Stare dronfulje - Pronađite djevojku

petak , 28.12.2018.

Serbian










Click here: Stare dronfulje






Uštedećete ogromne svote novca a gledaćete i slušati potpuno identično, ako ne i bolje odrađeno, ono isto što ste do juče radili, ali ste za to papreno plaćali novcima. Ni njegova tačna funkcija se ne zna.



stare dronfulje

E pa, ne može tako braćo i sestre Srbi i Srpkinje, Slovenci i Slovenke, Hrvati i Hrvatice, Bosanci i Bosanke, Hercegovci i Hercegovke, Crnogorci i Crnogorke, Makedonci i Makedonke, Cigani i Ciganke, Romi i Romkinje, Albanci i Albanke, Turci i Turkinje, Grci i Grkinje, Bugari i Bugarke, Rumuni i Rumunke, Mađari i Mađarice, Nemci i Nemice, Austrijanci i Austrijanke, Jugosloveni i Jugoslovenke, Evropljani i Evropljanke... I nemam nikakve veze sa zemunskim klanom i Ratkom Mladićem!



stare dronfulje

Srpske drolje - 0:> <>65 X540= <8=8AB0@ ?>;8F8X5 40 :065 40 X5 B@510> 40 70HB8B8 =5:>3 :;8=F0 A =>65< 8 HB0=3;>< >4 =5:5 452>X:5 :>X0 X5 C B>X A8BC0F8X8 18;0 6@B20, 8 B> A0<> 70B> HB> X5 ;5715X:0. Zaista mi je žao, ali svi smo mi iz istog kurca napravljeni, i svi smo mi iz iste pičke ispali.



stare dronfulje

Svaka krajnost je losa, i ta i ova u americi. Ovdje zena kad se posvadja s muzem moze u bilo koje doba zvati policiju i zahtijevati da ga izbace iz kuce, a posle toga laganice da dobije zabranu prilaska njoj i djeci. To jeste ok u slucaju kucnih nasilnika, ali mnoge dronfulje to koriste kako bi se oslobodile nezeljenih muzeve i radile sto im je volja, a ti baksuzi su onda duzni i da im placaju alimentaciju. Da li je žena dužna uvijek udovoljiti mužu? Da li žena može prijaviti svog muža za silovanje, a da je neko ozbiljno shvati? Naravno da nije 2. Ne, jer da bi postojalo krivicno djelo silovanja potrebno je da se sa zenom nad kojom je izvrsena obljuba ne zivi u bracnoj zajednici. Muza jedino mozes prijaviti za nasilje u porodici, i ako bas nemas srece, eto ti ga kuci za tri mjeseca Elem, jako je tesko dokazati silovanje u braku... Bar je tako kod mene Ima jedan vic kad je dosao momak sa familijom da prosi djevojku u selo kod njenog oca... Kad je ovaj momak dosao sa ocem kod buduceg tasta da je prose i kad Tast nesto pita, uvjek otac ovoga momka odgovara umjesto njega! U jedno zlo doba Tastu dosadi i veli: zenite li se vi ili ovaj momak? Dajem rijech ovom momku da vidim sto on ima da kaze! Toliko mi je to smijesno da nemam komentar! Kako to dobro zvuči, žena im ne mrda iz kuće i prckaju je kad im se proHTE, eeeee kako ništa ne znamo kukala nam majka! Treba otvorit NVO: ŽENU U KUĆI PRCKATI I TUĆI! I da ne zaboravim TREBA IH BIT! Nadam se da se salis. Ja znam da podosta ljudi s foruma misli ovo. Cudi me da vise sovinista nije doslo i reklo kako zena samo treba kuvat, cistit i radjat djecu, ili u ovom slucaju guzit se kad ti oces... A ko je rekao da me nije briga? Ako je tebe neko silovao imas SZK pa se obrati njima. Natasha previshe se opterecujes na ove 40 stepeni... Silovanja je vazda bilo i uvjek ce ga biti dok je ljudi, nazalost, kao i ubistava i i raznoraznog nasilja. Mi samo mozemo da stojimo sa strane sa grozotom gledati shta se sve deshava u nashem okruzenju ili uopshte u svijetu i nishta ne mozemo da uradimo po tom pitanju. Moras to da prihvatis. Nikakav izliv bijesa na nekog od forumasha ne moze da ti pomogne. Mozes samo da se pridruzis ljudima koji aktivno rade na poboljshanju uslova i pomoci za zrtve takve vrste nasilja i doprineses svojim radom... Ali to je vjechni problem i posao koji ima najvishe poraza...



Praga -Grajek
To se le tvoje mokre sanje. Kao čoveka koga drže pod vodom 50 godina, u njegovoj želji da dođe do vazduha, do kiseonika, tako i Srbiju ne može ništa da zaustavi na tom putu do kiseonika, a to je Evropa, porodica demokratskih, modernih, razvijenih zemalja... Ne da li samo brzo trčim, ne da li trošim energiju, nego da li znam na koji cilj želim da stignem. Ne mogu nekom da kažem dobar dan ako to zaista ne mislim. I šta ćemo sad? Ne postoji nijedna prepreka koja može da nas zaustavi na tom putu.

[Web kamere sa seks|Phone sex sms oglasi|Nekretnine Primorska regija]






Oznake: Serbian

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.