sve je sami faking šit!


i da život je smeće , vrijeme je smeće , škola je smeće , sulje su smeće ali najveće smeće je smeće i da jučer mi je jedna vrlo pametna cujica rekla nešto šta me je jako strefilo ravno in my heart i tako da sam se jučer zamalo rasplako no nisam i sada sam u banani no poznavajući sebe znam da ću biti u banani nekih točno određenih "5" min..jeah...i like it...i sada u čast moga faka evo vam jedna song



i sada evo vam jedan moj moto : " reži , reži , buraz žile , reži , reži , da ih zreži!"
joooojjjj sutra škola .....mrzim je...u kur...muhamedov....fak...aj idem ja....

i da glasajte na onom smeću od ankete...stisnete na tag i tam ste ( skroz je na vrhu).......


26.11.2006. u 13:33 | K | 13 | P | # | ^


a ne!


a nenennenenene a nenennenenen nenenenennenenn jebo mu izmet mater tom mom znanju!!!
u utorak sam pobro čak 2 sulje i to iz glazbenog i latinskog. Glazbeni me pito i sve je bilo super do onoga trenutka kada me je pito baš ono kaj nisam imo u bilježnici i baš ono kaj nisam naučil jer me taj dan kada su to radili mene nije bilo u toj jebenoj školi.. a litinski sulja iz testa . ono ocjene iz latinskog su mi 5 , 4 i 1.
I još sam piso ispravak hrvatskog i to sam dobil jedan i sutra pišem ispravak ispravka , u p.m. no dobro .... jučer mi je stara trebala ići na informacije no hvala bogu na tom štrajku .... ona misli da ja imam 3 sulje i još zbog toga pizdi no ja nemam 3 il 4 il 5 sulja neg OSAM .....jao meni ........no sve je dobro , dok imam svoj mob i i-pod i na njima svoju mjuzu sve je super ...... ajde idem ja sada spat i zato pozdravljam sve metalce , rockere i žumbergovce i naravno dekače jer su oni najjači razred. u cijeloj faking lucijanki!!!!


23.11.2006. u 12:59 | K | 19 | P | # | ^


i da


da da da dad ad adadadadadda dadadadadaad dadadadadada dadada i dadadadadadadadaddaddada


21.11.2006. u 11:41 | K | 1 | P | # | ^


faking shit


oi! oi! oi!
evo javljam vam samo da sam umro i da me neće biti nekih mj. dana na blogu jer mi je komp u kur... i sada vam se moram javljat iz šoping centra era i okolica..
ja i čivo smo tu i prcamo zaštitare u mozak hehehe evilll hheheheh i sada bi čivo i ja htjeli pozdravit sve žsb članove i stare i nove i sve žsb članice koje su uvijek naše najdraže hostese na sVim žsb privat partijimaaa...... pozdrav
ŽSB ANDREKU
ŽSB PAVCU
ŽSB ČUPKU
ŽSB KITUNU
ŽSB ČMIMIJU
ŽSB ČMARKU
ŽSB JAKOVLJU
ŽSB RONČI
ŽSB UROJIĆU
ŽSB DEEE JAJJJ ARMIL
ŽSB BUBALO
ŽSB BUCO KLOŠAR
ŽSB VALENTIO I SVIM OSTALIM ŽSB ČLANOVIMA U SAMOBORU I OKOLICI KOJIH SE NISAM SJETIL
A POZDRAV POGOTOVO ONIMA KOJI SU S NAMA OD POČETKA PAVCU I ČUPKU I POGOTOVO JEDAN VELIKI POZDRAV I PUSA SVIM NAŠIM HOSTESAMA
ŽSB SISI
ŽSB ŠUPKU
ŽSB LIJEVOJ SISI
ŽSB DESNOJ SISI
ŽSB LIJEVOM GUZU
ŽSB DESNOM GUZU
I OSTALIM NAŠIM DRAGIM HOSTESAMA

ŽSB 4 LIFEEE AND YOU NEED TO REMEMBER THIS SHIT "USE ANARCHY TO DESTROY!"
I DA POZDRAV OVIM OSOBAMA S BLOGA KOJE MI SE NEDA SADA NABRAJAT
AJDE LETS ROCK! FAK IDE STRAŽAR.........
BY ČIVO AND MARAC


13.11.2006. u 15:09 | K | 8 | P | # | ^


HE DJECO NAJTE SE ZAJEBAVAT SA SIHIROM 1.DIO


OI! OI! Oi! VRIJEME JE ZA NOVI POST I NEKI DAN SAM SHVATIO KAKO JE SVIJET MRACAN I HLADAN I STOGA SAM NEŠTO NAŠO O NEKOM SRANJU ZVANOM "SIHIR" IAKO NEMAM POJMA KAJ JE AL ZVUCI KULL, STOGA EVO VAM GA:

Crna magija: Sihir
Zlo koje utice na sudbinu
Nijedan oblik crnomagijskih cina nije tako strašan i opak kao sihir. Sihir predstavlja zlo koje se agresivno širi nastojeci uništiti onoga kome je namijenjeno.
"Osjecam da sam žrtva crne magije i sihira!..."
Ovako zapocinju mnoga pisma koja nam stižu iz BiH, Srbije i Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, ali i iz mnogih krajeva svijeta. Istovremeno, mnogi nam postavljaju pitanja kako prepoznati sihir, kako se od njega odbraniti, na koji nacin reagovati...
Ono sto preporucuju egzorcisrti i tumaci i ucitelji tajnih ucenja i znanja moglo bi se svesti na sljedece: potrebna je iskrena vjera u Boga, redovita molitva, higijena, osobna zastita (zapis, hamajlija, talisman...), te izbjegavanje poroka i necistih mjesta u vecernjim i jutarnjim satima... I obavezan - Pecat sretne kuce!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Zaštita od sihira
Pouzdano znamo da su ova pitanja postavljali i nasi daleki preci. I njih je mucilo kako da se oslobode pogubnih utjecaja crne magije i sihira. U "Glasniku Zemaljskog muzeja BiH", svezak X, godina 1898, Muhamed Fejzi-beg Kulenovic iz Bosanskog Petrovca, nesumnjivo jedan od najpoznatijih egzorcista i spravljaca zapisa i hamajlija tog vremena, savjetuje citaoce:
"Ako nades u kuci kakav zapis ili mrtvacku kost, ili kakve cupe (dlake), to znaj da ti neko o glavi radi: pokupi te stvari, baci ih na vatru i reci: 'Kakogod ove stvari gorile, neka tako izgori i sihir, koji je nacinjen protiv moje duse, tijela, djece i imanja!' Zatim onu ruku, kojom si prihvacao te stvari opljuni i otari je o zemlju ili o zid!
Ako je na tebi kakav sihir, sakupi vec koristen 101 ekser, saperi ih u cistoj vodi, pa se okupaj tom vodom. Ma kakav sihir bio na tebi - on ce spasti!
Ako je na tebi kakav sihir, saberi tri vode sa tri cesme ili tri izvora, koje teku prema suncu, pa se tom vodom okupaj u jednoj velikoj posudi; kada se obuces, salij tu vodu u jednu zemljanu posudu, pa je skupa sa posudom baci na vrbovo drvo. Tako ti sihir nece moci nista naskoditi!
Da bi se zastitio od zlih moci sihira, potrebno je uvijek uza se nositi stap od trna (gloga) ili obojak od crnog sukna, a najbolje je uza se nositi komad tisovine!
Ako ti je dijete bolesljivo, nakadi ga u prvi mrak mekinjama, ali nikako kukuruzovim. I reci: 'Kako se svijet hljebom hrani, tako majka svoje dijete od sihira brani!' Ako mu to slucajno ne pomogne, namazi mu zeludac bijelim lukom i ostavi mu ga pod jastuk!
Ako ti se ne da dijete pothraniti, to znaj da ti je nekakva zla dusa sihir ucinila. Da se oslobodis tog sihira, nadi vucju celjust, pa provuci kroz njih dijete, cim se rodi. Ako to ucinis pothranices ga, pa da je na tebi SOMA sihira!..."

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Opaka ograma
Strah od negativnog, nerjetko bolnog i tragicnog uticaja sihira u nasim krajevima, rekli bismo, ima dugu tradiciju. Taj bi se strah mogao, mozda, jedino porediti sa - ogramom - koja prema narodnom vjerovanju nije nista drugo do napad zlih duhovnih bica.
Kako izbjeci ogramu? U kakvim se prilikama najlakse ograise? sta nam o tome kazu iskustva iz naseg naroda?!...
Muhamed Fejzi-beg Kulenovic, nesumnjivi autoritet iz oblasti tajnih magijskih znanja, u "Glasniku Zemaljskog muzeja BiH", pise:
"Najcesce se moze ograjisati na nokte. Zato je dobro nokte cim se odrezu, zaviti u komad papira, pa ih staviti u kakav zid i reci: 'Ja dajem vjetru nokte, a vjetar meni, kad mi zatrebaju!'
Ne valja drzati smetlje u sobi. I to ne samo sto nije zdravo, nego i zato sto se oko smetlja najcesce okupljaju sejtani (davoli, zli duhovi...), te bi covjek mogao lahko ograisati!
Nemoj u prvi mrak niposto prolaziti pored odunluka (mjesto gdje se drva cjepaju), jer se u svakom odunluku krije barem po jedan sejtan!
Cuvaj se da ne zaspes ispod oraha, jer je ispod oraha sejtanski medzlis (vrazija skupstina). Ko ograjise pod orahom, taj slobodno neka ne trazi dermana (spasa, lijeka...)!
I po raznim jarkovima se nalaze sejtani. Zato niposto nocu ne prelazi preko jarkova!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Uopce se vjeruje da se sejtani i dzini okupljaju oko prljavih voda i vlaznih mjesta. Zato u noci treba sto vise izbjegavati takva mjesta!
Paucinu nikada ne treba skidati poslijepodne, jer bi se tako moglo tesko ograjisati!
Ako te neki dio tijela zaboli kada nocu putujes, to si sigurno ograjisao. Zbog toga je potrebno medovinom zaliti ono mjesto gdje si prvo osjetio bol!
Cuvaj se da nocu macaka i ne drzi u kuci crne macke bez ijednog biljega, jer je to zasigurno sejtan!
Cesto se zli duhovi uvuku u ljusku od jajeta. Zato nije dobro stati na ljusku, a jos je gore, ljusku od jajeta sutati po putu!"
Davni korijeni
Borba protiv crne magije i zlih duhova, koji ljudima cine zlo putem sihira i ograme, stara je koliko i covjecanstvo, a Pecat sretne kuce samo je jedno od mocnih sredstava zastite i anuliranja zlih utjecaja. Poznato je da su stari Asirci, kultura koja se vezuje za tekovine sjajne civilizacije koju su razvili tajanstveni Sumerci, imali obicaj da zakopavaju glinene figure pasa ispod pragova svojih kuca, uvjereni da ce na taj nacin duhovi pasa odbiti nasrtaje zlih duhova. Ispod kuca je obicno bilo zakopavano po deset figura pasa, po pet sa svake strane vrata.
Znameniti britanski arheolog i istrazivac dr. Koldvej (Koldewey) otkrio je da su Babilonci, za razliku od Asiraca, pod pragove svojih kuca pohranjivali male nepecene glinene figure svojih bogova, najcesce izmjesane sa statuetama nepoznatog znacenja. Te su figure imale zastitnicku ulogu. Imale su zadatak da sprijece zle duhove i crnomagijske cine da se "usele" u domove Babilonaca.
Upravo prvi pecati, pa samim time i najstariji vid naseg Pecata sretne kuce, najvjerovatnije vodi porijeklo iz predbabilonskog vremena. Njega su kasnije od Babilonaca preuzeli Asirci, zatim Fenicani i Asirci, Egipcani i Jevreji, Grci i Rimljani, da bi mu na kraju, sadrzajima iz Kur'ana Casnog, cudesne moci uvecali islamski ucitelji i cuvari tajnih znanja. Dakako, u svemu ovome ne treba zaboraviti ni - ulogu gnostika.
Tajne gnostika
Ime "gnostici", kako tumaci engleski istrazivac E.A.Volis Badz, obicno se daje grupi religioznih sekti koje su djelovale u zapadnoj Aziji i Egiptu u vremenskom periodu izmedu 250. godine pr.n.e i 400 godine n.e. Sve one su posjedovale visoka duhovna tajna znanja, koja su po porijeklu i karakteru bila transcendentalna, to jest - natprirodna.
Nacela nekih gnostickih sekti poticu iz drevne Indije, a do Sirije, Egipta i Grcke, putovala su sa prvim budistickim izaslanicima i misionarima.
Gnostici su, kao uostalom i narodi sa kojima su zivjeli, usvojili upotrebu hamajlija, a cilj im je bio da pomocu njih obezbjede znanje bozanskog karaktera i zastitu Boga, JEDNOG JEDINOG, koji je u sebi obuhvatao sve vrijednosti i moci na ovom i na onom svijetu.



09.11.2006. u 08:56 | K | 7 | P | # | ^


darkness in my eyes is real


for all my niggas


ajoj


e to je rap


OI! oI! OI! upravo sam se vratio iz zg-a i odlucio sam se pojaviti na ovom shitu ...
Kusto i ja smo isli gledati Borata u kino Europu i moram priznat da je film legendaran , to je dijelo majstora , u filmu nema ni min dosade , film je legenda nad legendama no ima jedna zbilja gadna scena di mi se ono fakat al bash fakat zgadil zivot i cim se sjetim toga riga mi se tak da ak cete i ic gledat to bolje se pripremite na schok... ajde pozzz


03.11.2006. u 23:05 | K | 6 | P | # | ^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.


< studeni, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Opis bloga

OVO JE BLOG ZA SVE BARBARE,HULIGANE,VANDALE I ANARHISTE KOJE VOLE ŽESTOKO
REMEBER REVOLUTION





A MI SMO:
WWR MARAC THE EVILONE
WWR KUSTO THE ANARCHIST


Get your own countdown at BlingyBlob.com



Online Casino
Neteller

o nama!

MARAC
-metalac
-anarchist
-žsb leader

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

KUSTO
-punker
-ararchist
-šljaker

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us



linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr

A SADA NEKI STVARNO COOL BLOGOVI

Najveća banda u samoboru
Marija-the man in da hood
djevojka sa slatkim okicama
Jedna vrlo zanimljiva osoba
Sarica
Šminkerice
MaTeA
Šminkerica Valentina
vanjica ..seksi..
Seks za sve
Hana the dark
Nigga Jankec
Otkačena
Andro i ostatak nevažnih
Šminkerica maja

UEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!

KAKO JE NAJBOLJE SKIDATI KILE?
JEDENJEM
GLEDANJEM TV-A
PUSENJEM
DIETOM
SPORTOM
SEKSOM
  
pollcode.com free polls



MARAC MJUZA



































































KUSTO MJUZA


















VRATA PAKLA

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

MAČEVI PAKLA

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

ŽENA IZ PAKLA

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us








design by Spuky