Budva hotel park - Pronađi pratnju

subota , 22.12.2018.

Budva – Crna Gora leto 2018










Click here: Budva hotel park






U poslovnicama PLANA TOURS-a, mozete dobiti obavestenje o cenama i polascima autobuskom i avio prevozu za ovu destinaciju. Sortez et profitez du grand air dans un environnement naturel ŕ vous couper le souffle. Vous profiterez également d'un coffre-fort et d'un minibar.



budva hotel park

Proučite našu mapu i zaputite se u pravcu brda Topliš, iznad glavnih budvanskih semafora. Glavni hotelski restoran sa 250 mesta na bazi švedskog stola nudi za doručak i večeru različit izbor pažljivo biranih jela s prefinjenom aromom, a dva hotelska bara vrhunski izbor pića, kafe i napitaka počev od turske ili espreso kafe pa sve do sveže ceđenih sokova.



budva hotel park

Diaporama - Standard sobe okrenute prema moru imaju terasu.



budva hotel park

Očekuje Vas nezaboravna zabava! Dobro Došli u Akva Park Budva! Ovaj jedinstveni park zabave na vodi ovog tipa na našoj obali, ima dnevni kapacitet od 6,000 ljudi. Raznovrsne atrakcije, i zabava prilagođena svim generacijama omogućava svima da pronađu nešto u čemu će uživati u toku boravka u Akvaparku. Ukoliko želite da se dobro zabavite i dobijete više od vašeg odmora, onda vas pozivamo da posjetite naš Akvapark Budva!!! Proučite našu mapu i zaputite se u pravcu brda Topliš, iznad glavnih budvanskih semafora. Od Starog grada Budva do nas, putovaćete automobilom ili taxijem svega 5-7 minuta. Ukoliko nemate vlastiti prevoz, autobus sa našim oznakama prevoziće naše posjetiocedo Akvaparka sa više lokacija duž budvanske rivijere. Od aerodroma Tivat do nas, vožnja traje svega 20 minuta. Nudimo vam zabavu na 14 tobogana, četiri velika bazena bazen sa talasima-najveći u regionu, bazen sa hidromasažnim ležaljkama, bazen sa brzom rijekom i šankom... Dječji dio nudi čak 53 različite atrakcije. Akvapark Budva je mjesto predodređeno za vaše uživanje, vrhunsku zabavu i punjenje baterija. Već na ulazu, osjetićete pozitivnu energiju kojom odiše naš Vodeni grad. Prijatelji su vam već pričali o nama? Pominjali su vam nezaboravno iskustvo na jedinstvenim atrakcijama i vrhunski provod? Pomislili ste da pretjeruju?! Koliko god da su vam prepričavali vlastita iskustva iz našeg Aquaparka, sigurno su ostali nedorečeni. Ponekad nedostaju riječi kada se opisuje adrenalinski ugođaj koji vam možemo priuštiti. Toga ovdje nema, jer o vama brine vrhunski obučena ekipa ljudi zaduženih za vašu sigurnost. A onda, kada se zasitite kamikaza, srednjih i malih tobogana, pa zaplovite našom brzom rijekom, popijete piće dok se brčkate u vodi ili se izvrištite od zadovoljstva u bazenu sa gigantskim talasima, preporučujemo da svoj boravak u Aquaparku okončate u bazenu sa hidomasažnim ležaljkama. Vjerujte nam na riječ da ćete osjetiti užitak nalik onome koji nudi tajlandska masaža. Pretpostavljamo da vas više ne treba ubjeđivati da nas posjetite. Uostalom, šta tu ima da se piše i priča? Naš Aquapark jednostavno morate testirati. U vaš sud o nama kojim ćete nas preporučiti drugima i u vaše pozitivne misli uvijek kada pomislite na Aquapark Budva, uopšte ne sumnjamo.



Montenegro - Budva
Nudimo vam zabavu na 14 tobogana, četiri velika bazena bazen sa talasima-najveći u regionu, bazen sa hidromasažnim ležaljkama, bazen sa brzom rijekom i šankom... Kameni reljefi u dosluhu sa legendama čuvaju priče o drevnoj romansi, o ljubavi jačoj od života i od smrti. Parking u okviru objekta može se besplatno koristi. Must be of the form: ta. U okviru objekta na raspolaganju je besplatno privatno parkiralište. Sobe su dvokrevetne,trokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem. Naš Aquapark jednostavno morate testirati. Hotelski sadržaj: Recepcija, lobi bar, restoran, letnja bašta, parking hotela, wi-fi internet konekcija u celom hotelu.

[Priprema motora za farbanje|Serbian sex cam|Sex poza na stolici]






Oznake: budva, grad, Teatar, tursitički, centar, festivalski, KonTiki

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.