Rak horoskop 24 sata - Pronađite djevojku

petak , 28.12.2018.

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. APRIL: Veliki problem za sve kojima se sviđa Ovan, a Lav će se super složiti sa jednim znakom










Click here: Rak horoskop 24 sata






Izbegavajte bilo koji vid potpisivanja sporazuma i vodite računa da vas drugi ne potkradu. Retrogradni hod Merkura se može odraziti na emotivne odnose kako će sada biti pojačane strasti. RIBE POSAO: Pred vama je dan u kom ćete imati mnogo obaveza, pa se lako može desiti da na poslu ostanete prekovremeno.



rak horoskop 24 sata

Vikend možete iskoristiti za odmor u društvu prijatelja u mirnoj i opuštenoj atmosferi. U sredu posebno budite oprezni i ne dozvolite da vas određene situacije uznemire jer možete biti pod velikim pritiskom. Posjeduje istančan osjećaj za intimu.



rak horoskop 24 sata

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. JUN: Rak se stalno svađa sa partnerom zbog sitnica, a Devica upoznaje osobu koja će joj ukrasti srce - LJUBAV: Nova ljubav vam dolazi i srećni ste zbog toga.



rak horoskop 24 sata

Skladna veza izvor je vaše snage i stabilnosti LJUBAV: Proživljavate posebne i značajne trenutke u ljubavi. Usprkos preprekama koje mogu otežavati vaš odnos s voljenim, uvjereni ste da je vaša ljubav posebna i neuništiva. Borit ćete se za ljubavnu sreću i ostvarenje snova bez obzira na nepovoljne okolnosti ili tuđa upletanja. Rakove koji se slabo razumiju s partnerom privremene poteškoće mogle bi zbližiti i naučiti boljoj suradnji. Ako ste slobodni mogli biste osjetiti snažnu privlačnost prema nekome tko naizgled nema niti jednu kvalitetu koju želite kod partnera. VAŠ PARTNER: Škorpion vas motivira u poslu, a zanimljiv vam je i njegov snažan karakter. Divite se njegovoj odlučnosti i spremnosti da se bori za svoje ciljeve. POSAO I NOVAC: Imate dobre ideje za rješenje poslovnih poteškoća, ali one ne nailaze na razumijevanje suradnika. Ukoliko od drugih očekujete da budu odgovorni, da se više trude ili preciznije rade nećete biti omiljeni u radnoj sredini. Pomoć vam je u radu potrebna, ali morate dobro procijeniti od koga je možete zatražiti! ZDRAVLJE: Nalazite se u izazovnom i napornom razdoblju. Zadržat ćete emotivnu i psihičku stabilnost, ali će vas tjelesni umor usporavati u svakodnevnim aktivnostima. Ako imate kronične zdravstvene tegobe mogli biste osjetiti pogoršanje. DAN ZA AKCIJU: U petak ćete biti odlično raspoloženi i veseli. Planirajte aktivnosti u kojima vam može pomoći šarm, taktičnost i duhovitost. U večernjim satima možete zabljesnuti u većem društvu i izvrsno se zabaviti. SRETNI BROJEVI: 8 17 34 62 83 OCJENA TJEDNA: 4.



Sve o horoskopskom znaku: RAK
ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu tečnosti. U nedelju, ulaskom Meseca u znak Lava, priredite sebi zabavu i uživanje uz prisustvo voljene osobe. Kako je i Pluton u Jarcu, kod nekih će biti i promjena. RAK Pred Rakovima je vrlo izazovna nedelja u kojoj će se testirati mnoge stvari. Sve ostalo neće proći. ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku. Stoga budite smeli kako to Škorpioni samo znaju i prepustite se svojim osećanjima. U ponedeljak i utorak izbegavajte porodične sukobe ili sukobe sa bilo kojom vrstom autoriteta. Takođe, povoljan je dan za saradnju sa vazdušnim znacima zodijaka. Tog dana se možete posvetiti deci ili bilo kom vidu rekreacije. LJUBAV: Uradićete sve kako biste voljenoj osobi dokazali da vam je ona jedina i da je volite. Udrite ih na veselje, potražite humoristične sadržaje i slušajte svoju intuiciju.

[Butiga oglasi poklanjamo|Finding Girls For Sex In Zagreb, Croatia|Ona trazi njega oglasi novi sad]






Oznake: dnevni, horoskop, za, 24, april, veliki, Problem, sve, kojima, se, sviđa, ovan, a, lav, e, super, složiti, sa, Jednim, znakom

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.