Avantura za jednu noć: žene i muškarci - Pravi datiranje

nedjelja , 20.01.2019.

Avantura za jednu noć – da ili ne?










Click here: Avantura za jednu noć: žene i muškarci






Imajte uvijek na umu stvari kao što su kontracepcija i zaštita, jer ovdje je veliki rizik od zaraze spolno prenosivim bolestima, a vjerujemo da to nikome nije cilj. Neplanirani seks nije toliko uslovljen trenutnim raspoloženjem i okruženjem i više zavisi od toga da li neko dozvoljava sebi ovu vrstu seksa. To je velika razlika između seksa i ljubavi.



Avantura za jednu noć: žene i muškarci

Muško telo luči testosteron, hormon koji pojačava seksualnost i agresivnost. Avantura za jednu noć super je prilika da isprobate ono što nikada niste, a uvijek ste htjeli. Znate li zaista što donosi ovakav odnos?



Avantura za jednu noć: žene i muškarci

Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver - Dok su muškarci imali veću sklonost ka avanturama 17 naspram 2 odsto.



Avantura za jednu noć: žene i muškarci

Oni su istraživali osjećanja koje ljudi imaju jutro nakon seksualne avanture. U istraživanju je učestvovalo 1. Takođe, pokazalo se da žene obično avanture radije prećute. Jedna od učesnica je napisala da je istraživanje dokazalo da žene prećute o avanturi, jer misle da je tako bolje, a ne zato što to žele. Nekoliko je takođe slučajeva kada to same žele, ali ipak je istraživanje još jedan dokaz više da muškarci i žene pri seksu imaju još uvijek dvostruka mjerila — pri čemu muškarci koji imaju više avantura iza sebe među prijateljima slove kao frajeri, a žene su kurve. Dosta mlađe žene, koje pripadaju avanturističnoj generaciji, još uvijek nisu potpuno imune na seksualne osude i kulturološka očekivanja. Iako veće odobravanje seksualnih avantura u društvu najvjerojatnije ne bi baš pripomoglo tome da žene na svoje podvige budu ponosne, piše Intimatemedicine. Zato činjenica da žene prećutkuju svoje avanture nije ništa čudno. U vezi te teme istraživači su se više usredsredili na biološka, a ne kulurološka objašnjenja rezultata istraživanja: »Evolucija ženama naređuje da podnose teže breme roditeljske njege i brige, i zato vlada mišljenje da partnera biraju pažljivo i ostaju vjerne svom izboru, te tako muškarca poštede brige da možda vaspitavaju potomka nekog drugog muškarca,« izjavio je voditelj istraživanja. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama. Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite. Nije dozvoljeno postavljanje eksternih URL-ova u komentarima! Ako imate neke primjedbe, sugestije ili komentare vezane za novi izgled i funkcionalnosti portala Vijesti, možete pisati na. Ako imate neke primjedbe, sugestije ili komentare vezane za PREMIUM sadržaj možete pisati na.



Učiteljice - Luda kuća
Kakav će pečat u duši ostaviti ovo... Nekima je to pozitivno, a drugima bljutavo iskustvo. U tom smislu, testosteron podstiče promiskuitet. Prva mora koja ih muči jeste da su možda ostale u drugom stanju, a da muškarac sa kojim su provele noć ni u ludilu neće želeti da sa njom odgaja dete. Muškarci se zbog ovakvih provoda nikad ne kaju jer smatraju sebe zavodnikom koji je uspeo da odvuče još jednu ženu u krevet, dok su žene sklone da sebi nakon te noći postave 1. Najvažniji je užitak i strast. Oni shvataju da niste časna sestra i da i vi imate prošlost, ali ako ona podrazumeva brojku veću od 5, možda je bolje da mu je prećutite.

[Sezonski poslovi zagreb|Telegram novine hr|Upoznavanje za druzenje]






Oznake: Ovo, muškarci, misle, o, vezi, za, jednu, noć

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.