Torta od jagoda - Pravi datiranje

ponedjeljak , 17.12.2018.

Torta od jagoda, ukusna i lagana!










Click here: Torta od jagoda






OVAKO SE SLAŽE TORTA OD ČOKOLADE I JAGODA 1. Lagano izlijte preko drugog djela smjese za biskvit pazeći da vam se ne pomiješaju smjese.



torta od jagoda

U pola dodajte sitno sjeckane jagode. Slobodno me kontaktirajte na ili ovdje ostavite komentar! Sve skupa, divna, osvježavajuća, savršeno ohlađena ljetna slastica — jogurt torta od jagoda i piškota, jedva čeka da ju isprobate.



torta od jagoda

www.datingvr.ru - Pustite kratko da se stisne.



torta od jagoda

Priprema: Pripremiti jagode, iseckati ih. U isto vreme pripremate oba pudinga. Podelite po 450 ml. Prvo razmutiti puding od vanile sa 3 kašike šećera i malo mleka iz prve šerpe. Zatim razmutiti puding od jagode sa 3 kašike šećera i malo mleka iz druge šerpe. Staviti obe šerpe na vatru i kada provri, možete to raditi uporedo, zakuvati pudinge i mešati dok se ne zgusne, malo jednu pa malo drugu. U uski a duži pleh ili po svom izboru staviti kesu ili prijanjajuću foliju i poslagati red piškota na dno. Preliti sa vrućim vanila pudingom, preko staviti jagode, pa preko puding od jagoda. Poslagati opet red piškota i ponoviti postupak filovanja. Odgore opet poslagati red piškota. Ostaviti u frižideru nekoliko sati da se sve lepo stegne pa okrenuti na tacnu i dekorisati po želji.



Torta sa jagodama - Lagana i sočna
Ostavite biskvit da se potpuno ohladi, kad se ohladi, možete ga staviti u zamrzivač na pola sata, lakše ćete ga rezati izvadite iz kalupa, odlijepite masni papir. Istresite na prvu koru kremu, pa prekrite drugom korom. U posebnoj posudi izmikajte tri bjelanjka sa šećerom, a za intenzivniji okus dodajte i malo naribane limunove korice. Za pripremu ovih ukusnih i slatkih delicija potreban vam je samo dobar blender, a torte sadrže prirodne namirnice poput orašastih plodova, kokosovog ulja, datulja. Efekt koji će izazvati na stolu je zagarantiran, jer jagode u kristalno providnom crvenkastom sloju izgledaju božanstveno, a i okus im je upravo takav.

[Mame za sex oglasi|Njuškalo nekretnine|Gole ljepotice]






Oznake: www.datingvr.ru

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.