Vijesti crna gora - Split

srijeda , 16.01.2019.

Slobodan Kašćelan uhapšen u Češkoj










Dating Site: Vijesti crna gora






Projekat je realizovan uz podršku Stejt dipartmenta i uz podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Podgorici. Tom prilikom, ambasadorka Uehara i ministar Šehović potpisali su Memorandum o razumijevanju o jačanju i razvijanju kulturnih veza između Sjedinjenih Država i Crne Gore putem Fulbrajtovog programa akademske razmjene.



vijesti crna gora

Ambasadorka Uehara je pričala o udaji u porodicu azijsko-američkog porijekla, sa korijenima iz Okinave i... Aktivnost se održava u cilju upoznavanja tima Vazduhoplovstva Crne Gore sa standardnim operativnim procedurama za operacije potrage i spašavanja u kojima učestvuju jedinice eskadrile i odredi. Tarkvinto odao je počast hrabroj službi ovih veterana i istakao njihovu požrtvovanost koja i dan danas... Admiralka Hovard srela se sa ministrom odbrane Predragom Boškovićem i načelnikom Generalštaba Vojske Crne Gore general-potpukovnikom Ljubišom Jokićem sa kojima je razgovarala o napretku Crne Gore ka punopravnom članstvu u Alijansi.



vijesti crna gora

Vijesti - Prije nego što su primili diplome, učesnici projekta su se sreli sa predsjednikom Odbora za ljudska prava i... Američka ambasadorka u Crnoj Gori Margaret En Uehara predala je donaciju specijalizovane medicinske opreme Institutu za bolesti djece Kliničkog centra Crne Gore u Podgorici.



vijesti crna gora



LEKTIRE - TV VIJESTI 04.11.2018.
Ove nedjelje su posjetili Vašington, zajedno sa drugarima iz regiona, u okviru jednonedjeljnog programa koji... Ambasadorka Uehara i Predsjednica Vrhovnog Suda Vesna Medenica. Petodnevna obuka fokusirala se na... Znam da Crna Gora i Mejn imaju mnogo sličnosti. Rok za prijavljivanje na Fulbrajt program za strane studente je produžen. Kongresmen Nunes sastao se sa potpredsjednikom Vlade za politički sistem, unutrašnju i vanjsku politiku Zoranom Pažinom, ministrom vanjskih poslova dr Srđanom Darmanovićem, ministrom odbrane Predragom Boškovićem i predsjednikom Skupštine Crne Gore Ivanom... Na stranici koja potpuno drugačije izgleda, imamo sedam oblasti koje predstavljaju široko postavljene teme koje bi vas mogle zanimati. Zaposleni u Dječjoj bolnici, na čelu sa direktoricom Vesnom Miranović, upoznali su... Ambasadorka Uehara zahvalila se ministru Radunoviću... U fokusu ove posjete bila je borba protiv trgovine ljudima i drugih oblika preko-graničnog kriminala. Nakon istorijske posjete potpredsjednika Majka Pensa, koja se dogodila početkom avgusta, šest američkih senatora boravilo je u Crnoj Gori od 11.

[Russian dating news.com.au|Chat online hr|Dating someone with premature ejaculation]






Oznake: Vijesti

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.