roker45

09.06.2023., petak

Pismo Kali o rasprodaji p…ke


i o prostituciji koja je prirodno stanje, a ne moralna digresija


Ono što sam želio reći na tu temu temelji se na stvarima koje će mnoge žene nerado priznati. Pa ipak postupaju na taj način, nesvjesne da tako zaista funkcioniraju.
Uvijek volim reći da je istina da su sve žene kurve, ali ne toliko zato što na razne načine naplaćuju svoju pičku, već stoga što glume da nisu takve. Znaš onu: tko prizna, pola mu se prašta. Živa istina!
Općenito se smatra da je biti kurvom strašna moralna digresija, ali to da je žena kurva prirodna je predispozicija, i to ne bi smjelo nikoga čuditi. I to što žena ima više lica, isto tako ne spada u carstvo čuda i nije glumatanje koje bi nadmašilo samu osnovu ženske prirode. Tako jednostavno mora biti, a skloni osuđivanju ženskog morala biti će ili one koje su dovoljno ćorave da sebe smatraju sveticama, ili pak naivci koji nasjedaju na površne ženske dojmove (u stvaranju kojih je svaka žena izuzetan majstor).
Svatko bi morao znati da fino ponašanje na površini nije jamstvo da imate posla s dobrom osobom. I ovdje na blogeru postoje autorice finih, milih i toplih riječi, a iza kulisa neizrecivo su svirepe i pokvarene. Ne samo zato jer naplaćuju svoje pičke, kako to smjelo tvrdim, već i otuda što su uvijek dobro raspoložene za spletke.
Kako sad…mi naplaćujemo svoje pičke, pitat će se vlasnice dotičnih (ne samo ove koje u prethodnom odlomku spominjem, već i sve ostale)? Jesi li ti normalan, reći će. Nisi li ti frustrirani luđak? Nisi li bolestan? Ako si već zdrav, nisi li onda muški šovinist, osim ako ne uzmemo u obzir da je i ovakvo stanje samo po sebi krajnje bolesno? Nisu li u pravu oni koji te preziru? I zar te ne bi trebalo negdje zatvoriti i ondje ostaviti da istruneš?
Moj odgovor je: kada biste poznavale sebe, kad biste se dobro upoznale, vi i ja savršeno bi se razumjeli. Ali zato što se ne poznajete, jer ne znate ništa o nesvjesnom načinu funkcioniranja ženske prirode, a same smatrate da je dobro poznajete, jasno je da će vam plitki i površni razgovori s onima koji vaš nesvjesni način funkcioniranja ne shvaćaju predstavljati daleko veće zadovoljstvo. Jer zadovoljština se uvijek krije u magli. Ono što je razotkriveno prestaje biti zanimljivo. Istina dakle ovdje ne predstavlja nikakvu satisfakciju. Zato su tu laži.
Kao prvo, treba znati da su žene koje izravno naplaćuju svoje seksualne usluge, a za njih se tvrdi da su prostitutke, u stvari - poštene kurve. Kod njih čovjek barem zna na čemu je. Ti meni pičke, ja tebi novac: pravedna razmjena. Ne znam što u tome treba biti ilegalno i zabranjeno. Kad bi se prostitucija legalizirala, lakše bi je bilo nadzirati. Osim toga bi se povela i veća briga o zdravlju onih koje nude svoje usluge. Zašto se prostitucija pokušava sakriti? Što je u tome toliko sramotno? Možda činjenica da je prostitucija samo blijeda preslika uobičajenog, prirodno-biološkog funkcioniranja žene. I zato vas pitam: kakve veze ima jedno prirodno funkcioniranje s moralnim osudama od strane idiota? Nisu li oni koji osuđuju ženu jer smatraju da je «biti kurva» stvar nečijeg lošeg morala, u stvari slijepe budale!?
Netko bi rekao da je prostitucija ishod srozavanja društva. To je pogrešno uvjerenje. Takva je situacija samo ogledalo onoga što se inače događa, jer nijedna pička nije besplatna. Svaka se pička daje tamo gdje preko kurca nešto dobiva. I to je ono što većina muškaraca nikada neće shvatiti, jer mnogi misle da je pički sam kurac dovoljan.
Ali ne:
Dok je muškarac prirodno zaluđen pičkom, i dok mu je pička (van sve glupe patetike koju će vam prosipati neki ćoravi glupan) prirodni cilj, žena veće zadovoljstvo doživljava onim što preko seksa dobiva.
Pritom joj je važno kome kurac kojim raspolaže pripada i stoga većina žena drži do mišljenja da je bolje da apstiniraju od seksa nego da se poševe bilo s kim. Budući da žene instinktivno znaju da je cilj muškarca pička, one s pravom smatraju da među nogama nose zlatni grumen. Kao što brojni potrošači čine naftu zlatom, tako i svi pičkom zaluđeni kurce istu čine – zlatnim grumenom. A što se sa zlatnim grumenom radi? Prodaje ga se! I to se čini uvijek i svugdje. I to čini svaka koja isti posjeduje.
Nasuprot ovom zaključku žene su nesvjesne, da cijeli život nešto kupuju svojom pičkom. Stoga će protiv ovakvog zaključka žestoko ustati. Izgovor će im biti: autor ovih riječi je frustriran. On im poručuje: ako vas u životu pokreću samo frustracije, ne mora značiti da istovremeno pokreću i sve druge.
No…ako ste nastavile čitati ovaj post, onda vas pozivam da objektivno sagledamo sljedeće:
Prirodna je muška uloga da bude zaštitnik i da funkcionira tako da bude energetski i fizički stup cjeline. Jasno je što pička seksom kupuje: ZAŠTITU! Na bilo koji način! Nekad je to fizička zaštita, nekad moralna…no često je to upravo materijalna zaštita, stoga su pred muškarce postavljeni visoki kriteriji, jer on mora biti netko i nešto da bi bio poželjan. On po svojim osobinama mora biti iznad drugih, mora stršiti uvis, jer ako je samo dio prazne gomile, ostat će nezamjetljiv i neće se smatrati osobito poželjnim. Sirova muška energija koja je kod nekih muškaraca prisutna potaknuta je sa ženske strane: ona želi da on bude takav pa onda on i jest takav. Pritom je njemu pička cilj, dok on preko te sirove energije dobiva ono što želi. A što je to? Ponovo svojevrsni osjećaj ZAŠTITE!
No problem koji se javlja uvijek je sljedeći: ne postoji jedan muškarac koji sve ovo može dati i stoga kao potpuno prirodnu činjenicu treba shvatiti sljedeće: svakoj ženi treba više muškaraca, da bi dobila ono što treba. Pisao sam već o tome nekoliko puta. No činjenica je da joj jedan treba za seks, drugi za rasprodaju jeftinih osjećaja (što se inače naziva ljubav), treći da mu izvuče novce, četvrti da joj piše pjesme, peti da joj bude pri ruci kad popravlja auto…
Pitanje koje glasi je sljedeće: hoće li ona svima njima dati pičke? Ne, uopće ne mora. Dovoljno je samo da je ima. Ali je činjenica da će joj svi ti muškarcu činiti usluge jer će se nadati da će dobiti pičke. E dobit ćete kurac, dragi moji naivci! Već sam napisao: ženi nije bitno da se jebe, već tko je jebe, i nije joj toliko bitno da se pojebe, ako smatra da tom jebačinom ništa ne dobiva. Ako već niste u stanju da je obasipljete materijalnim stvarima, možda bi bilo vrijeme da naučite kako da dobro ševite, pa da ih na taj način probate zadržati. U redu je, reći ćete, može se to, ali….kako će one znati da ste dobar jebač? Prije svega dakle morate biti netko i nešto jer taman da ste najbolji jebač na svijetu, pičke vidjeti nećete.
I to je ono, draga Kali, što sam ti za sada imao reći o prirodnoj rasprodaji pičke. Osvrnemo li se na svijet oko sebe, posvuda vidimo fine dame, ljude lijepih manira…no pozadi svega toga kriju se životinje koje do svojih ciljeva dolaze gazeći preko drugih. I to čine svi beziznimno, jer je to naš uobičajeni stil života, do te mjere da se život koji ne podliježe takvom pravilu smatra bolesnim i krajnje suludim.


Živio kupleraj. Živjeli glumci! I jebeš ćorave budale koje tu mimikriju nikako ne mogu proniknuti, jer su još uvijek žrtve površnih dojmova. Njima na oči ružičaste naočale pa neka uživaju u svom lažnom pod-svijetu.

- 02:02 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< lipanj, 2023  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Lipanj 2023 (13)
Rujan 2010 (2)
Ožujak 2010 (6)
Siječanj 2010 (1)
Prosinac 2009 (2)
Listopad 2009 (1)
Rujan 2009 (2)
Kolovoz 2009 (4)
Srpanj 2009 (3)
Studeni 2008 (1)
Listopad 2008 (3)
Svibanj 2008 (1)
Veljača 2008 (3)
Siječanj 2008 (7)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga

Moj dnevnik

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr