Sarin mali kutak

petak, 17.12.2010.

1. Intervju

Jedan mladic ima 21 godinu. Rado je pristao da mi isprica svoje misljenje zelje o spankingu sibanju. Ovako glasi njegova zelja.
U prolazu da budem pored necije kuce i da me malo starija zena izmedju 35-50 godina pozove da udjem kod nje na trenutak. Kad udjem vrata se zatvaraju i ona mi odmah daje uvjete i objasnhava sta me ceka. U kuhinji na stoli jedna polutanka siba i u jednoj korpici nekoliko vescha i dala mi do znanja da najvise dva komada mogu uzeti i obuci od pojasa na dolje a gore mogu samo izabrati majicu a ako nezelim nista nema problema mogu biti gol. Naredila mi je da uzmem sto mi treba i u kupavonu da sve nosim i tamo se obucem poslije tusiranja. Kad sam izasao iz kupaone rekle mi je da primjecuje da se jako stidim. Vidim obukao si mohu majicu i moje tanke tajterice bit ce zanimljivo. Nageo sam se preko stola i ona mi ruke svezala s druge strane. Ti ces poslije svake sibe brojati od jedan pa dalje kad osjetis sibu preko guzice onda opet od jedan pa dalje tako da bude jedna swkunda za svaki broj. Izpocetka je polujako me sibala svaki put je proslo najmanje 6 sekundi izmedju sibanja i pojacavala je.guzica mi sve vise trni i boli znojim se sve vise. Najednom stade pomilova me po guzici i kaze da misli da mi je jako vruce i pocela mi skidati tajterice pa rece: vidi vidi ti se stvarno stidis da budes gol imas i moje ritke hulahopke. Pa ti neznas za stid, da znas nebi svrsio u moje hulahopke ali zadrzi na sebi hulahopke za sada. I opet je nastavila me sibati ŕ ja brojio sve teze jer guzica mi trnila sve vise. Kad sam poceo da cvilim i u suzama da budem stala je i pocela mi skidati hulahopke. Strasno sam se stidio onda jer me nikad prije nije vidila golog. Ovako ostavit cu ti hulahopke jedan pedalj ipos guzice. O boze kako plesem guzicama poslije svake sibe srce mi kuca ko ludo cvilim ko malo dijete pocimam da molim da nemogu vise izdrzati ŕ ona me jace osini i kaze: Ne lazi da ti je dosta jer ja vidim tvoju veliku kurcinu kako uziva i mase i pulsira htjeo sam umrijet ali nakon nekoliko minuta sam po treci put svrsio Ali ovaj put puno i silovito. Mjesto brijanja sam poluglasno govorio: oprostite opet svrsavam a ona me iz sve snage siba preko guzice i stalno zavirivala ispod stola i na kraju stade i rece: sad ces sam viditi nesto. Odvezala mu ruke i rekla da se ispravim i podledam sta sam uradio od njenih hulahopki i da pogledam svoj kurac kako visi to znaci da je bilo dosta sa kaznom. Skinila mi je hulahopke sa mene i upitala me. Jelde nisi umro od stida sto sam te skroz golog vidila? Pa nusam i hhvalla vvam ppuno gospodjo. Trazila je da joj obecam da cu joj doci i zamoliti je da me kazni ako se nekad budem osjecao da bi trebao dobiti po guzici.
I tako je zavrsio moj 1. Intervju.

- 10:39 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Spanking

Stekla sam hrabrosti da sama na svoju ruku istrazujem intervjuvisen u vecim gradovima zenske i muske od 16 godina starosti pa sve do 60.
Pitanje ovakvo svakome postavim: izvinite molim vas dali bi pristali da vas intervjuvisen o spankingu kazni sibanju? Ako osoba pristane onda sljedece pitanje bude ovo: Ispricajte mi sta vami se najvise svidja: da vi drugoga kaznjavate ili da vas drugi kaznjava ili bi zeljeli da samo prisustvujete tom prizoru? I molim vas da mi detaljno ispricate tocno kako kudan sve moguce detalje mi ispricajte, sto vise detalja to bolje.

- 10:26 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< prosinac, 2010 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Studeni 2011 (3)
Lipanj 2011 (1)
Svibanj 2011 (5)
Travanj 2011 (2)
Ožujak 2011 (5)
Veljača 2011 (1)
Prosinac 2010 (2)
Svibanj 2010 (13)
Travanj 2010 (6)
Ožujak 2010 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Lijepa Sara

Linkovi