Kako napraviti web stranicu - Brzog datiranja

nedjelja , 30.12.2018.

Kako samostalno i besplatno napraviti web stranicu










Click here: Kako napraviti web stranicu






Ukoliko vam se ništa ne sviđa jer ipak su to besplatni template-ovi ili želite nešto profesionalnije — preporučam da posjetite ili i kupite profesionalno dizajnirani template. WordPress je mjesto s kojega vi upravljate sadržajem koji želite staviti na vašu web stranicu. Ako pak još uvijek niste svoje želje pretvorili u djelo, sada je pravo vrijeme da to učinite.



Kako napraviti web stranicu

Jedna od najvažnijih stvari za kupca prilikom online kupovine jest informacija o tome je li proizvod dostupan ili nije. WordPress ima hrpu funkcionalnosti , koristeći ga možete napravite sve od forum, običnog bloga do e-trgovine. WordPress — Vaš Saveznik Za Izradu Web Stranice Bez Kodiranja Za početak predlažem izradu web stranice u WordPressu.



Kako napraviti web stranicu

Izrada Web Stranice ili Bloga - Besplatni Tutorial za Pocetnike - U slučaju da se vaša web stranica učitava sporo, korisnik odlazi i ide na drugu.



Kako napraviti web stranicu

Postoji velik broj CMS platformi sustava koji su nam na raspolaganju, no ovdje ćemo za početak obraditi onaj najjednostavniji — WordPress. Moram priznat da sam do sada bio pobornik Joomle, i većina mojih stranica je bila rađena u Joomli, ali moram priznat da je WordPress puno jednostavniji. WordPress se pojavio davne 2003, godine ali svoj uzlet doživljava 2010. Prema statistikama WordPress zauzima preko 50% udjela u CMS platformama. Što je bitno kod WordPressa i bilo kojeg CMS-a. Kao što i sam naziv govori Content Management System, u prijevodu sustav upravljanja sadržaja, nam omogućava potpunu kontrolu nad našom stranicom. Besplatno je, kao i veliki broj dodataka. Vrlo jednostavno se postavljaju slike, kratki video isječci i tekst. Vaša web stranica izgleda profesionalno uz vrlo malo truda! Siguran sam da ste se sad već malo zainteresirali, pa krenimo na korak 2.



Kako napraviti web stranicu u manje od 10 minuta
U stvari, ako želite saznati više o tome krenite redom. Sada, kada imate plaćenu domenu i hosting, možete započeti sa izradom vaše nove web stranice. Cijena ovisi o količini resursa koje zakupite, minimalno 2000 kuna godišnje. Ako posjedujete znanje engleskog jezika i napišete svoju web stranicu na engleskom onda vašem uspjehu nema gornje granice jer ga možete ponuditi cijelom svijetu a ne samo ljudima sa naših prostora. Podešavanje WordPress Stranice Sada kada znate kako napraviti web stranicu, sljedeći korak je podešavanje iste. Stvar je u tome da s tim predloškom dobivate već gotovu web stranicu, koju onda uz pomoć nadzorne ploče oblikujete prema Vašim željama i potrebama. Heh, nemam kristalnu kuglu Dario da bar , ali jednostavno pokušavam dati informaciju koju bih volio da je meni netko dao kad sam i sam kretao u ovaj posao. Ispod videa imate i link preko kojega možete i sami isprobati napraviti svoju internet stranicu. Proces prebacivanje će trajati oko 15 minuta. Postoje dvije stvari koje apsolutno morate imati: 1 naziv domene yoursite.

[Amaterski sex snimci|Težak toksični hepatitis izazvan sokom crne rotkve (Raphanus sativus)|Popis agencija za privremeno zapošljavanje ]






Oznake: besplatne, web, stranice

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.