Linkovi
Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr

Image Hosted by ImageShack.us

Malo zagorske poezije:

ODA JESENI

Kak prebiti cucki
megle se vlečeju
prek brega
Bog zna kam.

Stari pijanec,
skoro slepi,
v truloj kleti,
sam, kak pes.

Plesnivo lišće
veter odnaša,
vrapci ščokaju
kokošji drek.

Čoravi maček,
ofucani, grdi,
na poceku dršće,
betežen.

Vrag ti jebi
takvu lepotu.


myspace

myspace layouts



Hvali se medvjed: Kad ja zaurlam, uplaši se cijela šuma.
Reče lav: Kad ja zaurlam, uplaši se cijela pustinja.
Pa kaže pile: Kad ja samo zakašljem, usere se cijeli svijet.

*Bosanska poezija na dan zaljubljenih*

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
jebo mater ako te ne volim.

Image Hosted by ImageShack.us


Naj blogovi
-get addicted to sprint
-Lulyca
-murinjo
-marko THE lepi
-geMpard
-Sanja- atletičarka iz Osijeka

myspace

myspace layouts



Image Hosted by ImageShack.us

Free Web Site Counter
Free Web Site Counter



Image Hosted by ImageShack.us



Kaj volim:
Sebe, svoje, ovaj blog, TV, atletiku, svoj život, svoju sobu, frendove, more, ćevape, McDonald`s, natjecanja, čips, Dinamo, Barcelonu, Real Madrid, muziku, svog mačka Slaveka, kape, Zabranjenu ljubav…

Kaj ne volim:
Čitati, usisavati, školu kao školu, učenje, tračanje i tračerice, ogovaranje, dosadnjakoviće, preseratore, vjeronauk u crkvi … i možda još koju sitnicu…

DEČKO TJEDNA

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

OVO JE ON DOK JE BIO MALI

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

SRETNA OBITELJ

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

SLAVEK SE ODMARA

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

VOLIM I PSE! ZAR NISU SLATKI?

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

...till I colapse...

24.02.2008., nedjelja

Sport je stvarno brutalan

Zato nije ni čudo što neki roditelji svojoj djeci ne daju da se bave sportom. Boje se za njihovo zdravlje i ne žele da dožive neku povredu koja bi im mogla uništiti snove ili čak život. Moji roditelji su jedni od tih. Svaka moja utrka preko prepona im je smrt. Mama jedva pogleda utrku od početka do kraja. Ili kad Matija baca kladivo…, isto su skroz u strahu i napeti su ko da smo neki amateri koji se prvi puta natječu. Razumijem ja taj njihov strah, ali ponekad se malo previše brinu. A i ako se ozljeda dogodi, šta se sad tu može, očito se morala dogoditi.
Vjerujem da su svi sportaši svjesni rizika, ali ako nešto voliš i radiš to sa žarom, spreman si riskirati.
Jest da uvijek mislimo da nismo baš mi te sreće da će nam se nešto dogoditi, kao što vjerojatno Duduu jučer nije bilo ni na kraj pameti što će mu se dogoditi, ali opet se dogodilo. To šta mu se dogodilo jučer, stvarno je prebrutalno. Jadan, ni kriv ni dužan, bio je žrtva Taylorovog krvničkog starta na njegovo najvrjednije oruđe- nogu! Takva ozljeda mogla bi ga stajati karijere, ali na svu sreću doktori i njegova žena rekli su da je operacija dobro prošla i da nije tako strašno kao što je izgledalo, a i sam se javio Biliću i rekao da je dobro i da će se vratiti. Stvarno mi ga je užasno žao jer mogu pretpostaviti koliko mu noge i karijera znače (znam koliko meni noge i sport znače) i iskreno se nadam da će se oporaviti i ponovno vratiti na teren. Naravno, kada će to biti pada u drugi plan sada, bitno je samo da se opravi.



- 14:11 - Slušam te! (20) - R.I.P-Rest in paper - #

15.02.2008., petak

Za kraj tjedna….

Evo kao što svi znate, jučer je bilo Valentinovo. Nadam se da ste ga lijepo proveli i dobili ak niš drugo bar ružu ili neki slatkiš.J Ja sam otišla do Trga na Severinu. Ženska je zakon! Sve su joj pjesme odlične i jučer je super pjevala. Šteta kaj nije sve to dulje malo trajalo, al opet ne znam kolko bi dulje mogla ostati jer sam još imala danas školu ujutro.

Od srijede sam počela ići na fizikalne terapije zbog zglobova. Idem na laser, magnet i ultrazvuk. Trebala bi ići na najmanje 5 terapija, ak mi ne prođe onda još tolko. U utorak sam bila na sistematskom i kod fizijatrice pa me ona poslala na terapije jer je ultrazvuk pokazao da mi se pojavilo malo vode u zglobovima zbog preforsiranosti. Sad već tjedan dana niš ne trčim nego na treningu radim neke vježbice i tak bi trebala negdje do srijede a onda mogu već lagano početi trčati. Dakle, sutra ništa od natjecanja, al tome se nisam ni nadala. Već sam u prošlom postu napisala da mi je dvoranska sezona gotova. Jedino bi se utra mogla pojaviti na natjecanju kao gledatelj. Ak ne dođem, sretno svima koji sutra nastupaju!

Papa!!!!

- 20:59 - Slušam te! (4) - R.I.P-Rest in paper - #

09.02.2008., subota

I to je to od moje dvoranske sezone…

Danas je bilo održano dvoransko prvenstvo HR za mlađe juniore u boćarskom domu.
Trebala sam trčati i 60pr. i samo 60. al nakon jučerašnjeg treninga i ja i trener smo odlučili da je najpametnije da ne trčim prepone jer ta trka nije vrijedna rizika još gore povrede.
Cijelo vrijeme na zagrijavanju me noga malo boljela (vjerojatno jer sam dan ranije probala prepone i opet nabila zglob), ali toliko jako da ne bi mogla trčati. Kvalifikacije sam išla 7,95s i nakon trke me počeo boljeti drugi zglob. Prvo lagano i onda kad sam skinula sprinte nisam više mogla stat na nogu. Doktorica Banović mi je malo razgibala zglobove i izvukla, al mi nije previše pomoglo. Malo je bol popustila, al opet nisam više mogla ni hodat. Imala sam do finala sat i pol vremena pa sam se nadala da će me do tad popustiti bol kak mi se zna dogoditi na treningu, al niš od toga. 20 minuta do finala nisam bila sigurna dal ću uopće trčati jer se nisam ni zagrijala ponovo kad nisam mogla stat na nogu, al obukla sam sprinte i probala jedno ubrzanje (kod sprinta me noga manje boli valjda zbog kraćeg kontakta s podlogom), igor mi je stavio bandažu i odlučila sam trčati finale kad sam već došla na natjecanje pa šta bude. Trčala sam 7,92 i bila sam prva. Nije neki rezultat, al pobjeda mi je ipak draga pošto sam trčala tak ozlijeđena, a stvarno sam imala želju nastupiti danas.
Mislila sam poslije natjecanja ići nekud van s dečkom il frendicom da proslavim zlatnu medalju, al mi moji nisu dali da si do kraja ne zeznem zglobove jer poslije natjecanja nisam mogla normalno hodat.
Sad me već tolko ubijaju zglobovi da mislim da ću se rasplakat, a popila sam i tabletu protiv bolova.
Igor je reko da ću sad još malo odmoriti i propustiti dvoransku sezonu tak da saniram ozljedu do početka priprema za proljeće.

Da vas više ne zamaram sa svojim problemima, pozzz svima!!!

- 22:38 - Slušam te! (8) - R.I.P-Rest in paper - #

01.02.2008., petak

Uskoro dvoranska sezona, a meni zglob u banani….

Nisam se javila od priprema, pa bi bio red da nešto napišem pogotovo sad kad ste se raspisali u komentarima.

Od kad sam se vratila s pripremam imam cijelo vrijeme problema sa zglobom. Već dva tjedna nisam radila ni prepone ni brzinu ni neki ozbiljniji trening. Kad god pokušam napraviti nešto malo jače, ne mogu više pol sata stati na nogu dok bol malo ne popusti. Taman sam danas trebala raditi brzinu jer me jučer ni danas apsolutno ništa nije boljelo i kod metodike na jednoj vježbi me zglob zaštekao i nisam mogla ni potrčati više. Na svu sreću se Pešutu oslobodio jedan termin pa sam odmah poslije treninga otišla kod njega da mi malo razgiba zglob. Sad mi je neš bolje, al me još uvijek boli čak i dok sjedim. Stvarno sam već očajan jer mi to ne prolazi već 3 tjedna, a u subotu mi je PH za mlađe juniore u dvorani. Samo molim Boga da se oporavim do tada. Di baš sad ozljeda kad mi ne treba?!?

Sutra si idem po nove sprinte u Sloveniju. Naručila sam ih u ponedjeljak i već su stigle. Opet sam si naručila nikeice sam ovaj puta crno-zlatno-crvene. One stare sam skroz razgazila prošlu sezonu. Nisu mi izdržale ni cijelu godinu.

Što se tiče škole, dosadno ko uvijek. Polako sam već počela skupljati ocjene tak da mi kasnije bude lakše. Ekipa iz razreda mi se jedino malo pokvarila. Opet neke svađice izbijaju pa se ne slažemo najbolje. Danas sam s Filom i Zadricom bila na Lidranu, al kao publika. Naše su cure glumile pa smo išle gledati.

Moram i spomenuti prošlu subotu- kadetsko PH u dvorani. Buraz mi se natjecao i bio je 6. al je bacio osobni. To je bitno. Bar to kad mu to ionak nije disciplina i ne voli kuglu.

I da kažem nešto o novom imenu kluba. Nije loše i mislim da je odlično što smo našli nekog tko će nas sponzorirati jer mislim da će to i poboljšati situaciju u klubu. Ipak AK Zagreb-Ulix ima 3. kategoriju tako da mislim da smo i zaslužili nekog sponzora (prošla sezona je bila dosta uspješna). Samo da ako ćemo mijenjati dresove ne budu neke ružne boje. Moj trener bi nešto da se ističemo, neku boju koju niko nema, al ja mislim da je ipak najbolje da ostanemo plavi jer smo ipak Zagreb.

Ne znam više kaj bi napisala, pa pozdrav vjernim posjetiteljima!!!

- 22:49 - Slušam te! (14) - R.I.P-Rest in paper - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< veljača, 2008 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
Živoj je samo još jedna utrka s preponama, ali najduža, i kao i na natjecanju, ako želimo uspješno stići do cilja, ne smijemo stati pred nijednom preponom ili ju zaobići…
Ovaj blog je prilika da među prvima upoznate jednu istinsku sportsku dušu.

Iako ovo dolje nije sportski, nisam mogla odoljeti ovoj animaciji...

myspace

myspace layouts



IIdeal
VVirile
AAwkward
NNice
AAmbitious

Name / Username:


Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com











Number of online users in last 3 minutes
Online casino directory




NEŠTO O MENI
- imam 16 godina
- idem u opću gimnaziju
- mogu se pohvalit i s dobrim ocjenama
- treniram atletiku (prepone, sprint do 400m, a i počela sam trenirat za višeboj)
myspace

myspace layouts


- mačak Slavek je moj kućni ljubimac
- moj moto: proživi svaki dan kao da je posljednji
- iako ne vjerujem u horoskop, ja sam pravi tvrdoglavi... gledaj dolje

myspace

myspace layouts



Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Jedni od najljepših životnih trenutaka su:

- Zaljubiti se.
- Smijati se od sveg srca.
- Pronaći puno e-mailova od tebe kad se vratiš s odmora.
- Šetati po nekom lijepom mjestu.
- Slušati omiljenu pjesmu na radiju.
- Probuditi se i slušati kako vani pada kiša.
- Izaći iz tuša i obrisati se u topli ručnik.
- Primiti poziv od osobe koju nisi dugo vidio.
- Dobar razgovor.
- Pronaći novac u hlačama koje nisi obukao od prošle godine.
- Pozivi u ponoć koji traju satima.
- Smijati se bez razloga.
- Slučajno čuti da netko lijepo govori o tebi.
- Probuditi se i shvatiti da još možeš odspavati nekoliko sati.
- Slušati pjesmu koja te podsjeća na "tu" osobu.
- Biti član jedne ekipe.
- Prvi poljubac.
- Stvoriti novo prijateljstvo.
- Osjetiti žmarce u trbuhu svaki puta kad vidiš tu osobu.
- Provesti neko vrijeme sa svojim najboljim prijateljima.
- Osjetiti da su osobe koje voliš sretne.
- Obući šuškavac od osobe koja ti se sviđa, a da još uvijek mirise na njezin parfem.
- Posjetiti starog prijatelja i vidjeti da se stvari između vas nisu promijenile.


Free Image Hosting at www.ImageShack.us