Društvena mreža badoo - Susretit će se u sredini

nedjelja , 30.12.2018.

Anketa: Kopakabana najbolje mesto za doček Nove godine










Click here: Društvena mreža badoo






Gde je makar piće, dodir... Na ponašanje članova se ne može puno utjecati, ali može se početi brisati lažne i duple profile, uvesti verifikaciju profila, poraditi na dizajnu portala, i sl. Imate opciju da povežete Instagram profil, ispunite sekciju o edukaciji te trenutnom zaposlenju. Pokrenuo je tri uspješna projekta na internetu, Spylog, Begun i Mamba, prije nego je pokrenuo društvenu mrežu Badoo 2006.



društvena mreža badoo

Ima više od 350 milijuna članova diljem svijeta, pa pronaći nekoga za neobavezno čavrljanje, druženje ili možda i nešto više ne bi trebao biti problem. Osećala sam se kao ribetina. Učita automatski Vaše slike i ime, te u roku manje od minute ste spremni za.



društvena mreža badoo

SAMO NEKOLIKO MINUTA DO ORGAZMA: 4 aplikacije koje služe samo za seks (FOTO) (VIDEO) - Kako se na sajtu Furke navodi, Furka.



društvena mreža badoo

Najkorišćenija društvena mreža u Srbiji je sa 1,2 miliona jedinstvenih posetilaca mesečno. U smo već imali priliku da istražujemo fenomen i broj korisnika društvene mreže Facebook u Srbiji, koja je ubedljivo najpopularnija društvena mreža u Srbiji. Sledi popularna lokacija za deljenje i čuvanje slika , koja u Srbiji ima 180 hiljada posetilaca mesečno. Društvena mreža haj fajv mesečno zabeleži oko 140 hiljada poseta iz Srbije. Slede, sa 69 hiljada mesečnih posetilaca i društvena mreža sa 53 hiljade posetilaca na mesečnom nivou. Lokalne društvene mreže Najpopularnija lokalna društvena mreža je Karike. Ova popularna društevna mreža je deo grupe evropskih društvenih mreža, a vlasnik sajta je kompanija Rate Solutions iz Estonije. Ova kompanija je i vlasnik najpopularnije estonske društvene mreže Rate. Kompanija Rate Solutions posluje u 28 evropskih zemalja, a u pripremi su i društvene mreže u još 5 zemalja. Druga najpopularnija lokalna društvena mreža u Srbiji je Neogen. Neogen poseti preko 69 hiljada jedinstvenih posetilaca mesečno. Ova društvena mreža koja je u vlasništvu rumunske kompanije Neogen, je naslednik društvene mreže urbae. Rumunska kompanija Neogen posluje u Rumuniji, Srbiji, Bugarskoj i Moldaviji i vlasnik je 15 sajtova — od društevnih mreža, do sajtova za poslove i direktni marketing. Većinski vlasnik ove društvene mreže je Međunarodna korporacija Daily Mail i General Trust koja je krajem 2008. Među najpopularnijim lokalnim društvenim mrežama u Srbije se našla i Furka. Kako se na sajtu Furke navodi, Furka. NAPOMENA: Broj posetilaca naveden u istraživanju predstavlja procenu broja poseta, a ne tačan podatak. U istraživanju je korišćen. Cilj istraživanja je bio da se uporedi popularnost društvenih mreža u Srbiji, a ne da se predstave podaci o tačnom broju posetilaca svake od ovih lokacija.



The Dangers Of Social Media (Child Predator Experiment)
Korisnici sami kreiraju svoj profil u zavisnosti od toga gde žele upoznati nove ljude. Za to su napravili posebnu stranicu. Dakle ako se registrirate, postoji mogućnost da ćete upoznati nekoga iz naših krajeva. Badoo je još jedna društvena mreža koja se specijalizira za upoznavanje, a trenutačno spada među najpopularnije društvene mreže ovoga tipa. Ako se dosad niste skrasili i pronašli srodnu dušu, vjerojatno znate kako to može biti poput traženja igle u plastu sijena. Odmah ću vam reći. Opustite se nek vas talasi odvedu do vaše prave ili pravog! Poslednja mesta zauzeli su Belgijanci i Švajcarci, prenosi Reuteres. Za Badoo kažu da je najveća društvena mreža za upoznavanje. I tako klik po klik po klik, i to je to! Badoo je postala jedna od 65 najposjećenijih stranica na svijetu. Ok, ok, bilo je tu svega i svačega i ne morate baš sve da znate i čitate.

[Poznanstvo preko interneta forum|Apartmani crna gora igalo|Rotkva: Čisti organizam i brani od virusa i infekcija]






Oznake: naš, Antartiku, zabilježena, najniža, temperatura, Zemlji, ikada

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.