Big anime fan

31.08.2007., petak

Riješla sam test i evo što sam ispala

You share this result with 61% of respondents.
Quiz Result Provided By: theOtaku.com.


I am Sailor Moon // Which Inner Senshi are you?


OBAVJEST!!!
Mene možda neće biti na blogu 1 mj (zato što sam previše toga skinula pa je to kazna). Ali voljela bi kada bi mi bez obzira što mene neće biti ostavljate komentare. I kada se vratim prvo što ću napraviti će biti jedan dugi post o Sailor moon R (2. sezoni Sailor Moon-a), malo ću urediti blog te svima ostavljati komentare.

Hvala na vašem razumjevanju!!!

- 14:43 - Komentari (54) - Isprintaj - #

27.08.2007., ponedjeljak

Sailor moon songs!!!

Evo malo spotova koji su snimljeni na djelove iz serije!!!

Sailor moon-cinderella


Sailor moon- listen to your heart


Sailor Moon-Power of Love

- 22:45 - Komentari (58) - Isprintaj - #

Sailor Moon story!!!

Evo jednog duuugog posta o BSSM-u. Naime u ovom postu čete saznati što se sve dogodilo u prvoj sezoni BSSM-a.
Pa krenimo!!!

Serija počinje tako što jednog običnoga dana Usagi Tsukino (glavni lik ove serije) se žurila u školu jer je kao i obično kasnila, tada je ugledala grupu dječaka kako gnjave jednu mačku. Ona je odmah pritrčala da pomogne mački te je rastjerala grupu dječaka. Ugledala je flaster na mačjoj glavi te ga je odljepila da vidi o čemu se radi. Ugledala je zlatni mjesec a mačka je odmah iskočila iz njezine ruke. Neko vrijeme su se samo gledale ali onda je Usagi odmah potrčala u školu jer je zvonilo za početak nastave. Kada se vratila kući mačka joj je uskočila kroz prozor i rekla joj da se zove Luna i da je došla pronači svoju princezu a onda joj je Luna u njezinu ruku stvorila jedan broš i objasnila da je ona jedna od zaštitnica odnosno da je ona Sailor Moon ( na hrvatski Mjesečeva ratnica) i da joj je dužnost obraniti zemlju od raznih zloćinaca i demona. Kasnije s vremenom su pronalazile druge ratnice tako što se borila protiv demona a ratnice su bile Sailor Mercury (Merkurova ratnica), Sailor Mars (Marsorova ratnica), Sailor Jupiter (Jupiterova ratnica) i Sailor Venus (Venerina ratnica) a kada bi bile u nevolji iz nje bi ih izvlaćio Tuxedo Kamen (Maska u smokingu) tako što bi on bacio crvenu ružu i demon bi na sekundu prestao s napadom te je on održao mali govor da ratnicama ulije snagu i vjeru u sebe. S vremenom Usagi se zaljubila u Masku u smokingu ali ona bi ga i sretala dok je bio u prirodnom obliku ali nije znala da je to on ni on da je to ona pa bi se svako malo oko nećega posvađali (naravno Usagi bi započinjala) a on bi nju zvao Dumpling head (luda glava). Kraljica koja bi slala svoje podanike a oni svoje demone u borbu protiv njih zvala se Queen Beryl (kraljica Beryl), a njoj je zapovjedi zadavala Queen Metalia (kraljica Metalia). Ali one su svaki put uništile njihove demone i od kraljice Beryl podanike, ponekad su oni skoro uništili njih ali su se uvjek izvukli. S vremenom ratnice su postale najbolje prijateljice. Jednog dana je Luna odvela sve ratnice u prošlost da vide kako je bilo prije uništenja Srebrnog kraljevstva te su vidjeli i princezu Serenity i njezinu majku kraljicu Selenu. Uništenje se dogodilo na svećanom balu gdje je princeza srela princa Endimiona i gdje su se oni zaljubili ali u taj trenutak su ih napali kraljica Beryl i njeni podanici. Kraljica Selena se žrtvovala i spasila druge ratnice, princezu Serenity i dovela ih u njihovo vrijeme. U tom trenutku ih je Luna vratila u njihovo vrijeme gdje su one odlučile boriti se do smrti protiv kraljice Beryl i kraljice Metalie.
Uglavnom da ne duljim evo videa prve, prve epizode i zadnje epizode 1. sezone.

Ovo je prva epizoda na japanskom ali ima prijevod na engleski!



Ovo je zadnja epizoda prve sezone na japanskom ali ima prijevod na engleski!

- 10:14 - Komentari (26) - Isprintaj - #

26.08.2007., nedjelja

Sailor Moon slajdić!!!

Evo malo Sailor Moon slikica u slajdiću!!!


- 20:41 - Komentari (12) - Isprintaj - #

Imam i ja blog!!!

Evo ljudi napravila sam i ja blog! U ovom blogu čete čitati o meni i BSSM-u ali nečete znati tko sam. Ja sam velika obožavateljica BSSM (Bishoujo Senshi Sailor Moon) ali pošto imam dovoljno godina da se odrknem gledanja crtiča (što nikada neću) pa ću na ovaj blog sve ispucatio što znam o BSSM-u ali čete moči čitati i o mom životu (malo kasnije)!!!
Veliki pozz svima!!!
- 16:20 - Komentari (26) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  kolovoz, 2007 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Studeni 2007 (2)
Listopad 2007 (3)
Rujan 2007 (2)
Kolovoz 2007 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv