rotrose

10.01.2007., srijeda

nje.

govno je iako sam općenito happy rasoloženja u zadnje vrijeme.
hodam cestom slušammjuzik i smješkam se. krasno je to.
al me živciraju neke stvari.
kao ne bi trebale al me živciraju.
živcira me moja kvazi d best frendica koja nikako da shvati da intenzivno druženje s mojim bivšim i nije toliko kvalitetno za moje živce. nije da sam luda ili da bi je ubila zbog toga al jebeno smeta. koji kurac imaš s njim putovat u neku pizdu materinu. jebenu.
iritantno je i teško bit kul i pravit se da je sve okej. jer me to u biti ne bi trebalo smetat. al me smeta. a znam da ako prigovorim da će se okrenut na to da se nemam pravo javljat ili da brijem ili ne znam kaj već.
i jebe me u mozak kaj mi se vraća sve opet. sanjam pizdarije i jebe me to u mozak. u kurac.
neka više prođe.
želim da s eon vrati a to nikako da se dogodi. iako ne znam koja korist od toga s obzirom da znam da g aneću ulovit nigdje osim možd anegdje vani ako se potrudim.a stvarno mi fali. mislim da sam mu već i naporna, zovem svaka dva dana da vidim gdje je.
mrzi ženu koja mu se uvaljuje koju ni ja ne volim. to mi se sviđa.
možd aipak bude nešto od njega :)

bojim se petka jer ne znam kak će gospodin velika faca reagirat na mene s obrzirom na onu pouku(tip se pobere s nekom prosječnom ženom i da vsima do znanja da se idu jebat a ja pijana mu pošaljem upit ' a zašto ti uvijek jebeš gadne žene? hahahahahas..bilo mi je zabavno tada, ako ništa drugo). a u krajnjem slučaju boli me kurac ko da mi je stalo do toga kaj on misli o meni. jebe mi se. uostalom i on zna bit kreten , pa mogu i ja.
valjda.


- 01:39 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< siječanj, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi

moji blog prijatelji/čitam