ostavila sam otvorena vrata, kad odjednom ulaze deda i komsija, bili su izbezumljeni, brzo su se skinuli i uleteli u kupatilo, deda me je razvalio. Komsija Radosav me je punio u bulju,tako je snazno nabijao, ovo ne bi bilo toliko neobicno, ali deda ima 93 godine,a komsija 83. Nakon toga sam otisla do stale sa konjima uhvatila sam prvog pastuva ip pocela da mu pusim, kasnije je deda nastavio da mu pusi. Konj, drugi, me je punio strasno, svrsila sam jos 7 puta, vristala sam od uzbudjenja. Odjednom Jarac je dosao i nastavio ,.... Svrsila sam ukupno 77 puta i na kraju sam zavrsila u urgentnom centru!!! Dan je bio prelep, sunce je jako sijalo a vrelina me je uzbudjivala. Tog vrelog letnjeg jutra dok sam putovala razmisljala sam o mom deki koji zivi sam sa njegovim napaljenim zivotinjama. Moj deda je jako dobro izgledao za svoje godine imao je neverovatno veliku kurcinu, kao Bred Pitt. Raskomotila sam se, obukla sam samo majcicu i tangice, posto deda nije bio tu. Prosetala sam se imanjem, svratila sam do stale u kojoj su bili bikovi!!! Primetila sam da bikovi imaju nenormalnu veliku kitu, pomazila sam jednog od njih, zvao se dze. Svrsila sam pet puta i onda tako izmorena otisla sam da se istusiram, posto sam znala da nema nikog kuci ostavila sam otvorena vrata, kad odjednom ulaze deda i komsija, bili su izbezumljeni, brzo su se skinuli i uleteli u kupatilo, deda me je razvalio. Komsija Radosav me je punio u bulju,tako je snazno nabijao, ovo ne bi bilo toliko neobicno, ali deda ima 93 godine,a komsija 83. Nakon toga sam otisla do stale sa konjima uhvatila sam prvog pastuva ip pocela da mu pusim, kasnije je deda nastavio da mu pusi. Konj, drugi, me je punio strasno, svrsila sam jos 7 puta, vristala sam od uzbudjenja. Odjednom Jarac je dosao i nastavio ,.... Svrsila sam ukupno 77 puta i na kraju sam zavrsila u urgentnom centru!!! Ti se salis, ali ja sam drkao ko lud na pornjave sa zivotinjama. Kad joj gurne a ona se samo pogrbi.



KAKO IMATI SEX SA DEVOJKOM U GTA V?
Po kratkom postupku, seks sa životinjama je proglašen ilegalnim i u onih nekoliko država SAD-a u kojima je još bio dozvoljen, a za sam seks, kao i snimanje pornića predviđene su stroge kazne zatvora. Izlazilo mi je i pored zaglavljenog kurca u picki i dalje sve dok ga nije jednom naglo trgnuo da sam vrisnula i izcupao ga iz mene mislila sam ostala mi je picka na zucinom kurcu kad sam se okrenula i videla kurac nije bio velik oko 15-tak centimetara al u samom korenu kurca bila je crvena kvrga velicine osrednje jabuke. Gledao me tako njezno, umiljato nisam mogla odoljeti pustila sam njegov njezni jezik da prelazi preko moje vec uspaljene pickice. Jedino sto je kod kera veliko to je njegova kvrga u dnu kurca ona dere i siri picku jos ako je velika Neverujem da su se pojebale dok pisu gluposti o velicini abnormalnih dimenzija ko da ker ima kurac velik kao konjski kurac. Skakutao je oko mene bio je veoma zivahan.

[Starke za dopisivanje|Poljubac u ruku|Trgovina na internetu]






Oznake: NAJBOLESNIJA, ISPOVEST:, koju, ste, ikad, PROČITALI:, imam, seks, sa, konjima, moja, žena, me, podržava!

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.