S | Square |
A | Awesome |
R | Rich |
A | Amazing |
< | travanj, 2007 | > | ||||
P | U | S | Č | P | S | N |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 |
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv
by LiL BuT EviL
U ovom blogu će te proćitati svakakve posteve
ImE:sArA
PrEzImE:...
ŽiViM:VeLiKa GoRiCa
MSN:Sarajaic@hotmail.com
ICQ:399-074-752
VoLiM:kOmP
sVoJ rAzReD
sVoJu ObItElj
ŽiVoTiNJe
Ne VoLiM:UmIšLjeNe LjUdE
ŠKOLU
ŠKOLU
ŠKOLU!!!
GaLaMu
Pozdrav ljudi ewo sad malo idemo na djetu...Ajde da počnemo...
Prvi dan!
Voće za doručak
2 naranče, ili 2 kivija, ili...
Ručak Pileće bijelo meso i salata
<1 veći komad pilećeg bijelog mesa bez kožice Pomješajte maslinovo ulje s origanom i
nasjeckanim češnjakom.Patlidžane narežite
na ploške pa ih premažite mješaninom
>sušeno povrće za juhu ulja i prepržite s obje strane.Na pečene
ploške položite narezanu rajčicu ili
<1 veći patlidžan premažite pireom i pospijte narezanim
peršinom.Piletinu skuhajte u vodi sa
suhim povrćem.Kuhano meso odvojite od
>1 rajčica ili žlica pirea od rajčica kostiju i brzo prepržite s obje strane u
posudu u kojoj ste ispekli ploške
<1/2 žlice origana (mrvica) patlidžana.
>1/2 žlice sušenog ružmarina
<1 režanj češnjaka Začinite sezonsku salatu.Pojedite i krišku
kruha.
>nasjeckani peršin
Poslije ručka pojedite 3dl bistre juhe u kojoj
<1 žlica maslinovog ulja ste prethodno prokuhali pileća prsa.
>sol, papar
isto kao i za ručak, ali upola manja količina.Bez juhe i kruha.
KORISNO JE ZNATI!
Meso bez masnoće, osobito pileća, neka bude sastavni dio Vaše prehrane.Ono je zdravo i hranjivo, sadrži željezo koje tijelo s lakoćom apsorbira.Uvijek odstranite masni dio mesa.Nabavite posudu u kojoj je moguće prpremati meso s vrlo malo ili gotovo bez ikakve masnoće.To je trajni ulog za vaše zdravlje. Drugi dan!
Doručak
1 mango, ili zdjelica jagoda ili...
Međuobrok
Čaša voćnog soka ili soka od povrća.
Ručak
Komadiće sušene naranče položite u tanjur, dodajte na kolutiće narezanu bananu i 2 kivija, 2 šljive bez koštica i zdjelicu malina.Prelijete sokom od jedne naranče te lagano prmješajte.Od komada aluminiske folije oblikujte posudicu tako da se rubovi mogu skupiti kako sok ne bi iscurio.U tu posudicu pretresite pripremljeno voće, jako stisnite rubove alumijske zdijelice i 7 minuta u pećnici zagrijanoj na 190˙C.Obrok možete pripremiti i od drugih vrsta voća.
Međuobrok
6 orahovih jezgri i šalica čaja.
Večera
Pasirana banana posuta mljevenim orasima.
Get your own Chat Box! Go Large!
by:Sarich