Vruci razgovori - Lijepe djevojke

četvrtak , 20.12.2018.

Hotline Srbija










Click here: Vruci razgovori






Njegovi njezni dodiri dopirali su do svakog dijelica mog ceznutljivog tila. Klijent: Aha, pa kako bih onda mogao ad se informišem?



vruci razgovori

Verujemo da nećete dugo čekati. Što je to telefonski sex? Mislin da je sweetica spomenila kako ce ga poslat u Split sa satorom...



vruci razgovori

Vruci telefonski razgovor - Može i prodaja samo jednog dela. Treniram, uzivam u zivotu, setnji.



vruci razgovori

Vrući razgovori Klijent: Halo, dobar dan. Sekretarica: Dobar dan, izvolite. Klijent: Hteo bih bliže da se informišem o vašoj ponudi. Sekretarica: Evo samo trenutak, prebaciću vas u sektor prodaje. Sektor prodaje: Prodaja izvolite? Klijent: Dobar dan, hteo bih bliže da se informišem o Vašoj ponudi. Sektor prodaje: Uredu, šta Vas konkretno zanima? Klijent: Da li bih mogao da se upoznam sa osnovnim karakteristikama Vaših usluga i proizvoda? Sektor prodaje: Naravno, pitajte? Klijent: Možete li mi reći nešto o asortimanu, kvalitetu, ceni, sertifikatima koje posedujete, utiscima drugih korisnika, a bilo bi lepo da pogledam i fotografije. Sektor prodaje: Sačekajte trenutak, daću Vam menadžera. Menadžer: Dobar dan, izvolite. Možete li mi reći nešto o asortimanu, kvalitetu, ceni, sertifikatima koje posedujete, utiscima drugih korisnika, a bilo bi lepo da pogledam i fotografije. Menadžer: Izvolite dođite do nas i sve ćemo Vam pokazati. Klijent: Trenutno nisam u mogućnosti. Možete mi dati vaš web sajt da pogledam. Menadžer: Nismo u mogućnosti, trenutno imamo neki stari sajt ne kome su ponude još iz 2013. Klijent: Aha, pa kako bih onda mogao ad se informišem? Menadžer: Uh, prebaciću Vas sekretarici pa se sa njom dogovorite. Sekretarica: Dobar dan, izvolite. Klijent: Hteo bih bliže da se informišem o vašoj ponudi. Sekretarica: Aha, prebaciću vas u sektor prodaje. Sektor prodaje: Sektor prodaje. Sektor prodaje: Trenutno smo zauzeti. Menadžer: Izvolite Klijent: Malo pre smo se čuli u vezi... Menadžer: Zoooorice, zovi za onaj sajt. Klijent: Hvala, potražiću na guglu. Menadžer: E, tu ćeš nas sigurno naći, nismo ažurirali sajt tri godine. Klijent: Ne zaboravite na optimizaciju i prilagodite ga za telefon.



DNEVNJAK - Prvi seks
Odvojena struja, posebni računi, useljivo, građena 1998 godine, legalizacija je u toku. Sektor prodaje: Sektor prodaje. Možete li mi reći nešto o asortimanu, kvalitetu, ceni, sertifikatima koje posedujete, utiscima drugih korisnika, a bilo bi lepo da pogledam i fotografije. Takvu poruku pošaljete na broj 6292. Sama sam kod kuće i čekam na tvoj poziv... U potkrovlju je velika terasa površine 14m2, dnevna soba, dve spavaće sobe, kuhinja i kupatilo. Naš rasadnik ima sve sertifikate koji svedoče o kvalitetu naših sadnica. Primjetio je muk na phoneu... «okreni se i naguzi se» sapnuo je.... Volim da pricam, setam.

[Parenje žena sa životinjama|Danijela poplicanovic parovi|Oglasnik za upoznavanje net hr]






Oznake: seks, preko, telefona, &, sex, razgovor

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.