Tražim djevojku za brak - Susret s djevojkom

srijeda , 26.12.2018.

Tražim muškarca za ozbiljnu vezu










Click here: Tražim djevojku za brak






Identifikacioni broj oglasa: - 20110115180438 Link oglasa: Slični mali oglasi - zaposlen, trazim, postena, dobra, devojku, stambeno, situiran : Tražim poslovnog partnera za otvaranje restorana picerije u Temerinu, 20km od Novog Sada. Posedujem sertifikat rukovanjem oružja i PPZ-a. Inace iskrena, intelegentna, voli druzenje, brizljiva, romanticna a ujedno i ozbiljna zena koja trazi slicnog sebi.



tražim djevojku za brak

Do sada sam radio u ZIN-u, Quadra graphic, Grid Studio. Inače, ja sam iz jednog grada na Balkanu, a sada, dok ne pronađem solidnog muškaraca, nebih baš otkrivala koji je grad u pitanju. Podijeliti na drustvenim mrezama, putem e-maila i slicno.



tražim djevojku za brak

Upoznavanje radi braka - Maloljetnici i avanturisti, takođe STOP, ne javljajte se, jer moju poruku dobiti nećete. Inače, ja sam iz jednog grada na Balkanu, a sada, dok ne pronađem solidnog muškaraca, nebih baš otkrivala koji je grad u pitanju.



tražim djevojku za brak

Razvela sam se i imam sina od 4 godine. Odgojena sam kako dijete u vrlo marljivoj i vrijednoj obitelji, no kakva je danas situacija na Balkanu da se jako teško živi, tako i mi nemamo dovoljno novca da bi živjeli normalno. Radila sam sezonski u Njemačkoj, šparoge i jagode, pa ću vjeruem i ovog proljeća ići tamo na posao, ako se prije toga ne udam, što bih jako voljela. Moj prioritet je da se udam za normalnog, pažljivog, vrijednog muškarca, s kojim ću zasnovati obitelj, odnosno vjenčati se, imati djecu i živjeti normalno kako treba. Lažni i dvolični ljudi ostanite daleko od mene. Avanturisti, alkoholičari i kockari, takođe ne javljajte se na ovaj moj oglas, jer ja takve ne želim u životu i ne želim ponovo prolaziti kroz traume kroz koje sam prolazila s bivšim mužem, teškom budalom i pijandurom. Ako si normalan, javi se i ako mi se na prvu svidi tvoj komentar, ja ću ti se javiti da se dogovorimo oko razmjene brojeva i susreta uživo. Može i na Viber. Svaka neovlaštena upotreba sadržaja sa ovih stranica može predstavljati povredu Zakona o autorskim pravima. Posjetiteljima stranica nije dozvoljeno kopiranje teksta i pohranjivanje-spremanje u vlastito računalo. Nije dozvoljeno mijenjati, distribuirati, objavljivati ili na bilo koji drugi način prenositi ili prodavati informaciju i fotografiju objavljenu na ovim stranicama bez odobrenja vlasnika, kao i bez navođenja izvora i autora teksta i fotografija. Dozvoljeno je podijeliti bilo koji članak sa ove web stranice. Podijeliti na društvenim mrežama, putem e-maila i slično. Naučite razliku između podijeliti i kopirati-zalijepiti-ukrasti-spremiti u vaše vlastito računalo ili vašu web stranicu.



Upoznavanje
Ako smatras da sam osoba sa kojom bi mogao zivjeti i poceti nesto iz pocetka, slobodno se javi ovdje i ja cu pazljivo procitati tvoj komentar, pa ako skuzim da si okej za mene, 100% cu ti se javiti i ostaviti moj broj da se dogovorimo. Javim se nekima na Skajp ili Viber Puno pozdrava i lijepih poljubaca od mene. U horoskopu sam Djevica. Maloljetnici i avanturisti, takođe STOP, ne javljajte se, jer moju poruku dobiti nećete. I, naravno da nisi neka švalerčina, koji mijenja žene kao čarape. Naučite razliku između podijeliti i kopirati-zalijepiti-ukrasti-spremiti u vaše vlastito računalo ili vašu web stranicu. Neozbiljne ponude ne dolaze u obzir. Poznajem engleski i razumijem njemački jezik. Bez registracije, možete da postavite oglas u brojnim kategorijama: posao u inostranstvu, lični kontakti, brak u inostranstvu, sezonski poslovi, izdavanje i kupovina ili prodaja stanova i kuća. Nisam ovisim o nikome i sve sto prime stekla sam svojim rukama i rado bih imala decka sa kojim bih sve svoje mogla podijeliti od srca.

[Brojevi mobitela slobodnih cura|Kako pronaći prijatelje u srednjoj|Prvi susret nakon prekida]






Oznake: tražim, muškarca, za, ozbiljnu, vezu

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.