Najbolji filmovi koji su zabranjeni mlađima od 18 - Stvarne djevojke

utorak , 01.01.2019.

Net.hr










Click here: Najbolji filmovi koji su zabranjeni mlađima od 18






Kanadsko-britanski erotski triler iz 1996. No, vlada Sjeverne Koreje odlučila je ovaj film ne prikazati.



Najbolji filmovi koji su zabranjeni mlađima od 18

Zabranili su ga zbog navodne kršćanske propagande pa film nikada nije dobio dozvolu za prikazivanje u Kini. Najavljivan kao film s najboljim specijalnim efektima, publika je film 2012. Cookiese koristimo kako bismo mogli pružati našu online uslugu, analizirati korištenje sadržaja, nuditi oglašivačka rješenja, kao i za ostale funkcionalnosti koje ne bismo mogli pružati bez cookiesa.



Najbolji filmovi koji su zabranjeni mlađima od 18

Net.hr - Najavljivan kao film s najboljim specijalnim efektima, publika je film 2012.



Najbolji filmovi koji su zabranjeni mlađima od 18

Ponekad je zaista dobro biti stariji od 18 godina, odnosno biti punoletan. Zapravo, u Srbiji će vas malo ko sprečiti da gledate film koji nije namenjen vašem uzrastu, ali u inostranstvu kada nešto nije za vaš uzrast, kada prikazuje scene nasilja ili seksa previše otvoreno, dobija oznaku X, a sa takvim simbolom — zna se i kad može i ko može! Foto: Pexels Ako ste punoletni, nastavite sa čitanjem ovog teksta i proverite da li ste neki od ovih filmova propustili. Američka drama koja prati život mlađih tinejdžera, u siromašnim četvrtima Njujorka teško može da se izori sa svetom u kojem živi i odrasta — nasilje, maloletnička delikvencija, rano stupanje u nezaštićene seksualne odnose samo su neke od tema koje film odlično obrađuje. Korumpirani njujorški policajac ogrezao je u grehu, a pokušava da otkrije istinsko značenje reči oproštaj i sve to u svojevrsnoj neo-noir atmosferi! Poslednji tango u Parizu bio je te 1972. Kanadsko-britanski erotski triler iz 1996. On je bizaran, nesvakidašnji, bolestan, smatraju mnogi. On pomera granice očekivanog, on je šaren i uzbudljiv i verovatno, tužna je istina, čak i realističan. Za sve koji se traže, ili žele da budu pronađeni, da budu slobodni i samo svoji! Film je svojevremeno u bioskope dovodio mnogo ljudi zainteresovanih da vide upečatljive i vrlo eksplicitne scene seksa! Inače je snimljen za 100 sati u toku 11 dana, a snimanje je bilo zatvorenog tipa! Istina je da Aini klijenti od nje očekuju da im ispunjava različite seksualne fantazije, ali ovo je pre svega priča o dehumanizovanom društvu, o mraku u kojem se baš nigde ne nazire trag svetlosti — o usamljenosti, na kraju, i na početku!



Krscanski filmovi s hr prevodom
Ponekad je zaista dobro biti stariji od 18 godina, odnosno biti punoletan. Pravilnik upotrebi kolačića Portal Net. Zapravo, u Srbiji će vas malo ko sprečiti da gledate film koji nije namenjen vašem uzrastu, ali u inostranstvu kada nešto nije za vaš uzrast, kada prikazuje scene nasilja ili seksa previše otvoreno, dobija oznaku X, a sa takvim simbolom — zna se i kad može i ko može! Iako se sada smatra klasikom, komedija Montyja Phytona Brianov život izazvala je velike kontroverze kada je objavljena. Kroz celokupnu istoriju filmske produkcije, pojedini filmovi su zabranjivani zbog političkih ili moralnih razloga. Kanadsko-britanski erotski triler iz 1996. Zbog svog stava o kršćanstvu, film je zabranjen diljem Britanije, a zabranile su ga i Irska te Norveška. Istina je da Aini klijenti od nje očekuju da im ispunjava različite seksualne fantazije, ali ovo je pre svega priča o dehumanizovanom društvu, o mraku u kojem se baš nigde ne nazire trag svetlosti — o usamljenosti, na kraju, i na početku!

[Hot upoznavanje|Split upoznavanje|Gay serbian tube]






Oznake: join, US, on, FB, &, twitter

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.