komentari on/off
dizajn by: blog master

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

-Ovdje će te nači sve o glazbi.
-Od biografija svih mogučih glazbenika,počevši sa rock glazbom do hip hop,r&b,pop, itd.
-Također će te saznati i sve što se događa na našoj sceni, a i dalje!!!
-Želim Vam ugodno čitanje i punjenje informacijama i znanjem!!!
-Također mi možete sugerirati koji mi glazbenik može biti sljedeći na "repertoaru",te mi možete reći koja je vama omiljena glazba,pa da napravimo koju anketicu!

Za sve one koji žele nešto naučit o gitari i drugim instrumenituma, te pogledat koji video i skinut koju tablaturu evo linkova!!!

Linkovi:

strani akordi
glazbeni-forum
domaći akordi
youtube
Muzika.hr

Carlos Santana

Image Hosted by ImageShack.us



Carlos Augusto Alves Santana (Autlán de Navarro, Jalisco, 20. srpnja 1947.), meksički gitarist.

Carlos Santana je rođen 20. srpnja 1947 u Autlan de Navarro, Meksiko. Njegov otac koji je bio jedan od mariachi glazbenika upoznao ga je s meksičkom glazbom. Ali, on se okrenuo glazbenicima poput B. B. Kinga, John Lee Hookera i T-Bone Walkera. S 14 godina nastupao je u lokalnom bendu i po lokalnim barovima. Godine 1961. seli se u San Francisco. Nakon završene srednje škole 1966. godine osniva svoj bend pod nazivom "Santana Blues Band" s četvoricom kolega i sviraju obrade B.B. Kinga i Ray Charlesa. Njihov debi album "Santana" 1969. godine prodan je u dvostrukoj platinastoj nakladi. Slijedeći po redu album "Abraxas" prodan je četverostrukoj platinastoj nakladi. U njegovoj karijeri je dosad osam zlatnih i sedam platinastih albuma. Prodao je više od 40 000 primjerka albuma. Na kraju 1999. godine sa svojih 52. godine ostvaruje svoj No. 1 na američkoj top listi sa pjesmom u suradnji s Rob Thomasom. Carlos Santana je poznat po svome stilu miješanja pop glazbe sa bluesom, rock'n'rollom, Afro-kubanskom glazbom i Latinskim zvucima.

Oye Como Va- Carlos Santana


Maria Maria - Carlos Santana


21.09.2008. u 21:30 • 0 ZasvirajPrint#