Veseli pogled na svijet

29.08.2005., ponedjeljak

Serator

Bas sam danas nesto nabrijana za pljuvanje po susjedima. Ne znam ima li itko slicnih problema, ali ovaj me muci vec duze vrijeme. Od malena me gnjavi jedno te ista susjeda, popularno zvala Debela. Zvala je muriju kad god smo se glasnije igrali, drugu susjedu tuze jer hoda u klompama. Stalno dezura pred vratima, nema da ostavis svijetlo u podrumu ili slucajno zaboravis zakljucati. Evo nje odmah. Gnjevna ko munja. Ali nije to nista naspram jedne prekrasne navike koju ona i njen muzic, popularno zvan Debeli (!) njeguju vec neko vrijeme. Naime posto zive u garsonjeri koja ima prozore samo na jednoj strani jedini nacin da se kuca prozraci jest da se malko odskrinu vrata. Ali ne, to njima nije dovoljno. Oni rastvore vrata, rasprostu svoje tjelesine i onda tko god prolazi hoce nece mora buljiti u njih. Uh. Ako ste mislili da im je to najgora navika procitajte jos i ovo ...
Najdrazi obicaj obitelji Debelic jest nakon da oprostite izvrsenog sranja (doslovno: sjednes na WC i obavis iskrcaj) lijepo rastvore vrata i onda sva raskos njihovih miomirisa odlazi a gdje drugdje nego u hodnik. PREGROZNO. A ponekad se dogodi da jos i ne dovrse gore navedenu radnju a vrata su otvorena i ako slucajno imas manu da tiho hodas (da te gdja Debela koja dezura kraj vrata ne cuje) onda te zabljesne pogled gdina Debelog na WC-u. PREGROZNO. Kakva ekipa. I nista ti ne vrijedi, ni ljutnja ni zvonjenje (jednom sam probala pa nisam 7 dana spavala od prizora Debelog na WC-u), ni nista.
Jedva cekam sastanak kucnog savjeta (mislim da cu ga ja i traziti ako to potraje) pa da ih onda pitam pred svima malo o tome. Pa ako se svi ostali sloze da je to cool, skidam im kapu.
Strasno u kakvom vremenu zivimo, da ja moram objasnjavati 3-godisnjem djetetu sto znaci smrad, kreten i ostali fini epiteti kojima ih obicno pocastim. UZAS.

No eto istresla sam svoje frustracije za ovaj put. Nek se javi netko tko ima slicnih problema (ili sam ja jedina osudjena na to !?) pa da osnujemo klub.
Pozdrav svima iz Osijeka

- 13:21 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

  kolovoz, 2005 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi