Sex u varazdinu - Metković

četvrtak , 20.12.2018.

Putovanja










Dating Site: Sex u varazdinu






Usporedimo li gay scenu u Hrvatskoj s drugim turističkim zemljama u Europi, smatra Gojšek, Hrvatska se nalazi pri dnu. Unatoč tako zavidnoj brojci, nijedna turistička agencija ili zajednica do sada nije za Hrvatsku izdala gay vodič, kakvih se u metropolama poput Pariza, Berlina ili Beča može naći u svakom hotelu. Osim gradova od sjevera do juga Hrvatske, na karti je ucrtano i preko 30 gay friendly plaža uzduž obale i po otocima, 19 barova i noćnih klubova preporučeni su kao gay okupljališta, a kao gay welcome. A sudeći prema karti, ljetne top-destinacije gay populacije u Hrvatskoj su poluotok Istra i sjeverni Jadran, sa čak 20 plaža.



sex u varazdinu

Da postoji populacija zainteresirana za okupljanje na takvim mjestima, pokazuju najave otvaranja ekskluzivnog kluba namijenjenog gay populaciji iz Hrvatske, Italije, Njemačke, Grčke i Amerike u Lovranu na čak 1000 četvornih metara, te gay bara u centru Rovinja. Unatoč tako zavidnoj brojci, nijedna turistička agencija ili zajednica do sada nije za Hrvatsku izdala gay vodič, kakvih se u metropolama poput Pariza, Berlina ili Beča može naći u svakom hotelu. A sudeći prema karti, ljetne top-destinacije gay populacije u Hrvatskoj su poluotok Istra i sjeverni Jadran, sa čak 20 plaža. Da postoji populacija zainteresirana za okupljanje na takvim mjestima, pokazuju najave otvaranja ekskluzivnog kluba namijenjenog gay populaciji iz Hrvatske, Italije, Njemačke, Grčke i Amerike u Lovranu na čak 1000 četvornih metara, te gay bara u centru Rovinja.



sex u varazdinu

Putovanja - Hotel Pula također je ocijenjen kao gay friendly, a barovi koji se obilaze na Kvarneru su Monokini i La Habanna Club u Opatiji, River Pub i Fun Academy u Rijeci te Celestina na otoku Rabu.



sex u varazdinu



Sex Talk w/Aqua Red
Na plaži Sveti Jerolim prijateljstva se sklapaju po danu, piše autor karte, a navečer se, iako nije gay klub, druženja nastavljaju u koktel baru Carpe Diem i diskoteci Veneranda. Prošlogodišnje istraživanje pokazalo je da je gay populacija hotelijerima i ugostiteljima poznata kao miroljubiva i dobrostojeća klijentela. Da postoji populacija zainteresirana za okupljanje na takvim mjestima, pokazuju najave otvaranja ekskluzivnog kluba namijenjenog gay populaciji iz Hrvatske, Italije, Njemačke, Grčke i Amerike u Lovranu na čak 1000 četvornih metara, te gay bara u centru Rovinja. Unatoč tako zavidnoj brojci, nijedna turistička agencija ili zajednica do sada nije za Hrvatsku izdala gay vodič, kakvih se u metropolama poput Pariza, Berlina ili Beča može naći u svakom hotelu. Hotel Pula također je ocijenjen kao gay friendly, a barovi koji se obilaze na Kvarneru su Monokini i La Habanna Club u Opatiji, River Pub i Fun Academy u Rijeci te Celestina na otoku Rabu. Rasprava o tome više nije potrebna, ona to sigurno jest. Diskoteka Metropolis je, preporučuje gay vodič, mjesto na kojem gay treba biti diskretan. U Osijeku Udruga Iskorak organizira homoseksualcima niz događanja, a sve češće se obilazi i Nacionalni park Kopački rit. Je li Hrvatska gay destinacija ili nije? Neki turisti su bili diskriminirani ili čak napadnuti zbog svoje seksualne orijentacije, što baca sjenu na Hrvatsku u gay krugovima, poručuje nadalje Gojšek. Smještaj koji se preporučuje u gay vodiču je pansion Crvendać u selu Bilje. Varaždin, Osijek, Bjelovar, Požega i Slavonski Brod gradovi su sjeverne Hrvatske obilježeni kao gay welcome destinacije.

[Dating smith and wesson model 36|Google plus dating site|Online dating talking on the phone before meeting]






Oznake: Putovanja

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.